81526
-
ateszegry #77248 egy jó Videotont rakhatnának bele:D -
online játékhoz? -
Tomyh #77246 Hali!
A PESEdit.com 2013 Patch 1.2-vel működik valamelyik gameplay patch vagy már ebben benne van ez és nem kell külön? -
Liszi #77245 Sziasztok! Most vettem meg a játékot, olvastam különböző patchekről javításokról.., Ti melyiket ajánlanátok a 'szűz' játékra? Előre is köszi! -
pesedit mondjuk nincs fent nekem -
Rudee #77243 Mikor csak az volt fent a PESedit mellett már akkor is fura volt. -
én nem tapasztaltam ilyet pedig még kitserver és enb is van -
Rudee #77241 Gameplay tool bugos, gyorsít a játékmeneten ha nem állítom akkor is. Vagy a sok program ütközik. -
hm nálam nincs. de gameplay tool graphic fül disable blur -
Rudee #77239 Replaynél látszik tisztán, hogy a blur van benyomva. -
ja hogy a blur jött vissza
nem tudom nekem úgy tűnik nálam nincs
yair patchban grafikai tuning van javítja és erősebbé kontrasztosabbá teszi a színeket, nem ezt nézted blurnak??? -
komoly újítást NEM jelentő dolgot ez sztem leszólás
komolyan már nem tudom hogy magyarázzam
egyik gameplay másik option file
egyik azt csinálja másik a másikat
és mi az hogy a saját beállításait ajánlgatja???
persze hogy van rajta mit csiszolni azért adja ki a változatokat várja az észrevételeket és ez alapján tovább finomítja
ugyanúgy mint mások Jenkey vagy akár énis fövek esetében
de látom te eldöntötted, hogy ez neked rossz ilyenkor bármit mondok nincs értelme úgyse lehet meggyőzni ismerlek már ennyire :P -
Rudee #77236 Igen.
PESedit patch kikapcsolja, de most hogy a yairral indítottam újra van blur. -
jött vissza???????? -
Rudee #77234 Nem leszóltam, csak véleményt formáltam arról, amiről.
Jónak jó, de minek használjak akármit is hozzá? Ha megcsinálták akkor nehogy már még azt keresgessem, hogy ki mit finomított rajta. Egyébként is ha valaki a saját beállításait ajánlgatja azzal arra utal, hogy van rajta mit csiszolni. -
Rudee #77233 És ebbe a Yair-ba alapból be van kapcsolva a blur? Vagy valami más miatt jött vissza? -
azért yair gameplay pacthét így leszólni
pontosan dokumentálva van miket javít
és a srác egyik legnagyobb név ebben évek óta tavaly kifejezetten ajánlották neki hogy jelentkezzen a konaminál mert jobb gameplayt készít mint ők
érdemes olvasni a véleményeket a fórumán
pl
Hi Yair. Fantastic job and great progress! Cheating is almost gone and CPU AI build up is much better. 2.6 version is again more fluid than version before (2.4). Animations are better now and less awkward when you turning your player but there are still some awkward running or movement sometimes...anyway its better now but if you will eliminate this in 100% then this game will bi fu**** incredible fluid Ball physic is better now passing shooting and crossing as well (but ball is still a little too heavy).
Yair please try to make goalkeeper catching the ball because they parrying too much almost every shoot.
Really thank you for your work. You really saving this game.
And one more thing...I think that in this version players are a little too heavy.
Keep up the good work.
és szó sincs arról, hogy mindenki csinálja meg ahogy tetszik, csak Matt csinált egy nagyon jó global editinget amit yair ajánl a patchéhez
de ugyanígy ajánlanak a Jenkey-hez is mivel ezek nem azonos dolgok.
-
Rudee #77231 Csak írtam egy számot.
Egyébként ilyen amikor kiadnak egy önmagában komoly újítást NEM jelentő dolgot.
Kb olyan ez, mintha csinálnál egy füvet majd feltöltenéd a psd-t, hogy mindenki csinálja meg ahogy neki tetszik. -
a linkje
http://www.mediafire.com/?s3kcje7gvaag9a3 -
ja igen és mint látható az eredményjelző most ilyen, gondolom azért mert beraktam ezt a logitech gamepadot, ezt hogy lehetne javítani úgy hogy gamepad maradjon és az eredményjelző is jó legyen?
https://lh6.googleusercontent.com/-ydpojIPwWZM/UGxtuIr_lVI/AAAAAAAAB-M/ZPL9vFVA6DM/s1160/pes2013+2012-10-03+18-53-37-84.jpg -
ez most azért idegesítő mert már kész vannak csak így most egyesített rétegen javítgatni elég macerás nappalit kijavítani kb 20-30 perc volt
és akkor most meg kéne csinálnom a rain-t plusz a másik változatot
-
milyen hét programról beszélsz?
egy exe-ről és egy programról van szó amivel az option filet lehet beállítani, kb 5 perc
ilyen az amikor vki olyat kritizál amit rendesen megse nézett :P -
Nagyi2Pac-tól kérdezném
van ez a All in one turf NEW stripes2NouCamp HD.psd
Akartam használni a Juve stadionnál, hogy kicsit erősebb legyen a csíkozás
sajnos későn vettem észre, hogy nem illeszkedik rendesen a vonalakra
megnéznéd nekem, hogy nálad is így van-e ebben a psd-ben vagy nem tudom mi van
-
Rudee #77224 De majd még 7 programot fogok használni egy nyamvadt dologhoz
-
fogadok, hogy nem a global editing-el rendesen beállítva
najó nekem tök mindegy én speciel szögletgólt talán nemis kaptam és ezt nem
tapasztaltam -
Rudee #77222 Kipróbáltam a yair-t de nem annyira fogott meg.
A védekezés könnyebb, mert a kombinált támadások jóval lassabbak. Viszont a szögleteknél ez a buzi kurzorátváltás 10/7x gólt ér, mert hibátlanul érkezik középen. -
-
Egy ilyet találtam csak
-
1 az 1ben áttehetőek majdnem, szóval nem kell rá sokat várni -
idáig sztem max 1 valaki gyűjtögette/készítgette az evo-weben a packokat...szal max azt tudom elképzelni h nem nyitott új topikot a 13-ban, mert minden ua, majd a patch készítők felhasználják őket a kitserverrel gondolom -
Énis kérdeznék vmit, mi van a szurkolásokkal?
Még az hiányzik nekem, korábban voltak chants packok most nem láttam eddig. -
nem megy ez nekem :DDD na majd most
-
Frenetikus
http://meemsy.com/v/4019 -
és nem a Jenkey-re mondtam, hogy azzal használható hanem a Yair-ra ahol maga a készítő ajánlotta hozzá Matt beállításait -
YAir-os a Gameplay patch.
Ő direkt ajánlja hozzá a global editing-et
Erről itt lehet bővebben olvasni
http://www.evo-web.co.uk/forums/showthread.php?t=68203&page=9
Jenkey pedig egy unlock tool ami tartalmaz gameplay fület ezekkel
http://i1136.photobucket.com/albums/n490/jenkey1002/2_zps2dad5d33.png
Egyébként ehhez is ajánlják a global editinget -
Rudee #77211 Én azért használtam önmagában, mert elvileg egy önálló gameplay patch. Nincs mellé rakva semmi, hogy CSAK azzal használható. -
Hú, kösz breki...tegnap este valamiért csak a "mehet" és az "url beszúrása" gombok látszódtak... o.O
Ez a jenkey patch ismét tartalmazza akkor a csalás/scripting eltűntetését, mint tavaly? Mert elég idegesítő, h haverokkal játszok és kb közünk sincs a végkimenetelhez, hanem mintha forgatókönyv szerint történnének a fordulatok.
Yair patchét próbálta már valaki? Az is vmi hasonló elvileg. -
mondjuk sose értettem egy gameplayt hogy lehet egy két mecs alatt rendesen tesztelni
mikor fifához készítettük saját magunk a gameplay patcheket
akkor is jópár meccs kellett a teszteléshez, pedig akkor tudtuk pontosan mit változtattunk és mit kell figyelni -
mert nem állítottad be rendesen, nem magában kell hanem kompletten a rendszert
videóban pontosan elmondja mit hogyan kell beállítani még a programokat is megmutatja, hogy mivel
és a Jenkeyt se csak simán felrakni kell megmutatja pontosan mire kell állítani a csúszkákat és miért
egy külön fóruma is van -
azért, mert nálam rosszabb lett vele mint volt