81526
-
az építhető stadionhoz az alap füveket hol találom?
javítanám a körköröst -
-
Ezt meg kivédekeztük
-
ezt belőttük :P
-
Dom88 #77325 Nektek mikor fejlődnek a játékosok? Mer okt közepén járok és senki se vissza se előre nem ment nálam
Ja és milyenek az eladások? Mert előzőleg nekem kb november környékén jöttek az ajánlatok legtöbbször itt mikor licitálnak a játékosaidra?
Ja meg még 1 ha már van ilyen tapasztalat: kölcsönben fejlődnek a játékosaid? Mert nekem az előző 2 PES-ben stagnáltak csak, szal kifejezetten rossz volt kölcsönadni őket.
Köszi szépen! -
a spanyol kommentárhoz gólhangok -
Rudee #77323 Bemásolod a játék főkönyvtárába és onnan indítod. -
tavaly volt fent nekem egy ilyen mod, 5 meccsig húzta mert egy idő után téped tőle a hajad, főleg ha nyersz 4-3ra pl -
Radu #77321 ezt a yair patch 2.7 hogyan tudom feltenni? mert amikor futtatnám akkor hibát észlel és felugrik egy ablak... -
jópofa a kommentátor, vagy mit kell nézni? :D h milyen fasza a gyerek beginneren? :D -
-
-
-
a sorrend tetszőleges -
ez nem azt jelenti hogy az összes dolgot fel kell rakni ezek csak lehetőségek
egy exe és egy option file -
Radu #77314 Sziasztok :) bocsi de nem nagyon értek ezekhez az új gampley patchekhez,ha valakit megkérek leírná hogy mit és milyen sorrendben érdemes feltennem? előre is kösz
-
nincs, nem tudjuk -
én még most tesztelem, de kezdetnek próbáld ki a #77302-es exe-t
aztán próbáld ki az ugyanott található edit-es file bemásolásával
-
Dom88 #77311 Tudom hogy csalás, de ennyi jár hogy ne legyen élvezhetetlen nagy szopás kisebb csapattal nyomulni:)
Köszi szépen, ez nagyon jó 5let, hogy csinálok 2 mentést, az egyiket ugyan automatikusan felülírja, de visszatöltöm a másikat vereség esetén! -
nono28 #77310 Offline bajnokság van a játékban vagy nem lesz? -
Poolfan #77309 köszi,akkor lökhetnél is valami fasza gameplay patchet! ami szted is az:) -
még eszembe jutott két dolog
egyik sima mentést készítesz és ha elrontod visszatöltöd azt és folytatod
másik, hogy a mentett filet irásvédetté teszed és mikor szól, hogy nem tudja menteni mented más néven
ezeket nem próbáltam nem tudom ML-ben működik-e -
miért zavarná össze? külön exe
mondjuk az más kérdés ha online játszol -
ez csalás :)
"When you start new season on ML and told you for save press No, and then when you see the save slots press ESC and then No. I hope it will work. If no, we will not disable it" -
Poolfan #77305 és ,ha felrakok valami gameplay javító patchet,az nem zavarja össze a játékot?! pesedit 1.2 patch van fent!! köszi -
Szilcsio #77304 Ezt még én sem találtam meg :-) -
Dom88 #77303 Császtok, biztos volt róla szó ezerszer, és próbáltam is visszakeresni, de nincs meg, szóval elnézéseteket kérem:
Valahogy ki lehet kapcsolni azt a k***a auto savet az ML-ben? Egy örökké valóság lenne anélkül kis csapatot felfuttatni, pedig ezt szeretném. Vagy az okt 11-i frissítésben lesz benne?
Köszi szépen előre is és mégegyszer bocsi! -
nade lássuk az új gameplay filokat
v2.7 no graphic version
download link for 2.7 no graphic version
http://adf.ly/DSuR4
Matt10 edit.bin for pesedit 1.2
http://adf.ly/DSudn -
konkrétan pl nekem most van egy eredeti Pes 2013 exe-m ami a Nesa patchal van beállítva + global editing
és van egy yair 2.7-es + global editing
egy napot szánok rá tesztelgetni melyik a jobb
és akkor még nem beszéltem a Jenkey-ről amivel szintén lehet még variálni.
Úgy állítom be szinte úgy használom ahogy akarom, hihetetlen lehetőségek vannak -
nem erről beszéltem
grafikát és gameplay-t is évek óta javítjuk
ez a Pes hatalmas előnye a fifával szemben, hogy szinte mindent lehet javítani hihetetlen mélységig bele lehet nyúlni, szét lehet patchelni és aztán újra összerakni.
Engem inkább a folyamatos nyavajgás zavar, pl neked nem tetszik a gameplay, de a javítást nem próbálod ki mert biztos nem elég jó.
Holott egyrészt kijött egy egész jó másrészt szinte úgy lehet variálni mint egy legót mindenki belőheti magának kipróbálhatja variálhatja.
Külföldi fórumon ez úgy kijön a gameplay patch tesztelik aztán leírják ez tetszik ez nem ezeken tudnál javítani.
pl
Originally Posted by Proevolone View Post
OK just played a few games. What I like are the passing and shooting. Both are very accurate.
But unfortunately the AI is not very good on either offense or defense. When attacking, it's very one-dimensional and uncreative. On defense, the AI moves back much too far when I have the ball. It doesn't try to hold a line at all. This is a major problem with this game... I'm passing the ball around outside the box, but the AI's last defender keeps going back till it's standing two feet in front of the goal.
Again, I like the passing and shooting very much. But the AI doesn't play well enough to be either exciting or realistic. Thanks again and I look forward to the next patch.
Matt
Yes this was the same issue that NESA's patch has as well. I hope Yair and Nesa can combine to figure it out. At the moment global editing is the only solution I can think of. Temporary - but effective until the great gameplay patchers come through
ezeket komolyan felüdülés olvasni az itteniekhez képest
#77288-nem véletlen másoltam be mennyi minden állítható
-
én speciel nem tudom a választ a kérdésedre mivel nem vagyok képben mi az a fan base statisztika
gondolod, hogyha tudnánk direkt nem válaszolnánk?
nem kell itt összeesküvés elméletet gyártani :P
LOL! Komolyan mondom -
ateszegry #77297 én nyomom a become a legend et,második évembe profi szinten tolom,és a sporting lasszabonba vgyok :) -
Szilcsio #77296 Egy kis off nem pes téma, de szerintem sok mindenkit érdekel.
Bud Spencer Terence Hill Találkozó -
breckinridge #77295 Az eredeti gameplay csal. Ez tény, nincs mit szépíteni rajta. Különben miért kellene a csaló scripteket leszedni gameplay peccsel? Úgy kiadni valamit, hogy a két legfontosabb téren, a grafika és a gameplay terén csak nem hivatalos peccsel használható, hát kissé arcátlannak tűnik nekem.
A modder gameplay peccseket majd kipróbálom, ha lesz rá időm, meg az előző évek tapasztalatai szerint kell idő, mire kiérlelődnek (a tavalyiak közül igazán egyik sem vált be, bár az eredetinél tényleg jobb volt egyik-másik). Meg egyébként is, szeretném az eredetit megismerni rendesen. -
Rudee #77294 Itt nem sokan játszanak BAL módban ahogy el nézegetem a napi kommenteket. Nem kell egyből így reagálni. -
Rudee #77293 Lipták jó is
Királynak nem sok a haja? 
-
Németh arcából konkrétan elegem lett, ez kb a 4. amit csináltam neki és ezzel elégedettnek is mondom magam, amúgy ő Lipták ;DD
-
LOL! Komolyan mondom, hogy néhány játék topicban ha nem vagy ultrahardcore és celeb a topicban, nehezebb a kérdésedre választ kapni - mégha talán bárgyú is, vagy egyszerű, esetleg értelme is van -, mint egy szabadkőműves gyűlésen. Miért nem lehet leírni, hogy "nem lehet", vagy ez nem működik, stb... Elhiszem, nehéz gépelni, gépészvizsga is kevés talán hozzá... én is alig tudok....
Köszi!
-
Rudee #77290 A kitserver LOD-ja be is volt lőve, de most az is soknak tűnt. Azóta nagy nehezen sikerült stabilizálni az állapotot, így már használható. Igaz túl sok felépített akcióval nem találkoztam, elég sablonos a támadójáték. Szélen feljön, majd megpróbál kiugratni valakit. Nincsenek távoli lövések, beadások, így annyira nem izgalmas. -
Rudee #77289 Hát a 0:20-nál kibontakozó akciót a bal oldali védő csodálatos helyezkedése nélkül nehéz lett volna kivitelezni :)
Az ilyeneket kéne kiiktatni.