81526
-
a fű zöld, és a játék arra épül
-
Lehet de elvégre is a fociban is sok a zöld :D Brekinek tetszeni fog a sok fű miatt xd
Már csak egy olyan kérdésem lenne,hogy hogyan lehetne megoldani ha a Faq feliratra kattintva a faq oldala jöjjön be.Szóval ne a képre rákattintva csak arra a kis részre.Fifa topikba meg van oldva de nem tudom most hirtelen ,hogy kell. -
Tényleg, ezt a kis buzit inkább hanyagoljuk. Csak zlatant és őt ne, bárki más jöhet... -
ez bearanyozta a napom... loool
Breki: kösz a linket -
Sztem túl sok benne zöld, de egyébként nem rossz :) -
csak ne C. Ronaldo legyen, hanem Messi
-
sokkal jobb -
Quaresma #40085 Támogatom:)! -
Ez milyen lenne ide fentre logónak?
Csak unatkoztam és összehoztam valamit. -
1024ben igen, de ha highra teszem a detailst nincs 1280 a listában csak 1280x700 valamennyi, ki lehet ezt küszöbölni valahogy? lehet hogy szerinte akadna a game 1280x1024ben (mediumon engedi kiválasztani) de én azért megnézném mert túl van hajtva a VGA-m:) -
megy a gépeden highon lag nélkül? -
Nálam nem, meg volt még egy úrfi, akinek nem segített :( -
Quaresma #40080 Gondolom a kitserver engedi a max beállításokat:). -
#40040, #40041 valaki? -
Quaresma #40078 Hát ez attól függ, mi tartalmazza a beálíltásokat. Az option fájl elég sok mindent tartalmaz, ha a beálíltásokat is, akkor ugye elvesznek, hisz felülírod, ami azt jelenti, törlöd az előző fájlt, és az újat rakod be, amit nem te szerkesztettél. -
okés:)
de a hüyle fejemről azok a beállított képek megmaradnak
ugye!? -
Quaresma #40076 kedves kreált embert kreálnod kell új option fájlban is:). -
láál:)
és nem lehetne valahoyg megmenteni azt a kedves kreált embert?:P -
Quaresma #40074 nem, a létrehozott játékosokat és editált dolgokat nem az option fájl tartalmazza, hisz ez csak egy disz:)! És ha felülírod, megmarad midnn korábbi verzió, hisz a felülírásnak ez egy jellemző tulajdonsága, hogy örökli az előzö fájl beállításait, ezért írjuk felül. Ez is logikus.
Na mind1, egyszerűen a válasz: Eltünik a kedves kreált ember.
u.i.: bocs! -
Ujjat ne tegyél be, inkább újat. És igen, eltűnik. (tudtommal) -
ha berakok 1 ujj optionfilet akkor eltűnik a kreált emberem? -
Szerintem én várok egy kicsit ha hetek múlva is lagol akkor nem kérek az online-ból mert úgye így élvezhetetlen.Ha jó lesz akkor jőhet az eredeti game is :P -
erről is délelött volt szó !
-
Mivel tegnap idult be az online, senki nem tudja, hogy mindig laggolni fog vagy sem, tavaly is hasonlóan idult a dolog, de helyrehozták !
Picit visszaolvasnál, nem tetted volna fel a kérdést ! -
Quaresma #40068 van amikor nem, és egész jó:). De összeségében még elég rossz! -
NEM, ez nem fifa, itt egy csapattal kell végitolnod. -
csőttök
év végén lehet csapatot váltani? -
Ez mindig ennyire laggol, vagy vannak ojan szerencsés napok amikor nem? -

-
valszeg erre gondolt a srác
klikkslip slap -
lehet kellett volna külön egy pes2008 topik ahová az újak írkálnák be magasröptű eszmecseréjüket a játékról , és ez megmaradt volna a régiben!
komolyan mondom, már nekem kellementlen néha, hogy mi megy itt, pedig aztán én is tudok néha
lenni :)
-
ASD:?F:?AS??:_SAA:S?_ -
nekem kiadott egy reppelő kölköt. -
nem kell ehhez videó,csak mutasd meg
most komolyan..ird már be youtub-ra,vagy gúgliba a slip slapodat,semmit nem ad ki,akkor miről beszélnük? -
Várjuk sok szeretettel Mr. Szőlőlé... -
Gyureszka #40057 az aki azt se tudja h miről beszél... én tudom csak ti nem értitek meg... lol na majd hozom a videót csak most nem otthonról netezek.. majd hnap -
[dettó .DDD] -
Gyureszka #40056 igen ezt tudom.. -
mér most te valami beadásra vagy mi a tökömre gondolsz? de teljesen mindegy,mer iylen h SLIP-SLAP nincs a fociba D-:
FLIP-FLAP van ami ez -
Emberke, itt inkább te vagy a szánalmas...beírsz ide hogy feltaláltad a spanyol viaszt, miközbe egy legalább kétéves dologról pampogsz, de még a csel nevét sem tudod leírni rendesen. Akkor ki is a szánalmas?