PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KillR
nah, csakhogyha esetleg másnak is lenne unable to connect with other players:
a problémám megoldódott, router mögül játszom/netezem, de csak újra kellett indítani a routert, és okés lett! és nagyon fasza a gém!! midnen gyors

Breki33
megpróbálnál úgy írni, hogy értsük is?

a játékba a füveket Graphic Studioba lehet berakni ugyanúgy mint eddig
használva a korábban belinkelt stadionlistát
Breki33
Breki33
ja és még egy kérdé valki meg monaná hogy tom betnni a füveket?
tök minegy csak legyen szép
Breki33
mármint igazából?
Breki33
Tudna valaki egy olyan fûvet mutatni a mien a bernabeuban van?elöre is kösz
Breki33
jbal
na most megint lassul a játék.mi lehet a hiba?

jbal
jbal
:OOOOOOOOOOOkirály!!!

Breki33
jbal
kéne egy pes6-os háttér a FAQ-hoz.

Breki33
jbal
mondtam már 1-2-szer h lehetne a linket javítani.de mondjuk még csak PES5-ös.átjavítgatom 6-ra.

Breki33
The boots are in o text 5332 and the pallette is in 5455. The boots from from PES 5 work fine in PES 6
Breki33
simán bemásolod a folder1 könyvtárba a document and settingsben a

...\Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1\
Breki33
option file download:
http://www.sendspace.com/file/ji4zpc
or
http://www.megaupload.com/?d=ROV6CXJ2

Real player name
Real league and cup name
Real stadium name
Real club name
Kits edited
PES shop unlocked

no DVD crack download:
http://www.sendspace.com/file/0t0roa
lobig
nem akarja valaki, rendbe hozni a FAQ-t?
vagy kérdezzem meg, hogy hogyan kell mondjuk az adatbázisfrissítést végrehajtani??? <#nyes>

http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....

Breki33
Az erdetileg benne lévõ mezekre értem
És mûködik is.Kikémlelem a nagyszerü taktikákat ezek után...<#vigyor4>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

horpeti
kapufából meg már dunát tudok rekeszteni 3-4 / meccs:D

horpeti
és lol. Mu ellen belövi a gólt, Barca ellen nem :PP jaj remélem nem cseszte el megint a konami hogy kiemel csapatokat másik terhére

Thx.

KillR
hmm, megnéztem most pes5-ben, és ugyanez a hiba...akkor itt vmi nagyobb gebasz van...és nem a játékom a szar, hanem vmi más...

KillR
igen, mindenkivel ez volt eddig
mások meccsét akkro tudod nézni, ha a lobbys szobában, ahol 4-en lehet lenni, min. 3an vagytok, te meg még két vki, és azok elkezdenek játszani, akkor ahelyett, h játszanál, nézheted õket

De ez mindenkivel igy van?
Én meg azt se tudom hogy lehetne mások meccsét nézni "spectatorban"...?

horpeti
lol online, nemtom, csak a reál ilyen szar, de 5en állnak a 11es pont vonalában úgy, hogy csak úgy elvannak sétálgatnak, addig meg õ tõlük mögöttük 3 méterre azt csinál amit akar, nem reagálnak rá, csak nézik és sétálgatnak ebben a mélységben egymás mellett...

looool. De érdekes, hgy csak nekem ilyen balfaszok, vagy vmit én rontottam el a beállításnál..

KillR
érdekes problémám van
mostmár föl tudok jelentkezni, minden nagyon gyorsan megy, de: mikor participation match után jön a két ablak, egyik a homa-away választós, másik a perc/csereemberek száma/idõjárás stb választós képernyõ, utána jönne gondolom én a csapatválasztás stb, de nekem a fekete képernyõ után ezt dobja ki: unable to connect with other players, majd visszadob az online lobbys menükbe, tehát az elõbb voltam...a poén, h meccset se tok nézni, tehát más meccseit...érdekes, tud vki vmit?

horpeti
olyan simán átrohan rajtam Ronaldinho, hogy hihetetlen, elõbb meg srác lazán lõtt 25rõl gólt, csak néztem. :D

Ja, hogy ilyen egyszerû? nekem mégse megy:D:DD

Van még mit tanulni :P

horpeti
nekem jó , bár nem mondom, hogy nem laggol az 1 csíkos emberekkel.

Finomítottak a késésen, olyan mint CSben a de_interlace vagy mi :D
De késõbb reagál, meg stb annak ellenére, hogy folyamatosnak látszik... :)

Le tudtam játszani egy on-line meccset,elfogadható lobby körülmények között.Még az eredmény is bekerült a statisztikába helyessen...

Bár köcsög ez a konami,mert most azt hinné az ember hogy már jó volt,még kicsit igazitanak rajta és akkor teljessen jó lesz...De nem,mert holnapra ugyis elrontják megint...

horpeti
lol 1 hiba:

felrúg alapvonalnál, de beadtam elõtte a labdát, és befejeltem (hagyta), és mikor bement gólba, visszafújta... looooooooool

PESFAN
na ne bassz.
Most töltöttem le.

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Terminátor14
jaj hallod...Most akkor teljesen amatõrnek nézel? :D Ha nem nevezem át, akkor importnál kiírja, hogy ellenõrizzem hogy a nevek és a kiterjesztásek egyeznek-e...

könyvtárastul raktam be, csak elõbb átnevezgettem az egészet.

És a gs megnyitja...Ha beolvasom vele a bineket, akkor látja a mezeket benne..Ugyanígy az str-ekkel...

CSAK a Fradi

Breki33
A nemezis sztem pes5-ös
Breki33
breki lehet

Breki nem +
Breki33
sztem nem kell átnevezni

és dkz-ba könyvtárastul kell berakni
de nem biztos, hogy jó így, nem lehet ellenõrizni mert a gs nem nyitja meg a mezeket simán
Terminátor14
jahh, fene vigye a jó sorát :P

CSAK a Fradi

PESFAN
huh.
kár hogy breki ilyenkor már alszik
:-)

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

eZo
szép kis gólpassz ...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Terminátor14
Nah Breki majd találj ki vmit légyszives...

Ugye leszedtem a mezeket ami linkeltál...unnamed_xxx.bin formátum.
Ez ugye nem tetszik a dkz-nak, mert ott unknow_xxx.bin-ek vannak.
Ezért fogtam és átneveztem a fájlokat unknow-ra. Aztán jött a következõ érdekesség, a 0_text.afs-ben a mezek helyén nem bin-ek hanem str-ek vannak. Mondom ok, átneveztem az unknow_xxx.bin-eket str-re. Így már be tudtam importálni a játékba. Méretet nem kellett növelni, nem írta ki a dkz, de azért legeneráltam újra az afs-t, semmit nem változott a mérete.
Namost a játék nagyonon érdekes viselkedik. Egyrészt ha edit módba lépek, akkor azonnal megfagy és vége.
Aztán azokkal a csapatokkal, akiknek nincs alapból mezük, azokkal tudok játsznia, de nekik is a régi szar mezük van. Ezzel szemben a licences csapatokkal nem tudok játszani, meccs elõtti betöltésnél kifagy a progi. GS-ben látom, hogy bent vannak a mezek, jók. Ezek után fogalmam sincs, hogy mivan...

Majd mondj vmi okosat ha tudsz :D

CSAK a Fradi

eZo

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

MELYIK PATCHET TEGYEM FEL?PES6?

Én is de onlineba ha jó lenne majom server.
Most elõbb irták h elnézést kérnek...
Terminátor14
BREKI! Ez mi a fene? A 0_text-ben végig str-ek vannak ott, ahova a binek mennének...Ilyenkor mi van? Én átteszem str-be ha úgy jó lesz, de azért nem lenne hátrány ha mondanál vmit :D

CSAK a Fradi

PESFAN
majd ha felraktad írd már meg pls hogy miben változik és érdemes-e leszedni.

Terminátor14
Nekem sincs felrakva, most csinálom meg...

CSAK a Fradi