PRO EVOLUTION SOCCER kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a problémám megoldódott, router mögül játszom/netezem, de csak újra kellett indítani a routert, és okés lett! és nagyon fasza a gém!! midnen gyors
a játékba a füveket Graphic Studioba lehet berakni ugyanúgy mint eddig
használva a korábban belinkelt stadionlistát
...\Dokumentumok\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1\
http://www.sendspace.com/file/ji4zpc
or
http://www.megaupload.com/?d=ROV6CXJ2
Real player name
Real league and cup name
Real stadium name
Real club name
Kits edited
PES shop unlocked
no DVD crack download:
http://www.sendspace.com/file/0t0roa
vagy kérdezzem meg, hogy hogyan kell mondjuk az adatbázisfrissítést végrehajtani??? <#nyes>#nyes>
http://href.hu/x/z0b - free XXX [Aus P6T7 WS][Core I7 975 EE][Sapphire 5970 Crossfire-x][Kingston HyperX 12GB/2000Mhz] [4556 GB HDD][Aplus El Diablo Avance][Thermaltake 1500W]....
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
mások meccsét akkro tudod nézni, ha a lobbys szobában, ahol 4-en lehet lenni, min. 3an vagytok, te meg még két vki, és azok elkezdenek játszani, akkor ahelyett, h játszanál, nézheted õket
Én meg azt se tudom hogy lehetne mások meccsét nézni "spectatorban"...?
looool. De érdekes, hgy csak nekem ilyen balfaszok, vagy vmit én rontottam el a beállításnál..
mostmár föl tudok jelentkezni, minden nagyon gyorsan megy, de: mikor participation match után jön a két ablak, egyik a homa-away választós, másik a perc/csereemberek száma/idõjárás stb választós képernyõ, utána jönne gondolom én a csapatválasztás stb, de nekem a fekete képernyõ után ezt dobja ki: unable to connect with other players, majd visszadob az online lobbys menükbe, tehát az elõbb voltam...a poén, h meccset se tok nézni, tehát más meccseit...érdekes, tud vki vmit?
Ja, hogy ilyen egyszerû? nekem mégse megy:D:DD
Van még mit tanulni :P
Finomítottak a késésen, olyan mint CSben a de_interlace vagy mi :D
De késõbb reagál, meg stb annak ellenére, hogy folyamatosnak látszik... :)
Bár köcsög ez a konami,mert most azt hinné az ember hogy már jó volt,még kicsit igazitanak rajta és akkor teljessen jó lesz...De nem,mert holnapra ugyis elrontják megint...
felrúg alapvonalnál, de beadtam elõtte a labdát, és befejeltem (hagyta), és mikor bement gólba, visszafújta... looooooooool
Most töltöttem le.
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
könyvtárastul raktam be, csak elõbb átnevezgettem az egészet.
És a gs megnyitja...Ha beolvasom vele a bineket, akkor látja a mezeket benne..Ugyanígy az str-ekkel...
CSAK a Fradi
és dkz-ba könyvtárastul kell berakni
de nem biztos, hogy jó így, nem lehet ellenõrizni mert a gs nem nyitja meg a mezeket simán
kár hogy breki ilyenkor már alszik
:-)
Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family
Ugye leszedtem a mezeket ami linkeltál...unnamed_xxx.bin formátum.
Ez ugye nem tetszik a dkz-nak, mert ott unknow_xxx.bin-ek vannak.
Ezért fogtam és átneveztem a fájlokat unknow-ra. Aztán jött a következõ érdekesség, a 0_text.afs-ben a mezek helyén nem bin-ek hanem str-ek vannak. Mondom ok, átneveztem az unknow_xxx.bin-eket str-re. Így már be tudtam importálni a játékba. Méretet nem kellett növelni, nem írta ki a dkz, de azért legeneráltam újra az afs-t, semmit nem változott a mérete.
Namost a játék nagyonon érdekes viselkedik. Egyrészt ha edit módba lépek, akkor azonnal megfagy és vége.
Aztán azokkal a csapatokkal, akiknek nincs alapból mezük, azokkal tudok játsznia, de nekik is a régi szar mezük van. Ezzel szemben a licences csapatokkal nem tudok játszani, meccs elõtti betöltésnél kifagy a progi. GS-ben látom, hogy bent vannak a mezek, jók. Ezek után fogalmam sincs, hogy mivan...
Majd mondj vmi okosat ha tudsz :D
CSAK a Fradi
Most elõbb irták h elnézést kérnek...
CSAK a Fradi