81526
-
Dom88 #77369 Meg fogom őket nézni, köszönöm szépen!
Egyébként kis helyzetjelentés:
Az igazolási rendszer ugyanolyan mint tavaly, október vége-november vége amikor a legtöbb ajánlat érkezik (most november közepén tartok, de így sejtem), a fejlődést viszont rohadtul nem értem. Werderrel nyomom és az idős játékosok már visszaestek, de egyik fiatal se fejlődött :D -
ezt is érdemes megnézni
-
beadás típusok itt vannak 2:24-től
egyébként a command listben is megnézhető
-
itt pl egy manual
-
Dom88 #77365 Hát melyik melyik :D? Ilyet én is csinálok hogy visszahúzom és bepasszolom, gyakorlatilag ez az egy ami működik, beadásokról kb már leszoktam
Szóval így hogy manual vagy early azt nem vágom -
például így
beadásnál ugye váltod nem mindig csak simán beadod?
ugye van manual cross, early cross stb
fölé fejelés sztem nem a lövés gomb hosszú nyomása miatt van úgy vettem észre, hogy ha van rajta ember nem tud üresen felugrani fejelni akkor fejel így kicsit ívelten -
Dom88 #77363 Hát van egy pár bosszantó dolog a játékmenetben, ez egyik ilyen nálam a széljáték. Kb semmi értelme. Ti hogy szoktátok megverni a szélsőhátvédet? Mert kb nekem sose sikerül. Ha mégis, akkor meg a beadás 10/9-szer ellenfélhez megy és szökőévente fejelek gólt ezekből
A másik ilyen a szögletek: ha embert is találok, akkor is állandóan felé fejeli pedig épphogy megnyomom a lövés gombot
No ti hogy csináljátok? -
-
na kész is, csak nem értem miért három file van
https://plus.google.com/photos/108600998892040722800/albums/5796301196492877953?authkey=COX_yJzSlOnuoQE -
miért, simán lehet közben is változtatni
milyen infrastruktúrát? -
tényleg igaz hogy a bajnokok ligája mód licencesze most lett meghosszabbítva -
Nagyi2pac #77358 Nah ez itt a baj. xD Nekem PESEdit-nél nincs semmi hiba. -
breckinridge #77357 Nem a peccselés ideje a probléma, hanem a tesztelésé. Elkezdtem BAL-t Chamberlainnel, szezon közben nem fogom változtatni a gameplayt, mivel napi max 2-3 meccset tudok játszani, lassan telik.
(Sosem voltam Moszkvában, szerintem többet nem is leszek, úgyhogy nagyon örültem én is a lehetőségnek. Szerdán megyek, vasárnap jövök, másfél-két nap lesz várostnézni. Azért az infrastruktúrát összehozni Bp-től 150 km-ről nem volt egyszerű.) -
nem de nincs fent a pesedit patch csak a kálimoncsesz :-)
-
Nagyi2pac #77355 Nem töröltél ki valamit esetleg a Save mappából? Mert a stadion szerkesztős stadionok oda vannak mentve. -
Nagyi2pac #77354 Nálam jó, igen ilyen reklámtáblák vannak ott, ahogy Rudee mondja, de ez a stadion szerkesztős cucc része valószínűleg. dt08-ben kell elvileg ezeknek a részeknek lennie. -
Rudee #77353 Tudom, de van amelyik pályán nem csak a szürke fal van ott, hanem más grafika. -
ás ha esős van akkor sem esik az eső a játékban?????? -
Nagyi2pac #77351 Azok már a stadion részei. -
Ez a New INdustrial Stadium nektek mi van ott?
-
Rudee #77349 Igen de vannak azon felül is. -
Nagyi2pac #77348 A reklámtáblák ott vannak. :D -
Rudee #77347 A transzparensek nincsenek ilyen szabályosan egymás mellett. Az a reklámtábla hiánya inkább. -
Nagyi2pac #77346 Nem tudom melyik bint jelezheti az, talán a stadon részét, ha igen akkor asszem dt08-ban valamelyik, esetleg még a szurkolói transzparenseket mutathatja, bár ott ilyen X-et még nem láttam. -
Rudee #77345 Le hát. Szimuláláshoz ott a Football Manager :) -
Dom88 #77344 Erre valaki? Főleg a játékosok fejlődése érdekelne hogy kinél hogy/mikor megy. -
igen azért kéne tudnom, hogy mi van abban a bin-ben -
Dom88 #77342 Az hogy ne játszam le mind a nem tom mondjuk 60 meccset a szezonban. Mér te lenyomod mindet? Halál unalmas, fél szezon alatt rá lehet unni a csapatodra -
Nagyi2pac #77341 Az valaminek a hiányát jelenti sztem. De fogalmam sincs mit keresnek azok ott. -
kb két perc berakni egy exe-t
hát Moszváért irigyellek -
breckinridge #77339 Ki fogom próbálni a modokat, de most nincsen rá időm, hogy bármit is próbálgassak (Moszkvába megyek konferenciázni, készülni kéne rá), ezért inkább csak játszani szeretnék. BAL módot játszom, de elképesztőeket csal (két egymást követő meccs ugyanazon csapat ellen, mindkettőt elvesztettük 4:2- re és 4:1-re, közben kapuralövés: 8:4, 11:4 ide, védések: 7:0 és 9:0 oda, egyetlen kipattanót sem szereztünk, párharcok 90%-át elvesztettük, fejesünk alig volt).
Ha az ilyen brutális csalásokat javítanák és nem csak az a játékos reagálna a labdára, akit az AI kiválaszt (zokni mellett elguruló labda...), akkor semmiféle mod nem kellene. Ezeket - tavalyi tapasztalatom alapján - a gameplay modok nem javították, legfeljebb az elsőt egy nagyon kicsit. -
mondjuk találtam egy új fűkopást ami tök élethűen néz ki
Nagy2Pac-ról kérdezném, vagy aki tudja
körben ilyen x-ek vannak az melyik file?
a képen felül látszik -
érdekes ez az alap gyep
itt a legalsó tök sötétre kell venni és akkor lesz ilyen
-
Rudee #77336 Én a focit szeretem, nem a védekezést :D
De sajnos a legbirkább játékosok ugyanúgy használják ki a helyzeteket, mint Lionel Lesszi. Nincs különbség egy 68-as és egy 88-as csatár között. -
Rudee #77335 A szimulációnak mi értelme van? -
na már hiányzott :)
nekem egy két gólos meccseim vannak
bár most a másikkal játszom -
Dom88 #77333 Nektek van valami taktika (posession game, counter attack ilyenekre gondolok) ami bejött szimulációnál vagy meccsnél (mondjuk leginkább szimulációnál érdekel)? -
Rudee #77332 Azért milyen reális már, hogy egy nyomorult Valenciennes 4 lövésből szerez 3 gólt. Ez a yair is annyit ér hosszútávon, mint az alap játék. -
köszi
-
Nagyi2pac #77330 dt08.img/1561-1579