81526
-
AI nem csal világos.Amúgy itt mindenki arról beszél,hogy a PES6 volt a nehezebb és ez igaz is. -
nem is a gól szép hanem az előtte lévő kapuradurrantás:D -
Liszi #40290 ők pont azt mondják h nehezebb volt :|:|:|| :D -
pes6 sztem is ezerszer könnyebb volt,és sztem élvezetesebb is,itt télleg néha től dúrván csal az AI :( -
Mondjuk a 6 tényleg nehezebb volt de végülis azon a szinten reaálisabb hogy nem szuperhős senki se valódi életbe se -
Akkor ügyes vagy, enyi :D -
Én meg már kicsit mérges vagyok Milant 6-1re verem, Rengeteg csapatot 5-0, 4-0, 6-0 is volt már, mind top playeren 
Azért Pes 6 valahogy nehezebb volt... -
Ja, és Top Player természetesen :) -
Ilyen dolgokért érdemes PESelni :) Eddogi legszeb győzelmem
GSZ: Tevez (fejes), Rooney (kipattanó) C.Ronaldo (éles szögből, 16 méter, bombagól) Park Ji Sung (kb 25 ről laposan) és végül Rooney (kipattanó)
Ezenkivül volt 1 Rooney kapufa.
-
Gyureszka #40283 Fiúj egy fontos dolog! -
Vajon lehet majd idővel "normálisan", kitserverrel mezeket betenni a játékba, mint PES6ba? -
Liszi #40281 ugyanez a gondom... -
mikiking #40280 L1+L2 + R1 asszem
vagy R1+r2 +l1
a kettő közül az egyik komb... -
Jahooo #40279 A Peshungaryről imporáltam a legfrissem EPL-es mezeket és a tutorial szirent megprobáltam megcsinálni úgy,hogy ne kelljen törölnöm az option file-t. ( a tutorial: http://peshungary.hu/downloads/pes/pes7/tutorial/of_kit_tutorial.swf )
Ezzel csak az a baj hogy mindent a tutorial szerint csináltam, mégse maradtak meg a beállított formációk + létrehozott játékosok. Valami ötlet, hogy mi lehet a baj? -
PES Fileok között matattam és ezt találtam: Érdekes, meg sincs a Puma liszensze... Tavalyi Reebok labdák is megvannak, csak ugye jobb minőségben
-
lampard99 #40277 hello hogy lehet szimuálni mec közben(pl. feldobja magát a játékos),?????????????????????????????????????????????????????????????????? -
dadek #40276 Köszi, akkor megyek és megveszem a full verziót:) -
Gabe18 #40275 Természetessen lehet. -
dadek #40274 Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a PES 2008-ban lehet változtatni a kamera állásokon vagy csak az van ami a demóban?
Xbox 360-am van és a demót kipróbáltam, de érdekelne, hogy a fullban lehet-e választani kamera állások között.
A választ előre is köszönöm! -
köszi :P -
lampard99 #40272 #40267 -
Gabe18 #40271 Berakod a PES 6 lemez.Ott választod az "USER Registration" pontot.Bejön egy oldal ,értelemszerüen tovább,majd a "Change password" opcionál változtathatod meg. -
szerinted micsinálok? de az ijen menőségizavart inkább hanyagoldmár ha lehet :D
utánanéztem nemtalálom sehol, ezért kérem aki tudja az írja már le
(ha vki nemtudná nem arra vok kiváncsi h nézzek utána, sem a faszára :) ) -
Faszom nézz utána.... -
elég sürgős lenne,ha vki tudja plz irja már le -
lampard99 #40267 persze. De ha eredeti minden és van netkapcsolatod akkor még könyebb mert automatikusan leszedi neked.
hello itt azt írják, hogy lehet szimulálni a mecs közben. Valaki elmondaná, hogy hogy lehet megcsinálni thx -
pes6 ba hogytudom megváloztatni a kódom?? -
dave10 #40265 Sziasztok! Most készülök xbox360-at venni és azt szeretném kérdezni h itt is lehetséges a patchelés? Köszi a segítséget. -
én tegnap raktam be az EPL mezcsomagot... option fájlos megoldások nem a legszebbek soha, ezért maradtam a paramos megoldás mellett, szépek, már toltam be pár Bundesliga mezt is, alakul -
-
ZPapp23 #40262 Hát emberek, átpártoltam. Überbrutál ez a game, nagyon tetszik, más platformon nem láttam egyiket se, de pcn ez a csúcs egyértelmű. Egy fifás. -
NEM -
cucmalajmc #40260 master ligában lehet klubbot váltani szezon végén? -
jrmarci #40259 hi!!Egy kérdés pes2008-hoz template-ket honnan tudnék szedni edig csak 6hoz találtam de az nem jó!! -
cucmalajmc #40258 megcsináltam a logókat, neveket, mezeket. és csodálatosan működik.
kezdek is egy Master ligát. -
cucmalajmc #40257 igen, adtak ki hozzá másik mezcsomagot ami már jól működik. peshungaryról tölthető. -
Ja, és már van hozzá valami patch, elvileg CSAK epl mez modositások lesznek. -
Hát, szerintem jobb mint a semmi. Amugyis, én a saját patchemet használtam amibe ugyan megvoltak a mezek de nem voltak pontosak. -
Nekem nagyon nem tetszik :S A nadrág tiszta szar, felvan csúszva a minta és egy nagy fehér csík van a vékony helyett. Én maradtam az alapnál, várok valami jobbra. -
Na, beraktam énis az EPL mezeket, cak az az egyetlen nagy hátránya hoy a nem licenszelt válogatottaknak ijen nem létező umbro-s chelsea meze lesz.... lol... amugy jó a csomag.