81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• gabi89
    AI nem csal világos.Amúgy itt mindenki arról beszél,hogy a PES6 volt a nehezebb és ez igaz is.
  • Attila8805

nem is a gól szép hanem az előtte lévő kapuradurrantás:D
  • Liszi
    ők pont azt mondják h nehezebb volt :|:|:|| :D
  • Aradebil2
    pes6 sztem is ezerszer könnyebb volt,és sztem élvezetesebb is,itt télleg néha től dúrván csal az AI :(
  • Pacal17
    Mondjuk a 6 tényleg nehezebb volt de végülis azon a szinten reaálisabb hogy nem szuperhős senki se valódi életbe se
  • Pacal17
    Akkor ügyes vagy, enyi :D
  • Pethy23
    Én meg már kicsit mérges vagyok Milant 6-1re verem, Rengeteg csapatot 5-0, 4-0, 6-0 is volt már, mind top playeren

Azért Pes 6 valahogy nehezebb volt...
  • Pacal17
    Ja, és Top Player természetesen :)
  • Pacal17
    Ilyen dolgokért érdemes PESelni :) Eddogi legszeb győzelmem

GSZ: Tevez (fejes), Rooney (kipattanó) C.Ronaldo (éles szögből, 16 méter, bombagól) Park Ji Sung (kb 25 ről laposan) és végül Rooney (kipattanó)

Ezenkivül volt 1 Rooney kapufa.

• Gyureszka
    Fiúj egy fontos dolog!
  • Pethy23
    Vajon lehet majd idővel "normálisan", kitserverrel mezeket betenni a játékba, mint PES6ba?
  • Liszi
    ugyanez a gondom...
  • mikiking
    L1+L2 + R1 asszem
    vagy R1+r2 +l1
    a kettő közül az egyik komb...
  • Jahooo
    A Peshungaryről imporáltam a legfrissem EPL-es mezeket és a tutorial szirent megprobáltam megcsinálni úgy,hogy ne kelljen törölnöm az option file-t. ( a tutorial: http://peshungary.hu/downloads/pes/pes7/tutorial/of_kit_tutorial.swf )
    Ezzel csak az a baj hogy mindent a tutorial szerint csináltam, mégse maradtak meg a beállított formációk + létrehozott játékosok. Valami ötlet, hogy mi lehet a baj?
  • Pacal17
    PES Fileok között matattam és ezt találtam: Érdekes, meg sincs a Puma liszensze... Tavalyi Reebok labdák is megvannak, csak ugye jobb minőségben

• lampard99
    hello hogy lehet szimuálni mec közben(pl. feldobja magát a játékos),??????????????????????????????????????????????????????????????????
  • dadek
    Köszi, akkor megyek és megveszem a full verziót:)
  • Gabe18
    Természetessen lehet.
  • dadek
    Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy a PES 2008-ban lehet változtatni a kamera állásokon vagy csak az van ami a demóban?
    Xbox 360-am van és a demót kipróbáltam, de érdekelne, hogy a fullban lehet-e választani kamera állások között.
    A választ előre is köszönöm!
  • bestGP
    köszi :P
  • lampard99
  • Gabe18
    Berakod a PES 6 lemez.Ott választod az "USER Registration" pontot.Bejön egy oldal ,értelemszerüen tovább,majd a "Change password" opcionál változtathatod meg.
  • bestGP
    szerinted micsinálok? de az ijen menőségizavart inkább hanyagoldmár ha lehet :D

utánanéztem nemtalálom sehol, ezért kérem aki tudja az írja már le
    (ha vki nemtudná nem arra vok kiváncsi h nézzek utána, sem a faszára :) )
  • Pacal17
    Faszom nézz utána....
  • bestGP
    elég sürgős lenne,ha vki tudja plz irja már le
  • lampard99
    persze. De ha eredeti minden és van netkapcsolatod akkor még könyebb mert automatikusan leszedi neked.

hello itt azt írják, hogy lehet szimulálni a mecs közben. Valaki elmondaná, hogy hogy lehet megcsinálni thx
  • bestGP
    pes6 ba hogytudom megváloztatni a kódom??
  • dave10
    Sziasztok! Most készülök xbox360-at venni és azt szeretném kérdezni h itt is lehetséges a patchelés? Köszi a segítséget.
  • The Hedgehog
    én tegnap raktam be az EPL mezcsomagot... option fájlos megoldások nem a legszebbek soha, ezért maradtam a paramos megoldás mellett, szépek, már toltam be pár Bundesliga mezt is, alakul
  • Pacal17
  • ZPapp23
    Hát emberek, átpártoltam. Überbrutál ez a game, nagyon tetszik, más platformon nem láttam egyiket se, de pcn ez a csúcs egyértelmű. Egy fifás.
  • báttyó02
    NEM
  • cucmalajmc
    master ligában lehet klubbot váltani szezon végén?
  • jrmarci
    hi!!Egy kérdés pes2008-hoz template-ket honnan tudnék szedni edig csak 6hoz találtam de az nem jó!!
  • cucmalajmc
    megcsináltam a logókat, neveket, mezeket. és csodálatosan működik.

kezdek is egy Master ligát.
  • cucmalajmc
    igen, adtak ki hozzá másik mezcsomagot ami már jól működik. peshungaryról tölthető.
  • Pacal17
    Ja, és már van hozzá valami patch, elvileg CSAK epl mez modositások lesznek.
  • Pacal17
    Hát, szerintem jobb mint a semmi. Amugyis, én a saját patchemet használtam amibe ugyan megvoltak a mezek de nem voltak pontosak.
  • Pethy23
    Nekem nagyon nem tetszik :S A nadrág tiszta szar, felvan csúszva a minta és egy nagy fehér csík van a vékony helyett. Én maradtam az alapnál, várok valami jobbra.
  • Pacal17
    Na, beraktam énis az EPL mezeket, cak az az egyetlen nagy hátránya hoy a nem licenszelt válogatottaknak ijen nem létező umbro-s chelsea meze lesz.... lol... amugy jó a csomag.