81526

7rsdjd5n.jpg

Free counters!

• Breki33
    nincsenek, viszont én az alap kommentárra biztos nem adnék ennyit
  • gabe paul logan
    Akkor már nem is unalmas a fifa? minden meccsen más és másra lehet számítani, mint a pesben, nincs hülye labdafizika, nincs fele olyan sz@r grafikája mint a pesnek, nincsenek ormótlan alakú játékosok és elnagyolt számok és nevük a hátukon? Engem ezek tartanak távolt a játéktól, mióta létezik.

2 dolgot viszont látatlanban is irigyelek a fifában...a kommentátorfejlesztők kreativitását és a sok ligát
  • Nagyi2pac
    Nekem is tetszik az új FIFA. Szerintem nextGen-es verziók közül eddig a legjobb, akárcsak a PES-nél.

Összegezve egy gyors kis pontozás (saját vélemény):

PES
    Élethűség: 8,5
    Grafika: 9
    Játékélmény: 9
    Hangulat(Szurkolói hangok + kommentátor): 6,5
    Animációk: 7
    Tartalom: 6

Össz: 7,66

FIFA
    Élethűség: 7,5
    Grafika: 8,5
    Játékélmény: 8
    Hangulat(Szurkolói hangok + kommentátor): 9
    Animációk: 8
    Tartalom: 9

Össz: 8,3
  • Breki33
    nálam meg a második, de közeliben tényleg nagyon szép a fifa

csak az a fű br
  • tobias88
    1. pont nem igaz nálam. Minden maxon és a nézők mintha valami massza, úgy néznek ki...
  • cvetok
    A fifa 13 tényleg ütős lett. Pár óra fifázás után egy-két tapasztalat:
    1. a fifa sokkal jobban néz ki
    2. a fifa izgalmasabb, mozgalmasabb
    3. a fifa pörgősebb
    DE
    4. a pes sztem jobban szimulálja a valódi focit

Asszem mindkettő marad a gépen...csak lenne több időm... :D
  • gabe paul logan
    elvileg nesa bele tette matt global edites változtatásait a patchébe, ami nem az editben változtat, hanem az exében ;)

mondjuk a legújabbat én se próbáltam még, éppen videot renderelek...de alig várom
  • Tomyh
    Eszméletlen jó!Legjobb fifa rész eddig.Pes-t már le is töröltem.Eddig csak Pes-el játszottam mert fifa nem tetszett de az új rész nagyon profi.
  • punkers
    majd írj már egy pár szót róla
  • [HUN]FaTaL
    Talán Breki megvette, crackelt verzió csak tegnap óta van. Én próbáltam, de két meccs alapján még nem mondok semmit.
  • [HUN]FaTaL
    Még senki.
  • cvetok
    Én fél óra múlva hazaérek és már tolom is a fifa 13-at...holnapra már lesz összehasonlítási alap :D
  • punkers
    valaki próbálta már az új fifát?
  • [HUN]FaTaL
    PESEDIT.exe-ben állítsd onlinera/mlre a cuccot.
  • Nagyi2pac
    Az 1.2-es verzió elég bugosra sikerült, elvileg még a fix se oldotta meg a problémákat, úgyhogy várni kell egy újabb verzióra, vagy visszarakni a régit.
  • Nagyi2pac
    Nekem is csak 2.6-al megy, nyilván azért mert a 2.7-ben módosítottak valamit ami nem kompatibilis a PESEdittel. A kitserverhez lehet csatolni az exe-t, szóval másra nem nagyon tudok gondolni.
  • Poolfan
    aha..meg master league-ből is kilépked!!!
  • Breki33
    és anélkül jó?
  • Poolfan
    nekem a pesedit 1.2 van fent,és ha online játszom,elkezdődik a meccs,és 2 mp után szétkapcsol! please help! köszi
  • Breki33
    igen ezt nem értem majd Nagyi2Pac felvilágosít minket ezekben ő a jó

Én kipróbálnám Nesa gameplay patchével a pesdites exe-t + a GE-inget
  • Breki33
    most tegnap elég érdekesen sikerült belőni a játékomat

vhogy úgy van hogy az új NEsa patch de a Jenkey is be van kapcsolva ezen az exen korábban plusz a global editinges option file és új kamerák

Tegnap játszottam kb 6 meccset Juve - Fiorentina
    és teljesen olyan volt mintha multiznék az ellenfélnek olyan megoldásai voltak és jött csak jött, de közben meg nem volt annyira nehéz mert középpályán hibázott is illetve el lehetett tőle venni a labdát a védekezése meg nem volt az a 8-an rontanak rád érzés, de mégis jó volt.

Viszont hiába voltam fölényben egyszerűen nem tudtam gólt lőni, távoli átlövéseim mind kifogta a kapus akár pipába ment föl akár laposan lőttem.

Mondom jó cipeljük be, de egyszerűen hihetetlen volt a kapusa mindent védett, szerencsére BUffon is, voltak kapufáim nagy helyzeteim, de gól továbbra sem.

Na mondom tök jól megcsinálták, de ezt elszúrták mivel nem lehet ebben egyszerűen gólt lőni. Az nemis tetszett, hogy lövöm pipába erre a kapus hip hop ott van aztán lehúzza, szerintem kicsit túl gyors mozgással.

Aztán szerencsére a 7. meccsen sikerült gólt lönöm úgy hogy beíveltem egy szabadot a felugró középcsatár lefejelte a másik oldalon érkezőnek ő meg kapásból bevágta. Olyan szép volt plusz, hogy előtte 6 meccsen nem sikerült gólt lőnöm fel is vettem.

NA mondom most kíváncsi leszek változik-e a taktika próbál-e rögtön kiegyenlíteni mint multiban tenné az ellen. Ígyis lett így sikerült pár kontrát vezetnem és egyikből belőttem a másodikat azután már eldőlt a meccs szinte éreztem.

Most majd kíváncsi leszek a következő hat meccsen hogy megy majd, de ha ilyen meccsek lesznek mint ez a tegnapi akkor nekem így most eléggé bejön.
  • Rudee
    De a 2.6-os yairral meg jó.
  • Breki33
    gondolom a pesedites vmi módosított exe a yair-os pedig az eredeti új gameplay-al ami nekem fontosabb, de majd megnézem, hogy van nálam
  • [HUN]FaTaL
    Én csak BL-t játszottam, de yairrel ott se jó, se német, se angol csapatok nincsenek a BL-ben.
  • Rudee
    Visszaraktam egy régebbi yair-t és azzal meg jó, úgyhogy ez a 2.7NG a hibás.
  • Rudee
    Végignéztem, a német, az angol és a portugál csapatoknak se jó a meze és a címere. De csak akkor, ha a yair-os cuccal indítom. Simán a PESedites ikonról jó minden :S
  • Rudee
    Igen.

Fölrakom újra, hátha.
  • breckinridge
    Kitörölted a régi Kitserver mappát az 1.2 installja előtt?
  • Rudee
    Annak nem örülök :)

United pl jó, de a Newcastle már nem. Pedig mást nem is raktam föl, hogy rohadna meg.
  • punkers
    Nekem rendbe van minden
  • Rudee
    PESedit 1.2-ben a PL csapatoknál nektek minden rendben van? Most néztem sima meccsnél, hogy egy csomónak nem jó a meze, valami alap szutyok van csak. Címerek szintén nem stimmelnek.
  • gabe paul logan

• breckinridge
    Persze, lehet, de nem szeretnék szezon közben, majd utána szétnézek. Új gameplayt csak akkor játszok "élesben", ha legalább alapszinten megszoktam és begyakoroltam.

Infrastruktúra: vízumügyintézés (késlekedések miatt egy nap alatt kellett intézni, egyik reggel szóltak, hogy: ma, munka mellett ez nem egyszerű), odaút, visszaút szervezése, ilyesmi. De szerencsére már minden rendben van, hála segítőkész barátoknak.
  • Rudee
    Le.

Be van állítva, pont hogy minden gagyira van rakva.
  • Breki33
    leszedted a grafikai javítás nélküli 2.7-es exe-t?

lodnál meg jobb ha be van kapcsolva csak rendesen be van állítva
  • Breki33

1.02.2
    new module added
    Real AI >>> human ai buildup (ai builds up and track game like when you play with mate)
    Possition fix >>> defence position fix

http://adf.ly/DUjpj

• Rudee
    Hát pont ez az, hogy le van véve marhára. Elején jó, aztán idővel meg elkezd szivatni.
  • Breki33
    A 2.7-es exe a javított kamerákkal

yairpatch v2.7.rar (16.72 MB)

http://adf.ly/DUh9U
  • Breki33
    sztem vedd lejjebb a lod-ot más ötletem nincs

nálam semmi akadás pedig enb camera lod kitserver grafikai booster stb.
  • Rudee
    Nem tudom mi van ezzel a fossal, de nagyon tele a tököm.

Esti Clássico-ra hangolódva nyomok egy meccset. Első félidő 0-0, minden rendben megy. Szünetben cserélek egyet és a 60. percig iszonyatos lag. Utána 2 percig jó, majd egy tök nagy ziccernél megint elkezdi az akadozást.
    A PESedit lenne ennyire szar?