81526
-
oks, kösz...
még 1 kérdés, a fekete hálóhoz berakom a cv_1 fáljba ggs-sel a stadium_40 fájlt...és amikor töltené be a meccset, akkor hibaüzenettel kilép...mi lehet a probléma???? -
cv_1 -
hova kell berakni??? cv_0, vagy cv_1??? -
Link:
http://files.filefront.com/Konamizip/;9034146;/fileinfo.html -
most töltöm fel -

-
és ezt honnan tudom letölteni?,,, -
Na kész a Konami Stadium
Fine day diagonal chess
Fine Day Circle
Night diagonal chess
-
OKs milyen ma a multi? -
Tudom -
nehogy félreértés legyen én csak a lilát készítettem illetve módosítottam -
Grat :) Majd csinálok én is labdát (alap PES template-et átszinezem :D ) -
végre lehet eztis használni -
Új Game Graphic Studio!
This is version 7.4.0 of Game Graphic Studio made by Obocaman :
- Fixed a bug that appeared when rebuilding afs/img files that include 0-byte length files (pes2008 cv_0.img, for example) . The rebuilt file was corrupted in these cases. This bug made the 'Deferred Mode' option useless for these files.
- Fixed the semi-transparency bug related to some textures exported in png format (pes2008 faces, for example).
- Fixed a bug related to multiple-DDS textures that made the turf don't insert properly unless it was the first texture in the bin (just an example).
klikk -
-
Na belerakták az általam készített labdát is packba
http://www.gamingaccess.com/index.php?news_id=9356 -
köszi akkor kipörgetem fél szezon van hátra:D
bár egy kicsit elbizonytalanodtam , mert benéztem peshungaryra a fórumra és valaki azt irta hogy 2028nál jár:-C
érdekes.
mind1 kiviszem a maradek fel szezont aztan meglatjuk.Ha nincs vége akkor nem folytatom.Már uncsi.
A pes2008 meg nem sokban különbözik.
(ps2 verziokrol beszeltem most) -
Igen. -
a pes6 ML-je ugye 15 szezonos? -
"kicsit" lefociztam a csávót :D (online) -
Ahogy Breki is írja, egyik sem lehetséges még, majd egy komolyabb kitserverrel. -
Én nem játszok ML-t de sztem nem lehet
Seria A-t nyomok abban nem láttam, sajna ezt csak kitserverrel lehet majd megoldani. -
Laca1985 #40710 Breki!
Nem tudod hogyha ML nyomok akkor mielott elkezdodne az aktualis mecssem hol tudom beallitani a mezeket?
Illetve valami kapuskesztyu csomag nem jelent meg a gamehoz? -
Érdekes dolgot tapasztaltam akiknek túl gyors vagy túl lassú a játék hátha hasznát veszik
Egy kis tuningot adtam a procinak és úgy jött ki, hogy nem tudtam 800-ra visszaosztani így 900-on ment.
És csak mikor kiléptem Juve saját chantokat berakni, hogy valószínűleg ezért lett kicsit gyors.
Most visszaraktam 800-ra mindjárt kiderül igazam van-e -
Ingame arceditor patch(peshungary)
rendben van hogy leírja, de olyan nyújtott önarcképet hogy csináljak? -
Igen, és ugy kell megoldani ha konkrétan akarsz vkivel játszani hogy a szoba neve valami pl Pacal17 szervere, IF YOU ENTER I'll KICK YOU, meg ilyenek. Kicsit izetlen módszer, de egyszerű -
Quaresma #40706 Onlineban vannak szobák, de nem lehet levédeni jelszóval, és ha létrehozod, csak felugruik egy ablak, hogy várjuk az ellenfelet és kész. Még chat sincs ott.
Nincsenek szerverek, minden szoba egy helyen van, és ha rányomsz, kilistázza az összeset, mutatva kinek milyen a kapcsolata. 3 feltétel alapján szükítheted a kilistázást, meccs hossza, nyelv és klub-válogatott csapat szerint.
A barátságos meccseknél vannak igazi szobák. -
Quaresma #40705 persze, csak írj ha ráérsz:) -
Tényleg jobb lett. Nekek 5 meccses veretlen van :P Majd valakior összefuthatnánk egy meccsre -
576 -
Mondjuk azért jó, én élvezem. Csak kár, hogy attól függetlenül, hogy arcadeos, az viszont nem arcade, hogy a feltételek egy meccsen belül nagyon nem ugyanazok, sok a hullámvölgy. Tehát ebből a szempontból szimulátor... Csak hát... evvan, alkalmazkodni kell a dolgokhoz, mint mindig. -
Tegnap játszottam haverral jó sok meccset, hát elég kemény volt.
Egyik félidő enyém volt, másik övé... Voltak 25-30 percek, amikor látványosan álltak az ő játékosai, másik 25-30 percben meg az enyémek... Sőt volt, hogy egész meccsen meg se moccant.
Offline (tehát nincs lag), és mindenki normálon...
Hát érdekes volt. Persze élveztük, csak néha tényleg lehetetlen volt bármit is csinálni (amikor 10 emberrel védekeztem, akkor volt esély, hogy ne kapjak gólt:D, amiko meg hajtottak, akkor meg 5-6 másodperc alatt jutottam el saját 16osomról az övéig gólba...).
Szóval van benne bug nem kevés, pedig szerintem 30-40 meccsnél többet nem játszottam. Ember ellen pedig max. 15nél tartok. Mi lesz még? Sajna csak az, hogy az ember harcol a bugok ellen, ill. harcol a bugokkal. :D Nagyjából ennyi elég is, az ellenfél már másodrangú, először a játékot kell legyőzni. Mint ahogy a többi PESben is volt, itt talán még inkább. -
Gabe18 #40700 Ja nem tudom összehozni,meg ugy is csak low-on megy igazán jól,igy aztán elég volt a variálásból. -
Ezek főleg a POpular BAlls korábbi verziói, de már megkérdezték berakhatják-e az új labdacsomagokba az általam készítettet.
-
Online-ben meg lehet egymást találni vannak szobák pl? -
Quaresma #40697 Az online nem jó, de sokat javult. Nem lesz ezzel gond, bár nagyon alap az online, de ez van.
Nekem nem tetszik igazán a PES 2008, túl gyors, más a mozgás, a kapusok bénák, néha a védők is, és van jó pár bug, ami eddig nem volt. Jobb, mint a Fifa 08 PC-n, de igazából nem erre vártam. Mivel a NEXT-GEN miatt ez szinte egy korszak váltás, várható volt, hogy nagyban változni fog sok minden.
De online (ha nincs sok bug és lag) illetve offline haverok ellen szerintem egész jó:). Még mindig sok minden emlékeztet benne az igazi focira. De most túl sok minden el is rontja ezt, sajnos. -
itt van egy csomó labda....:
http://downloads.gamingaccess.com/index.php?cat_id=459 -
Ebben is benne van több fajta, viszont ez másfajta bin stuctura
Contains (16 balls now total):
-Nike Mercurial Veer (Veloci) UEFA
-Nike Mercurial Veer (Veloci)
-Nike Total 90 Aerow II LFP 07-08 red/white (Universal, LFP, Serie A versions)
-Nike Total 90 Aerow II EPL 07-08 royal/white (Universal, EPL versions)
-Nike Total 90 Aerow II EPL 07-08 purple/yellow (Universal, EPL, LFP, Serie A versions)
-Adidas +Teamgeist League (better colors)
-Adidas Finale 7
-Adidas Finale Athens
-Puma V1.06
-Puma V3.06 (better colors)
-Umbro X-III
http://rapidshare.com/files/69084734/Most_Popular_Balls_0.95_by_Dert.rar -
é ezt máshogy látom - nem az online részt
de ez szubjektív
Nekem pl a sok apró részlet tetszik, volt olyan hogy Camoranesi-t kicsit kibillentették egyensúlyából és félig négykézláb igyekezett továbbfutni és visszanyerni egyensúlyát. EZt a jelenetet pl többször visszanéztem mert tök élethű volt és ilyet még focijátékban nem láttam legalábbis így megvalósítva.
DE hogy mondjak pl arra ami nem tetszik
Halad a labda az alapvonal felé a kapusom ha eléri kirúgás ha nem szöglet, nyomom neki hogy menjen már de csak kikiséri pedig ha rávetődne simán elérhetné.
Aztán sokszor gól utánni lassítást megnézve feltűnik, hogy a kapus nemis és bele lövéskor a labdába hanem tőle 5-10 cm-re delejezi, szerencsére ez csak lassitva közelről feltűnő, de akkor nagyon.
-
Na elkészítettem egyet