Garry\'s MOD for Source

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
Nem kell minden második szót nagybetûvel kezdeni. Mellesleg eredetivel fel lehet menni akármelyik szerverre, nehogymár a gyáriban kevesebb nehézség legyen mint a törtben 😄 És ha van eszed, megveszed (ez nem direkt volt, bocsi 😄), mert csak úgy tudod neten tolni. 11 évesen ne szólogass már be huszonéveseknek -.-"

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

<#nevetes1>

kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

LOL
eredetivel minden szeróra fel tudsz menni... mind1 látom az életkorod több mint az IQd!

nah ENyi bazdmeg Akko meg mit magyaráztok hogy Nemlehet Kibaszot Tölrt ös Gmod ot jácani HE

it magyarázol hogy eredeti meg minden fos Oszt közbe meg Loszar se kell hozzá anyi Leszedek mindent a netröl oszt jáccok! HE

AM meg Általába minden játéknál ugyvan AMI NEM CRACKELT AVVAL NEMTUDSZ Jáccani vagycsak töltön HEEEE<#boxer><#shakehead><#rolleyes><#gunyos1><#ejnye1><#falbav><#email><#oooo>

nagy bilegge

am meg mekérdeztem lehet Multizni Csak tört szerón enyi Nemkel eredetinek lenni seminek

nagy bilegge

mert az crackelt<#wilting><#falbav>
nyílván direkt felhívta a figyelmet arra, hogy a Spacebuild3-ra csak eredetivel mehetsz fel

de azt jelenti bazdmeg szerinted minden hülyeség?

crackelt = tört (nem eredetivel megy)
NEM crackelt = eredeti (csak eredetivel megy)

akkor a Sandbox hoz miért nincs oda Írva?<#fejvakaras>

nagy bilegge

nemhinném hogy azt jelentené

ez hülyeség

nagy bilegge

nem crackelt az annyit takar, hogy csak eredetivel mûxik

Szervereink
Sandbox szerver:
IP: 80.249.173.38:19000

Spacebuild3 szerver (nem crackelt!): <-------ez mit jelent hogy nem CRACKELT???(töltel is lehet akor multizni vagy mi?
IP: 217.146.90.10:27015

Mindkét szerverre a jelszó: nyunyora007

nagy bilegge

az 1 dolog, hogy Garry-nek nincs pénze dobozos verzió gyártására, terjesztésére... attól még STEAMen amit megveszel az eredeti.

de boltba nem érulnak akkor !!!!!

nagy bilegge

LOL hogy ne lenne?

ez szentem hülyeség Garry nincs is eredetibe

nagy bilegge

vki
De a garrysnek is eredetinek kell lennie. (De valami 2 ezer forint, vagy nem is tudom)

ACER Aspire 5738ZG

akkor csak Eredeti játékkal tok??
azt még tok szerezni de

Steam accont meg minden ÁÁÁ

vki
Multihoz kell egy source alapú játék (CS:S a legolcsóbb) , egy gmod 10, és steam. Akkor tudsz multizni.

ACER Aspire 5738ZG

Valaki tudna nekem küldeni egy Gmod ICONT?? <#buck>véletlen kitöröltem

am a Pacsteam az a Steam Ingyenes változata???

hogytok gmod al multizni???

hámácsi kell hozáá??

http://garrysmod.blog.hu/

nagy bilegge

1000% sztem h a gyerek analfabétaságábol adodik 😄 (am probalj meg felmenni netre szerokra es nezd meg ott muxike a keypad ha van a szeron)
vki
Figyi má'. Neked az még nem jutott eszedbe soha, hogy netán-netán valaki még nem próbálta azt, amiben te segítséget kérsz? A topik favolva van, így mindig megnézem, de ha egyszer nem tudok rá válaszolni, akkor miért írjak?
Meg hát ugye a Google jó barát, és keress külföldi fórumokon, ha itt számodra nem elég nagy az élet 😊

ACER Aspire 5738ZG

Aquir
<#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Bírom ezt a qrva nagy nyüzsgést itt az SG fórumain... Kösz a semmit.

Lenne 1 olyan gondom, hogy töltöttem le ajtókhoz való keypadet, hogy csak kóddal nyíljon ki az ajtó. Az a gond, hogyha beírom a jó kódot, akkor nyílik az ajtó, viszont onnantól nincs tovább, a keypadbe már nem lehet beírni másik kódot. Miért van ez?

Venom
Majd hamarosan lessz dupli róla csak mostanában nemnagyon foglalkoztam ezzel. Elkezdtem CPUt és GPUt tanulni wirehez idö közben és eléggé megtetszett és lefoglalt 😄 Naszal nemsoká lessz dupe, azé megjegyzem ne abból tanuld az Expression2-öt mert ez eléggé complexre sikerült. Helyette a wire wikit illetve a wiremod.com fórumát ajánlom tanulásnak 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

hello.Akkor mit csináljak ha belépek a gmod 10 -be és rányomok a play sinleplayer-re és nem csinál semmit pls help.elöre is kössz.
na ez fasza lett! en am jol kuldom a wiremodot csak expressiont sose hasznaltam szal nem is hiszem h tom h kell 😊 szal kivancsi lennek majd a duplidra !
Aquir
rohattul fenomenális!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hát ez nagyon durva😄😄

KaszaN
Hi valaki megtudná mondani hogyan kell a gmod-ra rátenni a magyarítást? Vagy ha nem egy magyar tutorialt vagy leírást. elõre is kösz.

Windows7Ultimate,4GBRAM,IntelCore2QuadQ6600,AtiAsusEAH57501GB

Aquir
xD

Venom
Hali. Rég jártam erre gondoltam bedobom hogy mivel dolgozok wiremodban mostanság 😄
Gmod - Stargate computer with E2
Hamarosan befejezem és lessz duplicator közölve.
HQ-t tessék bekapcsolni úgy nagyjádból látni mivan a képernyõre irva, kicsit közelebbrõl kelett volna kameráznom 😄

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

Aquir
a Gmod-nak az a feltétele hogy legyen egy Source motorral rendelkezõ játékod. (pl lehet az csak egy Counter-Strike:Source)

a GArry1s mod eredetileg a Half-Life 2 re épül

ugykell hogy Half-Life 2 Counter-Strike Sourse Team Fortress 2 Gmod 10

nagy bilegge

urobee
Köszi a gyors választ!

Aquir
a 10-es van már, legalábbis azt lehet megvenni steamen
Lehet egyedül is építgetni, de társaságba jóval nagyobb mulatság tud lenni, együtt csinálni akármit stb. Meg nem csak építõs szerverek vannak, hanem esetleg pl. zombiszerver, szerepjátékozás (városba dolgozók rendõrök polgármester rosszfiúk stb.)
szerintem csak azt rakja be az alapon kívül, ami megvan neked (CS:S, Team Fortress 2, stb.)

urobee
Hali!
Remélem még nem halt ki a topic.
Szeretném majd megvenni a játékot, de lenne egy-két kérdésem:
-Mik ezek a verziók amirõl mindenfelé írnak? 9,10, mittomén. A Steam nem a legújabb verziót tölti le? Vagy létezik többféle is?
-Mihez kellenek a szerverek? Nem annyi az egész, hogy hülye képeket/jeleneteket állítok be?
-Csak azoknak a játékoknak a cuccait engedni használni amik hivatalosan megvettem a steamrõl? Vagy alapból vannak benne modellek.
-Lehet, hogy még lesz kérdésem, egyenlõre ennyi.
Elõre is köszi a választ! Robee

PJack
singleben tolom egyenlõre..

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Aquir
ha nem a saját szervered akkor is ott vannak (ha van cs-d akkor cs:s cuccok a füleken) csak max. nem tudod betenni. ennél jobban nem tudom elmagyarázni 😛

PJack
játszom vele, de még mindig nem jöttem rá mit csináljak. materials, models, sounds - mind megvan de nincsenek benne a játékban.

Aquir
van egy menügomb. Ha nem játszol a játékkal miért kérdezed? Ott vannak fülek és mindent be lehet rakosgatni meg állítani (Ez annyira alapvetõ) 😊

PJack
<#fejvakaras>

Aquir
menübõl beleteszed az NPC-ket (ha egyáltalán lehet). ugyanez a fegyvereknél (fent a fülek) Server beállításban engedélyezni ezeket már nemtudom hogy kell

PJack
akkor már cask azt modnjátok meg hogy css fegyverekkel és npc-kel hogyan tudok játszani?

PJack
aha! köszi

Aquir
hát vagy amelyik akarod!😊

Fantos
de alapjáratban V ha jól tévedek

Aquir
amelyik akarod 😊