Game Park 32

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Borgi
😞

porki fagyok fállalon

Borgi

hasonlo hejzet, csak engem izgat, de azért tessék megnézni ;>

porki fagyok fállalon

Borgi

porki fagyok fállalon

Borgi

tökjolnézki serzintem ;>

porki fagyok fállalon

guardian hero
Ez azt jelenti, hogy olcsóbb lesz, mint a mostani GP32. Ami mondjuk nem is baj, mivel a legolcsóbb GP32 is annyiba kerül, mint egy DS - 99 GBP mindkettõ.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Borgi
naja ;-)
kösziazinfokat
http://gbax.com/
ittaztirjákhogy "Price to be lower than current GP32!"
ezalatt vajon mit akarhatnak érteni?

porki fagyok fállalon

guardian hero
Nem rossz kis gép, 2 ARM9-es proci van benne, órajelet nem írnak, de 200-250MHz lehet darabja. 32MB RAM, 64MB beépített flash memória, 320x240 felbontású, 3.5"-os TFT LCD (hogy hány színt jelenít meg, arról nem találtam infót...). Wifi, touchscreen nincs, de valószínûleg úgyis inkább emulátor platformnak szánták (mint ahogy az elõdje is az volt). HW-s 2D grafika gyorsítással minden 2D játékplatformot tud majd közel 100%-osan emulálni. Ha nem lesz túl drága, retro-õrülteknek akár még jó alternatíva is lehet a DS-PSP ellenében.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Borgi
Additional claimed features include:

* Video playback

o Playback of movies up to 720 x 480, at framerates up to 30fps
o MPEG, MPEG4, Dvix 3.11,4x,5x, XVID, WMV Playback
o Max bit rates up to 1,178Kbps
o Claimed eight hours of video playback time
o Supports captions through Microsoft's SAMI (synchronized accessible media interchange, or *.smi files, are basically Microsoft's answer to RealPlayer's *.smil or "smile" files)

* Audio playback

o 16-bit DAC supports bitrates from 8- to 48-kbps (slightly better than CD quality)
o Claimed 20Hz - 20kHz response
o 100mw amplifier, built-in speakers, and stereo headphone jack
o Supports MP3, WMA, OGG files up to 384kbps
o Software EQ with normal, classic, rock, jazz, and pop settings

* Photo viewer

o Photo "enlargement, abridgment is available from 320x240 up to 1024x768," Gamepark says
o Image rotation in 90-degree increments
o Supports JPG, BMP, PCX, and GIF file formats

* Text viewer/ebook reader

o Comes with electronic dictionary

* Firmware upgrade mechanism

egész jonéz ki, nekem teccik

porki fagyok fállalon

Anubys
Éredekelni érdekel, csak attól tartok, ezt sem léehet majd itthon kapni...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Borgi
tudom hogya kutyát nem érdekli de azér
http://gpx2.co.uk/

porki fagyok fállalon

Borgi
snes blu+
devégülismár tök8..
már nem akarnék ilyet venni amiota psp-re is vannak emuk..
de nemtok dönteni ds meg psp közt <#wow3>

porki fagyok fállalon

Borgi
valaki rendelt már inne a gbax.com -rol?
vagy esetleg tud valaki segiteni? 😮

porki fagyok fállalon

Anubys
Nézd, én a Doom-ról és a SNES-emuról tudok, hogy nem mennek BLU-n. Te találtlán BLU kompatibilis Doom-ot. Ha nem nem kell a SNES-emu, akkor vehetsz BLU-t is. Az tény, hogy szebb egy picivel a képe, mint a FLU-knak. De amúg valszeg a SNES-emuból is csinálnak majd BLU-kompatibiliset, kérdés, hogy mikor...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Borgi
akkor te aszondod, fõtétlen a flu-t kell beszerezni?

porki fagyok fállalon

Anubys
Ha találsz ugyanilyen SNES emut, akkor szólj... 😊
Egyébként nem sebesség-különbségrõl van szó, hanem egyszerûen elszáll BLU-s gépeken az adott progi. Gondolom valamit kicseréltek benne a világításon kívül is.

Borgi
öö értem..
de én olyanokat is találgatok
hogy mitomén "GPDoom V10 (BLU+ compatible)"
akkor mégse lehet olyan nagy gond hogy
most blu vagy flu.. tessék kijavitani! 😛

porki fagyok fállalon

guardian hero
A FAQ-ban amit olvastam az állt, hogy 166-ra húzott gépen megy hang nélkül szinte full speeden, hanggal együtt kb 3 frameskip mellett full speed, 133-as gépen hanggal 4-5 frameskip. Ez szerintem egész korrekt, mondjuk kérdés, kompatibilitás szempontjából milyen.

Borgi
izé.. a sima flu-son megy normálisan hangal a snes emu?
énilyent nem láttam sehol.. csak olyat láttam hogy, kicsit
lassu hang nélkül :/

porki fagyok fállalon

Anubys
Én már elég sok cuccot rendeltem tõlük, és egy mail-lel meg lehet gyõzni, hogy ne csak az UK-ba postázzanak. Ha bármi bajod van a cuccal, símán visszaküldheted nekik, visszaküldik a pénzt (egyik haver járt így, az eladó minden postaköltséget magáravállalt, így egy fillérjébe nem került a dolog) - nekik sokat megér egy pozitív visszajelzés... 😊
De te tudod, csak arra vigyázz, hogy a BLU-s gépeken, mint írtam bugos a Doom és a SNES emulátor.

guardian hero
Köszi, sajnos a legtöbb csak a Királyságon belülre postáz, meg a fizetési módozatok se igazán megfelelõek nekem. Ráadásul használt cuccok, és még csak meg se nézhetem, ez nekem túl kockázatos...

Anubys
Az angol ebay-en van fent pár FLU egész olcsón...

guardian hero
Igaz 😊 Ma ilyen napom van 😊

Ööö, az SP is front light -os. A DS ami back -es 😊

.hzx

guardian hero
Megtaláltam: FLU: Front Lit Unit, elölrõl megvilágított képernyõ (mint az Afterburner), BLU: Back Lit Unit, hátsó megvilágítás, mint az SP-nél. A BLU az újabb változat. Volt teljesen világítás nélküli is. Egyébként nagyon ki vannak fogyva mindenütt a gépbõl, én csak BLU-t láttam 100-150Font körül (a túlhúzás mértékétól függõen, 133-180MHz).

guardian hero
Ezek a rövidítések mit takarnak, nem tudod?

Anubys
Jut eszembe, ha tudsz, FLU-t vegyél, a BLU-snak vannak kompatibilitási problémái (ne kérdezd miért, de a Doom meg a Snes emulátor állítólag nem megy rajta...)

Anubys
Meg kiesik belole a lemez is... 😊

guardian hero
Köszi! Ahogy utánanéztem, nagy királyság ez a gép. Buszon sztem szívesebb pötyögök Wizard of Wor-ral, mint GT4-el. Zökken egyet, aztán el van cseszve a köröm 😊.

Na, a GBAX -en van is raktáron, 170 euro a 166Mh -ez változat, 140 a sima, overclock nélkül. Igazából határeset az ár, mert ennyi most kb. a DS is, szóval nem könnyû dönteni 😊

.hzx

Itt vannak az európai forgalmazók:

http://www.gp32eu.com/getgp32.htm

.hzx

Anubys
http://www.gbax.com/new/gp32.html

guardian hero
Ilyet lehet most kapni? A Lik Sang-ról jelenleg nem rendelhetõ, esetleg más forrás?

Borgi
Atari800, AtariST, Chip8, Sega Genesis, Game Boy, Colecovision, MSX, C64, Sega Master System, Spectrum, Vectrex, Atari VCS2600, Game Boy Advance, PC-Engine, NES, NeoGeo Pocket, SNES, Sega SG-1000

ahogy holvasgattam, a legtöbb 90%-os, de mondjuk a gba-s az neméppen...
javitsatok ki ha roszul tudok valamit ;>

porki fagyok fállalon

guardian hero
GP32-re milyen emulátorok vannak?

Ööö, hol hasonlítottuk a PSP -hez? A PSP egy konzolfunkciókkal felvértezett médialejátszó, a GP32 pedig igazi handheld. Kérdés? 😊

.hzx

Anubys
Ja...
Kérdés?

KillYou
Már azért ezen tul léptünk. Amikor megjelent akkor igaz volt rá de pl egy PSP vel ne nagyon hasonlitsuk össze.

http://www.agumi.hu/

Borgi
izéé... amiket olvasgattam rola, nekem is ez a benyomásom
😮

porki fagyok fállalon

Nem. A GP32 az egyik legjobb handheld.

.hzx

ez nem a spanyol fenix project része, egy multiplatform játékszerkesztõ?

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Borgi
Valaki tud valamit erröl a masináról?

porki fagyok fállalon