12
-
Mice #12 nem tom. sokan amikor meglátják, hogy húsz perc rázkódásvédelem azt mondják h hűdesok! közben én pö lö futás közben hallgatnék nagyon zenét a statkában, de ki fut 20 percet? olyan csodamasináról meg nem hallottam ami kihúz egy órát anélkül, hogy meg ne szakadna hdd-s/cd-s kategóriában -
Mice #11 "míg az összetett, számos funkciót magában foglaló lejátszók sorra megbuktak a piacon"
azért feltételezem valamit az is számított, hogy a butább készülékek sokkal olcsóbbak voltak. Magam részéről inkább vennék egy komplexet csak hát khérem árak, árak, árak... :( -
Athlon64 #10 Verbatim DVD-t is 140HuF-ért veszek! :)
Pedig 150Huf elvileg a jogdíj! -
#9 Annyiért soha nem tudsz venni, mert az Artisjus díja ennél magasabb. -
pemga #8 És jelentős hideg-meleg váltás miatt? Jó, nekem is a legutolsó ilyen halál az egy 420-as Conner volt, szóval nem mai darab :). -
Athlon64 #7 Minden esetre én Flash kártya párti vagyok...
Én 5 hónapja 256Mb-os SD kártyát vettem 10eHuF-ért és most ue. 512Mb-ot vettem.
Szóval ha így fejlődik a Flash tek. akkor 1-2 év és a 1Gb-os kártyát már 2-3eHuF-ért megkapom. -
Cat #6 erre csak azt tudom irni, hogy a notebookokban évtizede vannak kisméretű merevlemezek, és sose az megy tönkre előszőr (hanem az akkumulátor, majd az LCD). Szóval kipróbált technológia, rázkodás miatt tönkrement notebookvinyót még nem láttam. -
Athlon64 #5 Nekem egy A-DATA My Joy MP201 -es Flash (SD/MMC) kareszos keterém van.
Speciál nekem feltétel volt, hogy FM rádió legyen benne mert szoktam néha azt is halgatni.
Emellet felvesz mp3-ba FM, Line-In, Mic-ból.
És ráadásúl a hozzá adott füles is jó minőségű és a ketyere is hangos és szép hangzást nyújt!
Amúgy ezek a mini HDD-vel szerelt cuccok jól bírják a pl. buszon való zötykölődést?
Mennyít bír években egy ilyen miniHDD ill. micro drive?
-
#4 Még nem így van, de azok a kamerás fótóalbumos szutyok mindenesek tényleg lollerek. Ha mp3 lejátszót veszek akkor annak nálam csak az a célja hogy ezt az egy funkciót minnél jobban ellássa, ilyesmire pedig semmi szükségem sincsen.
Egyébként azt nem értem hogy minek adnak ki a cégek olyan cuccokat ami nem valószínű hogy meg fog térülni miértnem fektetik a pénzüket inkább valami másba ? Hát a bevételből csak tellik valami marketinges piackutató módszerre amivel el tudják döntetni h mi éri meg. -
Zombye #3 Háát már majdnem így van.
Én egyébként marha jól elvagyok a MiniCD-s Beatman II-vel. Immár majdnem két éve, és nem is szándékozok lecserelni, nagyon jó a hangminősége. Max, ha megmurdel.
Én egyébként nem szeretem a nagyon sallangos cuccokat, legyen jó, nagyon jó hangminősége, jáccon szépen MP3-at, esetleg WMa-t, Najó! OGG-ot is. Oszt jóvan.
Ezzel csak azt szeretné érzékeltetni, hogy egy csomó felesleges cuccot beleraknak az újabb lejátszókba, amikre igazság szerint semmi szükség csak az árát növeli. -
pemga #2 Előbb utóbb eljutunk oda, hogy olcsóbb lesz mp3-lejátszóval kombinált hordozót venni, mint anélkülit :). Vagy már most is így vagy? :) -
Flashy #1 Diva rulz :)