Spongyabob FanClub
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy Spongyabob epizódot keresek, de sajnos csak egy hangfelvétel van róla.
Ha valaki felismeri az epizód címét az írjon. Elõre köszi!
Videó itt

http://spongyabob.freeiz.com/
MEGLEPI LEMEZ TOLEM ITT MAGYARORSZAGON SEHOLSE KAPNI!!!!
Viszont a TV már adja!
Szóval ha kutakodsz neten, torrent oldalakon, akkor fellelhetõk TVRIP-es verziók magyarul! :)
Spongyabob 4. évadját keresem, nem tudom, hogy egyáltalán kiadták-e Magyarországon.
Ha megvan valakinek, légyszi írjon. Fontos lenne.
vki tudna nekem átküldeni spongyabobos részeket magyarul?
nagyon fontos lenne
légyszi
mail:[email protected]
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
abban a részben, amikor csokival házaltak volt egy nagyon jó szólása :D
"HUSZAT kérünk! <#idiota>#idiota>"
practitioner of the forbidden arts of death
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
A türelem rozsdát terem.
még mindig abban a korban élsz, és hitben, hogy a rajzfilmek gyerekeknek vannak csupán??
Simpsons, South park stb. ezek jutottak eszembe legismertebbekként, amirõl gondolom te is hallottál<#mf1>#mf1>
és igen, a Nemoban vannak olyan viccek, megjegyzések amit nem értenek a kisgyerekek...
A türelem rozsdát terem.
Nah tehát ez én plüssöm<#wink>#wink><#wink>#wink>
De még vannak spongyás cuccaim <#wink>#wink><#wink>#wink>
\" Mi minden voltam helyettem, mielõtt meg nem születtem ? \"
És miért baj, ha valaki rajzfilmeket néz? Ugyanúgy van történetük, sõt néha több mint a filmeknek. Néha jobban leköt egy rajzfilm, mint egy szar amerikai film!!!
Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó elõtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!
,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
,,,Gépezés,,,Sg,,,Pttm kamion szimulátor,,,Renault Magnum 4ever,,,
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
http://www.spongya-warez.tk
Innen lehet letölteni Spongyabobról magyar részeket, 2 telljes CD-s játékot, az egész estés mozifilmet, képernyö kimélöket, háttereket, képeket, zenéket, ikonokat, kurzorokat, dalszövegeket, kisjátékokat, skineket, levélpapírokat és mindent ami Spongyabobbal kapcsolatos...