92
Jöhet minden ami Spongyabob!
-
Kepek #92 -
seyboy #91 Sziasztok!
Egy Spongyabob epizódot keresek, de sajnos csak egy hangfelvétel van róla.
Ha valaki felismeri az epizód címét az írjon. Előre köszi!
Videó itt -
Wolfsnack #90 -
anarki22 #89 részeket pl. innen lehet szedni:
http://spongyabob.freeiz.com/ -
#88 Uff! Kösz! :) -
#87 SpongeBob_SquarePants-SpongeBobs_Greatest_Hits-2009-VAG
MEGLEPI LEMEZ TOLEM ITT MAGYARORSZAGON SEHOLSE KAPNI!!!! -
Bubi44 #86 Sziasztok! Honnan tudnám letölteni a részeket? Valaki segíthetne, mert csak párat találtam. -
#85 Boltba Magyarországon még nem láttam! Neten se lehet megvenni! :S
Viszont a TV már adja! [Nickelodeon 2oo6óta a TV2 pediglen szilveszter óta! :)] További infó
Szóval ha kutakodsz neten, torrent oldalakon, akkor fellelhetők TVRIP-es verziók magyarul! :) -
spisvánka #84 Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném...
Spongyabob 4. évadját keresem, nem tudom, hogy egyáltalán kiadták-e Magyarországon.
Ha megvan valakinek, légyszi írjon. Fontos lenne. -
#83 Nekem megvan mind...+ mozifilm is
-
#82 -
#81 nekem az őskori rász a kedvencem az nagyon ott van a szeren ! -
zsuzsa0512 #80 sziasztok
vki tudna nekem átküldeni spongyabobos részeket magyarul?
nagyon fontos lenne
légyszi
mail:[email protected]
-
Lacika1993 #79 Spongya!!!! -
#78 igen arra emlékszem.az nagyon nagy volt.de a kedvencem amikor eljönnek hozzá a szülei és sponygyabobot beállítja teljesen hülyének.utána kiderül hogy nem is azok a szülei..hehe -
#77 az biztos :D
abban a részben, amikor csokival házaltak volt egy nagyon jó szólása :D
"HUSZAT kérünk! " -
#76 én nekem a kedvenc szereplöm a patrik az visz mindent. -
GVG #75 amúgy én Spongebob-ot, Hey, Arnold!-ot, meg KappaMikeyt szoktam nézni ;) -
GVG #74 blackmetal te retardált!
még mindig abban a korban élsz, és hitben, hogy a rajzfilmek gyerekeknek vannak csupán??
Simpsons, South park stb. ezek jutottak eszembe legismertebbekként, amiről gondolom te is hallottál
és igen, a Nemoban vannak olyan viccek, megjegyzések amit nem értenek a kisgyerekek...
-
#73 Userbara fanoknak... -
DJ Spongyalány #72
Nah tehát ez én plüssöm -
DJ Spongyalány #71 www.sg.hu/forumkepek/2006_06/spongyam.jpg Nah miért nem adja be???
-
DJ Spongyalány #70 www.sg.hu/forumkepek/2006_06/spongyam.jpg ez az én plüssöm
De még vannak spongyás cuccaim -
#69 Nekem sose jött be, de a görcs ikreket Cartman hangja miatt néztem a haveromnál :P -
Ted Beneky #68 Kockanadrág ! Kockanadrág ! -
oliverspy #67 Én is szeretem a SpongyaBob-ot. Megvan az összes rész gépen, meg mobilra is megcsináltam. Ed, Edd, Eddy; Görcs ikrek. Ezt a kettő rajzfilmet nézem még. Az anime-eket ki nem állhatom. Van nálam A+, de hát...
És miért baj, ha valaki rajzfilmeket néz? Ugyanúgy van történetük, sőt néha több mint a filmeknek. Néha jobban leköt egy rajzfilm, mint egy szar amerikai film!!! -
blackgamer #66 Patrik -
bolka #65 SPONGEBOB -
#64 Songyabob mindörökké!!!! -
Goth #63 loáááááááál :DDD -
#62 -
#61 óóóó shit...eltünt nálunk a nickelodeon -
#60 Mi a francnak ne nézhetne mesét? :D 1 értelmes okot plz -
blackgamer #59 Spongyás flash, asszem van ilyen képenyővédő -
#58 azt tudom hogy él de enyire? :) -
#57 -
#56 Spongyabob pont az ilyen pancsereket figurázza ki mint te, lehetnél simán tunyacsáp -
#55 meg a Jimmy Neutront, meg a Pindúr pandúrokat, meg a Dextert, meg a Hey Arnoldot :DDDDDDDDDDDDDDDDD -
#54 a szivacs is élőlény sazl él :) és énis nézem néha az ed, edd eddy-t :DDDD -
#53 én egyszer néztem meg egyet belöle de nem tetszet mert olyan hülyeség hogy egy szivacs dumál meg él meg minden :)de hát rajzfilm ez van. most lehet ki fogtok röhögni de én csak az ed,edd,eddy-t nézem az legalább jó :)