Elite Warriors: Vietnam aranyban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Visszatérve ahhoz, hogy milyen játékokat szeretnéek elképzelni a polcokon.
Én azt képzelném el biztos nyereséges kátéknak, ahól Oszamabin Laden parancsára egy Amerikaiba hajtanák egy több kilógrammos bombával a fedélzetén.
uhhh!
Képzeljétek el, ha ti vezethetnétek azt a repülõgépet, amit nekimegy annak a 2 nagy felhõkarcolónak.
Persze ezt biztos nem néznék jól.Azt bezzeg igen, ha egy olyan Amerikai játék készülne, ahól Irakiakat lövünk.
Bár szerintem a két verzióban nincs nagy külömbség.
Ma2ska
A másik meg az hogy ezek a vietnamos gamek egy kaptafára készült hulladékok voltak, mint ahogy a 2. vh sok is, a BIA jelent talán némi elmozdulást ettöl...

Az 1. vh-ról sincs nagyon játék... Nem voltak benne gonosz démonizálható nácik, ezért nem érdekli azt amcsikat...

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Kmm... Volt ilyen vietnámi játék!
Shell Shock néven nem is olyan régen.
Ott parancsra kellet kivégezni egy egész falut.
Stb..

ss.atw.hu Legjobb mobilos forum!

Erik a Viking? :)
Tökéletesen igazad van!
A gyermekek megölése és az asszonyok megerõszakolása (majd persze megölése) nekem is nagyon hiányzik a játékokból, és nyilván még sokaknak akik szeretik a realisztikus játékokat.
Ez új színt vihetne az egyre szürkébb FPS-mûfajba.

mármint US Army szimulátorra gondoltam <#kacsint>
Addig nem is igazi szimulátor, amig nem lehet benne megerõszakolni a nõket, lelõni a gyerekeket és monszun idején jó nagyokat dope-olni. Nem tudnak ezek játékot fejleszteni...<#idiota>
Skynet
Hangulat meg grafic ide vagy oda...kezd unalas lenni a téma mivel már volt egy pár nagyonfrankó felsdolgozás és nagyon újat kihozni a témából nem lehet....
Bucser
Jaja szívesen látnék egy Koreai Háborút feldolgozó repszimet vagy stratégiát vagy kolumbiai olajkartelk elleni háborúról szólót, de A Yom Kippur idején zajló Arab Izraeli Háborúról szóló game sem lenne rosz egy dinamikus hadjárat keretében (vagy akár be lehetne sumvasztani az összes Arab Iraeli háborút 2-3 játékba fegyvernemenként (Légierõ, páncélosok. vagy Kémek )

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

érdekes... egy idöben második vh most vietnam.. ilyen kevés háboru volt a földön? mert a csapból is ez folyik

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

sweech
a hangulata szerintem is jó lesz...

Ezek az amcsik nem tudják megemészteni, hogy nem sikerült a földbe döngölni a vietkongokat. Most gyártják a szuperhõsös játékokat... (Mondjuk a vietnámiakat sem lehet gyõztesnek mondani, aránytalanul nagy veszteségeik voltak)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Jujj, a Deadly Dozen nagyon gáz volt :)

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni