Magyar Hip-Hop/Rap

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
csak az a vicces h nem hallgatod, ha hallgatnád akkor is megvennéd, nem?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

LasDen
én is sokszor voltam dillemában......persze nálam sem elsõbbségi prioritásúak.....de megveszem õket......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
kiröhöghetsz, de én tartom magam ehhez......
persze ez csak a magyar elõadókra vonatkozik.....a külföldieket leszarom me azok meg nem rajtam bukjál el a lét......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én meg azért nem fogok várni hónapokat hogy legyen felesleges több ezer forintom hogy cd-ket vehessek és ezmiatt ne hallgassam

mert hogy mindig valami másra kell jobban, amit nem lehet csak letölteni

cicai
😄

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

LasDen
én se vagyok eleresztve pénzzel.....idén 3 albumot vettem....pedig rengeteget megvennék.....
a tesómnak is rengeteg rap zenéje van......több mint nekem pedig õ nem is ezt a stílust szereti a legjobban....láttam milyen albumok....sok olyan van, amire rég óta vágyom, de nem hallgatom meg, me tudom hogy utána nem venném meg....

cicai
én is annyi CD-t megvennék eredetibe, de ha letudom tölteni akkor inkább letöltöm. Kell a jogsira és a kocsira a pénz😊

én is megvenném, de nekem nincs meg rá az a pár ezer/tízezer forint amit havonta cd vásárlásra elköltenék

LasDen
tök mind1 nekem......de én megtisztelem az elõadót annyival hogy megveszem a CD-jét......a befolyó pénzbõl a többségnek semmi haszna nincs.....visszaforgatják a csapatba.....

cicai
most volt a híradóban, letölteni legális, csak terjeszteni illegális. de ha tévedek javítsatok ki😄

LasDen
az hogy lenne legális, hogy amit õ kiad CD-n azt te letöltöd vhonnan????

cicai
am megtudtam ha a T-Kyd : Szavak is ugyan az

cicai
a letölés is legális, csak az eladás és a terjesztés nem😊))

LasDen
letöltésben meg nemtok segíteni.....én csak legális úton szerzem az albumokat (sajnos manapság egyre ritkábban)...... 😞

cicai
nemtalálom seholse:S

cicai
😞(((

LasDen
mútkó még fen vót......bár akkor a Connections 2 is volt......nem értem 😄

cicai
LOL, nem találom😄
Tudsz adni egy linket?

éstényleg 😊

LasDen
bloosebroavaz.hu
történetesen pont ingyenesen letölthetõ........ 😄

cicai
Honnan lehetne letölteni?

cicai
MEGVAN!
a címe: Tkyd: Mi a pálya?

Mi a pálya?
Bloose Broavaz
Angyal visszatér
2 00 6, jönnek a szavak
Amitõl ledõlnek a falak nyugattól keletig

Itt a szó, ami épít. A szó, ami szépít
És itt van az Angyal, ki szavakkal térít
De túl sok a tér itt, túl sok a levegõ
Kevés a földön járó, sok a lebegõ
Túl sok a szemét, kevés az ehetõ
Ez itt MO, bébi. Underground temetõ
A lehetõ legjobb negatív, jobb, mint a HIV
Így lesz az elmétek vegetatív
A relatív elméletek megdõlnek sorba'
Hát hol az igazság? A borba' vagy a porba'?
Nemzet vagyunk vagy csak egyszerû horda?
Tízmillió szellem, életükön csorba
Most kitörni készül ez a vulkán
Túl sok a rabszolga, élükön ott ugat a szultán
Porba hullik most a turbán a fejrõl
Ha kiírtunk errõl a helyrõl

Refrén: x2
Ez nem show, ez csak szó.
Nekem jó, neked jó ez a flow
Gyere bro', KYD, mi a pálya?
Hol a szó? Mire jó?
Hey yo, ez a Broavaz
Nekem jó, de a szavaknak megvan az ára.

Itt a szó, ami rombol, a szó, ami tombol
Egy újabb eszme, mit az ördög kigondol
Kifontol, kifér. Újabb pofontól fél
És van, aki csak egyszerûen örül, hogy él
A halott napoknak már vége
Ragyogjon az árnyék, a fénynek kicsorbul az éle
Hát boruljunk térdre, de ne értsd ezt félre
Ha északon az Isten, induljunk délre
A szó, ami rombol. Igen, a szó, ami számít
A hold bevilágít, tudatot tágít
Könyörög az élet, napokat kunyerál
Az agyadban szép emlékek után guberál
Itt a szó, ami szép, mint egy kép
Néha szúr, néha tép, néha torz, néha ép
De ha éppen ez kell, akkor én lehajtom a fejem
Mert tudom, hol a helyem, mi a nevem
KYD

Refrén x2

Itt a szó, ami éltet, a szó, ami késztet
Mi helyetted nagy tetteket visz majd véghez
Hát rajta, rakj még egy felet a félhez
És minden félbõl egy újabb egész lesz
Ha minden szóból rímeket tenyésztesz
Úgy minden jóból még jobbat remélhetsz
A szó, ami hajt. Igen, a szó, ami késztet
Mögöttem az évek, de nem ürül a készlet
Mert ez a képlet neked túl nagy feladat
Az agyad nem fog MC, a szemed leragad
Ez a képesség képessé tesz arra
Engem, ami téged kétessé tesz
A rím a nyáladtól pépessé lesz
A népesség készen áll az észvesztéshez
Mert jönnek a szavak, úgyhogy gyere haver, falazz
Most és mindörökké Broavaz!
VIP

cicai
kár, mert naon jó:S

a szám nagyon ismerõs az alap miatt, de a címe sajnos nem jut eszembe :S

igen T-Kyd

LasDen
sztem T-Kyd....

cicai
Sziasztok!
Ebben a számban 32másodperctöl 58másodpercig mrlyik szám szól? Azt tudom h az elöadó a Bloose Broavazba tartozik elvilegXD
Ha tudjátok légyszi írjátok meg ide😊
Köszönöm😊

kössz mindenkinek😄😄😄

<#worship>

bld
Barbárfivérek😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

YakooZa
Anonim MC

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

Maco13
Fanka, MC Gõz, HÕSÖK, Akkezdet Phiai
tölts le pár albumot, nézz körül neten és ami neked tetszik

pl.:

www.hiphop.hu
www.salatamagazin.com (regisztrálás után tudsz csak tölteni)

de ami nekem tetszik:
Minimal Project, Testament Records, Rydu, Deego, Tibbahnation, NKS, Bankos, Norba, stb.

Írjatok léccives jó magyar rap zenéket elõadóval együtt köszike

YakooZa
Üdv. várom valakinek a privát üzenetét, aki Reason zeneszerkesztõ progiban tud alapzenét késziteni rap zenéhez.

Raplace : Délvidék Hangjai
MySpace

-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-

www.myspace.com/joerobbiemusic
n3whous3
LasDen
a zenék nagyon bejönnek......fasza cucc 😄

www.myspace.com/mikrofront
szewasztok...
meghallgattam mrMasta számait. Tényleg egész jók. Nekem is vannak, ha gondoljátok meg lehet hallgatni. Én egy kicsit más stílusban nyomom...
TISZTELET emberek!
www.myspace.com/joerobbiemusic
ennyit tudtam én is, de eléggé "titkos", mert nem írják sehol.
ide készülök

tyhííí, most nem jut eszembe a vezetékneve pedig azt is tudtam, :XD

valamilyen Balázs

Mc GÕZ polgári nevét tudja valaki?

www.falkacrew.extra.hu
helyes 😊
ha lesznek újabbak akkor azokat is szvsz szívesen meghallgatom 😊

köszi 😊 majd alakul még,ez csak a kezdet 😄
így elsõ hallásra nem rossz, de nem hiszem, hogy sokat fogom hallgatni, bár mégis lényegesn jobb mint amit itt egy-két srác belinkelt a saját zenéjérõl 😊

www.myspace.com/mrmasta