713
Magyar Hip-Hop/Rap
  • Laffite
    konkrétan én se csípem majka művészetét, zenéit, szövegeit, fejét, viselkedését, hozzáállását... és az egész embert úgy ahogy van, de naon jó lenne nem elcseszni a topicot fikázással. ha valakinek majka vagy dopeman jön be, akkor csak tessék, ez egy szabad ország, szabad és egyéni ízlésvilágokkal.
  • sabodave
    Csesza valamilyen szinten osztom a véleményed de el kell ismerni a szám amit mondtam az igaz és nem azért mondtam mert majka hanem mert sztem a tündi bündi csajokat ábrázolja. és amikor először hallottam akkor ráismertem az ismeretségi körömből pár lányra
    ez van Magyarországon
  • _Atti_
    yepye..
    Wacuum airs:) mikor lesz má szombat
  • Csesza
    ja és a lényeg Majka 1 csótány el kell taposni!!!!
    pfujjjjjjj!!!!! áááááááááááááá nagyon gáz az egész !!!! IIX.ker szarságuk dopmannel!!!!!!!!! jah gangxta is szar csak a humorát bírom!!!! az ilyen businesses rap az szar már a szövegeiket se maguk írják!!!!! és ezt bevallották!!!!!
  • Csesza
    Copy Con
    T-KYD
    Deego
    Flegmadogs
    Rhyme Project
    Fürkésző Elemek
    Hátshow Sor
    ROD
    Connections

ezeket vágja valaki hogy micsoda!!!hallgatja is valaki vagy ti nem szeretitek a HUN Undergroundot??????
    a legfaszábbb!!!!
    én nem hallgatok ilyen külföldi szar rappet mer azt úgyse értem!!!!
    na yo kivétel: 2Pac. Dr.Dre, Cubai Rap, B.U.G.M., Bob Marley
    jahhhh a reggi is faxa!!!!!!
  • sabodave
    és nem róluk fog szólni
  • sabodave
    de azért a külföldiekről se feletkezzünk meg csak nem összehasonlításként fogjuk említeni őket
  • sabodave
    amint a cím váltás mutatja szeretném a témát a MAGYAR "NEMZETI" HIP-HOP/RAP link észrevételek és események gyűjteményévé tenni!!!
    köszönöm mindenkinek a hozzászólását
  • sabodave
    ja hallottátok már Majka tündi Bündi című számát?
    szerintem jó és igaz
    hip-hop/rap forever
  • sabodave
    ha sikerül
  • sabodave
    Mostantól nem lesz hasonlítgatás át lesz nevezve a topic Magyar HIP-HOP/RAP-re
  • bld
    ja kicsit eltértünk a témától:)
  • _Atti_
    de átkéne nevezni a topikot erről a hülyeségről
  • _Atti_
    2 félnek hallgasd meg az azaremixét: www.openyamind.hu (aza stress in a dress mixtape-amugy ajánlom az egészet nagyon helyén van.)
  • Laffite
    néhány track, amiket mindenkinek ajánlok és amiket nem kell amcsi számokhoz hasonlítgatni, mert ezek így jók ahogy vannak:

Akkezdet Piai - 2 fél
    Sixfeet - Univerzumok
    Coner - Bárdok
    Artos Csaba - A penge élén
    Hösök v Feenochiz - Szopjáál
    Fankadeli - A legőszintébb dal
    Addamz v Noryka - Egy régi dallam
    Fankadeli - Verzió
    MC Gőz - Hogy vagy
    Bobakrome - Állat kell
    stb
    szerintem ezek jó zenék, faja szövegekkel, és van még jópár, csak a média nem vesz róluk tudomást, így kevesen ismerik - bár ez nem is biztos, hogy baj...
  • bld
    nyelvésztől(sry)
  • bld
    már nm azért mondom de elnézést kérnék az összes nyelvéaztől ezért a mondatért
  • nyasdgem
    DE NEM TUDOM AZ ILYEN P****** F*** ROCKER MIÉRT IR EBBE A FÓRUMBA AMIKOR NEM IS NEKI KÉSZÜLT!!!
  • nyasdgem
    JA
  • nyasdgem
    NEM CSAK EZEN A KÉT HELYEN VAN HIP-HOP PL: A TÖRÖK OROSZ HIP-HOP SZERINTEM KIRÁLY!!!(FUCK ALL ROCKER DISZKÓS
  • Vlala #47
    a fuck all alapján rocker lehet, a divat diszkós inkább a "húzzámáköcsög" kifejezéssel szokta nemtetszését nyilvánítani.
  • nyasdgem
    exider te biztos gyökér söröző cigiző rocker vagy, vagy divat diszkós?
  • Vlala #45
    csak ezen a két helyen van Hip-Hop?
  • Tufa16
    ügyes vagy!
  • exider
    ÉN MEG SZAROS HIP HOP UTÁLOM FUCK ALL!!!!
  • Taranov
    Miért? A rokik maguk mondták, hogy isszák a sört meg a cigit, az meg már magában is büdös :D
    [ne vedd komolyan]
  • bld
    Mc Gőz
    Firma(van aki forrón szereti alpmű)
    ezek is idetartoznak sztem, mellesleg minden nemzetnek különbözik a stílusa nyílván a műfaj miatt összemosódnak bizonyos dolgok, de ha már pusztán abból indulsz ki h mondjuk a magyar mennyire különbözik az angoltól....
    és énsem szeretem a divatzenét
  • _Atti_
    aki értelmes az erre sz*rik:)
  • tigeroo
    szábbész?
    XP
  • sabodave
    Ma Magyarországon aki hip-hop, rap zenét hallgat azt azzal vádolják hogy majmolja a feketéket. Sajnos ezt saját magam is tapasztalom.
  • flashX
    Nem büdös.
  • tigeroo
    ízlések és pofonok, ízlések és pofonok..!
  • PResident Evil
    ajh... normálisan fórumozz pls !
  • odex
    az amerikai hip hop az 1000-szer jobb mert az legalább rimel a szövegre nem úgy mint a magyar. (utálom a büdös rock-ot)
  • PResident Evil
    ;)
  • _Atti_
    asse igazán mindegy hogy haza undergroundot a külföldi maintreammel vagy az ottani undergroundal hasonlitjuk..amug meg más ország más dolgok,más hiphop..nem hasonlitgatni hallgatni kell:)
  • flashX
    Olvass.
  • tigeroo
    trianon-tibi-tagadod?
  • Taranov
    De jó, nekem is!
  • flashX
    Inkább megállapításnak nevezném, de hogy kötözködés az is igaz. Ez a hobbim.