713
Magyar Hip-Hop/Rap
-
#67 konkrétan én se csípem majka művészetét, zenéit, szövegeit, fejét, viselkedését, hozzáállását... és az egész embert úgy ahogy van, de naon jó lenne nem elcseszni a topicot fikázással. ha valakinek majka vagy dopeman jön be, akkor csak tessék, ez egy szabad ország, szabad és egyéni ízlésvilágokkal. -
#66 Csesza valamilyen szinten osztom a véleményed de el kell ismerni a szám amit mondtam az igaz és nem azért mondtam mert majka hanem mert sztem a tündi bündi csajokat ábrázolja. és amikor először hallottam akkor ráismertem az ismeretségi körömből pár lányra
ez van Magyarországon -
#65 yepye..
Wacuum airs:) mikor lesz má szombat
-
Csesza #64 ja és a lényeg Majka 1 csótány el kell taposni!!!!
pfujjjjjjj!!!!! áááááááááááááá nagyon gáz az egész !!!! IIX.ker szarságuk dopmannel!!!!!!!!! jah gangxta is szar csak a humorát bírom!!!! az ilyen businesses rap az szar már a szövegeiket se maguk írják!!!!! és ezt bevallották!!!!! -
Csesza #63 Copy Con
T-KYD
Deego
Flegmadogs
Rhyme Project
Fürkésző Elemek
Hátshow Sor
ROD
Connections
ezeket vágja valaki hogy micsoda!!!hallgatja is valaki vagy ti nem szeretitek a HUN Undergroundot??????
a legfaszábbb!!!!
én nem hallgatok ilyen külföldi szar rappet mer azt úgyse értem!!!!
na yo kivétel: 2Pac. Dr.Dre, Cubai Rap, B.U.G.M., Bob Marley
jahhhh a reggi is faxa!!!!!! -
#62 és nem róluk fog szólni -
#61 de azért a külföldiekről se feletkezzünk meg csak nem összehasonlításként fogjuk említeni őket -
#60 amint a cím váltás mutatja szeretném a témát a MAGYAR "NEMZETI" HIP-HOP/RAP link észrevételek és események gyűjteményévé tenni!!!
köszönöm mindenkinek a hozzászólását -
#59 ja hallottátok már Majka tündi Bündi című számát?
szerintem jó és igaz
hip-hop/rap forever -
#58 ha sikerül
-
#57 Mostantól nem lesz hasonlítgatás át lesz nevezve a topic Magyar HIP-HOP/RAP-re -
#56 ja kicsit eltértünk a témától:) -
#55 de átkéne nevezni a topikot erről a hülyeségről -
#54 2 félnek hallgasd meg az azaremixét: www.openyamind.hu (aza stress in a dress mixtape-amugy ajánlom az egészet nagyon helyén van.)
-
#53 néhány track, amiket mindenkinek ajánlok és amiket nem kell amcsi számokhoz hasonlítgatni, mert ezek így jók ahogy vannak:
Akkezdet Piai - 2 fél
Sixfeet - Univerzumok
Coner - Bárdok
Artos Csaba - A penge élén
Hösök v Feenochiz - Szopjáál
Fankadeli - A legőszintébb dal
Addamz v Noryka - Egy régi dallam
Fankadeli - Verzió
MC Gőz - Hogy vagy
Bobakrome - Állat kell
stb
szerintem ezek jó zenék, faja szövegekkel, és van még jópár, csak a média nem vesz róluk tudomást, így kevesen ismerik - bár ez nem is biztos, hogy baj...
-
#52 nyelvésztől(sry) -
#51 már nm azért mondom de elnézést kérnék az összes nyelvéaztől ezért a mondatért
-
nyasdgem #50 DE NEM TUDOM AZ ILYEN P****** F*** ROCKER MIÉRT IR EBBE A FÓRUMBA AMIKOR NEM IS NEKI KÉSZÜLT!!! -
nyasdgem #49 JA -
nyasdgem #48 NEM CSAK EZEN A KÉT HELYEN VAN HIP-HOP PL: A TÖRÖK OROSZ HIP-HOP SZERINTEM KIRÁLY!!!(FUCK ALL ROCKER DISZKÓS -
Vlala #47 a fuck all alapján rocker lehet, a divat diszkós inkább a "húzzámáköcsög" kifejezéssel szokta nemtetszését nyilvánítani. -
nyasdgem #46 exider te biztos gyökér söröző cigiző rocker vagy, vagy divat diszkós? -
Vlala #45 csak ezen a két helyen van Hip-Hop? -
#44 ügyes vagy! -
exider #43 ÉN MEG SZAROS HIP HOP UTÁLOM FUCK ALL!!!! -
#42 Miért? A rokik maguk mondták, hogy isszák a sört meg a cigit, az meg már magában is büdös :D
[ne vedd komolyan] -
#41 Mc Gőz
Firma(van aki forrón szereti alpmű)
ezek is idetartoznak sztem, mellesleg minden nemzetnek különbözik a stílusa nyílván a műfaj miatt összemosódnak bizonyos dolgok, de ha már pusztán abból indulsz ki h mondjuk a magyar mennyire különbözik az angoltól....
és énsem szeretem a divatzenét -
#40 aki értelmes az erre sz*rik:) -
#39 szábbész?
XP -
#38 Ma Magyarországon aki hip-hop, rap zenét hallgat azt azzal vádolják hogy majmolja a feketéket. Sajnos ezt saját magam is tapasztalom.
-
flashX #37 Nem büdös. -
#36 ízlések és pofonok, ízlések és pofonok..! -
#35 ajh... normálisan fórumozz pls ! -
#34 az amerikai hip hop az 1000-szer jobb mert az legalább rimel a szövegre nem úgy mint a magyar. (utálom a büdös rock-ot) -
#33 ;) -
#32 asse igazán mindegy hogy haza undergroundot a külföldi maintreammel vagy az ottani undergroundal hasonlitjuk..amug meg más ország más dolgok,más hiphop..nem hasonlitgatni hallgatni kell:)
-
flashX #31 Olvass. -
#30 trianon-tibi-tagadod? -
#29 De jó, nekem is! -
flashX #28 Inkább megállapításnak nevezném, de hogy kötözködés az is igaz. Ez a hobbim.