Lenyomta a szkanderező robotokat egy tinilány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amit a természet évmilliárdok alatt létrehozott, azt az ember szinte soha nem lesz képes leutánozni vagy megközelíteni. Viszont a robotok simán képviselhetnek egy sötét jövõképet.
Katonai alkalmazásoknál a hidralikákból robotok lesznek, a mûizmokból meg föltápolt katonák, esetleg emberreplika robotok
(tudod T800-alfák, beszivárgó egységek, de lehet, hogy a kutyák se fognak rájuk ugatni).

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

"Nem merek belegondolni mi lesz ha majd ilyen embereket kezdenek el "gyártani" ..."

Szerintem a katonai alkalmazásoknál a hidraulika 1000x jobb. Másrészt az ember lemásolásának nem a mesterséges izomszövet hiánya a legfõbb akadája.

Tetsuo
Azért elõbb-utóbb csak lesz belõle vmi. S mi a véleményed a hadiipari kutatásokról, ill a "titkos" biológiai fejlesztésekrõl?

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

természet=természet?

hmmm,erre még nem is gondoltam...

A jelenlegi kezdeményezések jók, az elektroaktiv polimerekben sok igéret van, de a jelenlegi eredmények még nem igazán használhatóak. Még jópár év kell, mire az ilyen eszközök kiforranak, a klónozásos/tenyésztéses szerv-manipuláciokról nem is beszélve.

Dr. Debreceni László egyetemi tanár

természet=isten?

hmmm,erre még nem is gondoltam...

én a természet tudása elõtt hajtok fejet. Bámulatos, csodálatra méltó amiket alkotott!!!

Látom mi lesz a fejlesztés eredménye: Benzinmotor+hidraulika, úgyse fognak ezek a robotok konnektorba kötve rohangálni... (az aksik meg nehezek és kis kapacitásúak)

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Ackro
nem az õ robotuk volt a kiscsaj 😊

az õ robotját is lenyomta a kiscsaj, nem?

Az egyik indulók az "Empa team" vezetõje Dr Gabor Kovacs. Neeem, nem mondom, hogy magyar, csak azt mondom, hogy magyar neve van... 😊

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Én azzal is megfenyegetném, hogy kihúzom a konnektorból..<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

FtranX
biztos beküldenék beküldik MuscleBot-ot New Yorkba randalírozni. 😊

😄

Errõl van szó!
Szerintem is azzonnal le kell állni a fejlesztésekkel, szerencsétlen nyomorékok eddig is elvoltak valahogy de nem kockáztathatjuk meg hogy a technológia a terroristák kezébe kerüljön! <#csodalk>
Még a végén félreteszik az AK-t meg a plasztikot és boxolni kezdenek <#wow3>

Ez itt mint semmi! Holnap kiderítik, hogy a 17 éves csaj tuképpen magyar, és súlyosan mozgáskorlátozott!!!!!!
Akkor majd tudni fogjuk, hogy valóban mekkora élmény ez hír!!<#hehe><#nyes><#vigyor><#nevetes1>
Tetsuo
S szerinted melyik lesz a befutó, s mikor?

Tetsuo
Szponzorok keresése miatt volt.

iko
Amúgy ennek az erõcsatának mi értelme volt? A fejlesztõk úgy is tudják mit tud a gépük nem? Vagy senki sem próbálta ki, vagy mindenki gyengébb volt mint ez a lány?

spam. sry

IMYke2.0.0.0
Kihívják GG.W. Bush szkanderre a Fehér Ház elõtti parkban <#nyes>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Ez nagyon tetszett!!! <#taps>

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Na, akkor a szokasos kerdes:

Mi lesz, ha terroristak kezebe kerul? 😄D

<#nyes><#vigyor><#nyes><#vigyor><#nyes>
A technika valóban fejlõdik sõt már az egyszerû számítógépnek is van tudata. Az én P III-asom egyszer úgy döntött, hogy nem hajtja végre a kívánt utasítást, amin nagyon felmérgeltem magam mert olyat üzent,hogy beszéljek a rendszergazdával. Én mondtam is neki, hogy te szemét én vagyok a rneszergazdád és megformatállak ha öntudatra akarsz ébredni. Kérdés, hogy a pillanatnyi hiba vagy az erõviszonyok felmérése után jó mûkszik, de egy a lények nem üzenget, vagy nem mer, csak megy mint a villanymotor.
Killgore
na ja, a haditechnika mindíg is elõrébb van mint az orvostudomány, sajnos.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Killgore
Ne gondold, hogy megállna ott a világ, hogy betegeken segítsenek. rá fognak jönni, hogy milyen brutális embereket lehet belõlük gyártani. Mindíg azt nézik mibõl lehetne fegyvert csinálni.

Ha igaz, hogy a hadikutatások 10 évvel a polgári alkalmazások elõtt járnak..

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

A jelenlegi technikai álláspont a következõ:

Az elektromos energiát felhasználó motorok ilyen kis méretben nem képesek akkora forgatónyomatékot leadni, amekkorára egy ilyen alkalmazás során szükség lenne. A finom kar- ill. kézmozgásokhoz apró sok apró és precíz motor kell, ezek energiaigénye és teljesitménye nem felel meg a kivánalmaknak.

Régebb óta próbálkoznak a kutatók különbözõ anyagok bevetésével, pl. emlékezõfémekkel, meg elektroaktív polimerekkel. Sajnos az eddig elért eredmények még nem alkalmazhatóak a gyógyászatban, több technológiai akadály miatt.

Dr. Debreceni László egyetemi tanár

Fõleg, ha majd tényleg "szuperment" (vagy épp ennek valamelyik negatív párját) csinál majd az emberbõl...

Aha, mint ahogy ma is olyan olcsóak a gyógyászati segédeszközök, és minden rászorulónak van is.

Mennyi naiv ember, bizonyára akárki hozzájuthat békés céllal, de jó is lenne..... szép új rózsaszín világ.

St
hülye felvetés, mire tömegtermelésre kerül sor, már elérhetõ ára lesz.
Ja.. Ebbõl inkább katonai alkalmazás lesz, pl. jó kis tömegoszlató...

Sub
Jah engem is a gépem egyszer megvert sakkban, de aztán alulmaradt kick-boxban 😊)

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Sub
Azért talán azoknál egy "picikét" komolyabb ez a szerkentyû!

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

"A hús és a vér gyõzött az elsõ ember gép elleni erõcsatán,"

ööö, a legeldugottabb vidámparkban is van szkanderezõ gép...
mert minden izomsérültnek oloyan sok pénze van a mesterséges izomzatra...
Miért nem a Klicskóékat hívták meg szkanderozni? 😄

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

hehe, naívan azt gondolnám, hogy elme beli fölényünk az amivel a gépek fölött maradunk, de úgy tûnik nem. Sakkban ugyan kikapunk, de szkanderben gyõzünk. Háát végül is ez is jobb mint a semmi.

inkább abba gondolj bele, hogy nem is kell hogy valaki elveszítse egy végtagját, elég egy sulyosabb izomsérülés, és máris nem tudják használni kezüket/lábukat. Egészségügyi szempontból soktizmillió emberen lehetne mesterséges izomzattal segíteni, javítani életkörülményeiken.

Miért mi lenne? 😊 Majd Asterix-hez hasonlóan építjük a piramisokat 😊

TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu

Killgore
"A végcél egy olyan mesterséges izomzat létrehozása, ami legyõzi a világ legerõsebb emberét"

Nem merek belegondolni mi lesz ha majd ilyen embereket kezdenek el "gyártani" ...

he he
Izom szag van😊