43
Szal..
-
#43 hát ez jó elcseszi a szememet az biztos:-( -
#42 Nem minden monitoron működik, de a legtöbb CRT-n igen.
Egy kis grafikai "trükk" és már látod is a mágneses teret:
http://blendeguz.hu/magnet/ -
#41 Inkább a procinak gázos, szal mielőtt elkezded buherálni fogj meg egy fém tárgyat (gép házat, radiátort, stb.) -
#40 -
#39 A megoldas kozel van :D -
#38 Basszus miért nem néztem ide be előbb, ugyanez a problémám :) Na asszem visszaolvasok :) -
#37 falat bontasz, megkeresed a legközelebbi földkábelt, és bekötöd :) -
TomBond #36 Nekem a konnektoromban csak 2 vezeték megy tehét nincs földelés. Hogyan lehet egy konnektort leföldelni??
Teljesen h*jje vagyok a dologhoz! :-)) -
Shadow_THH #35 húúú de viccesek vagyunk -
Redfox #34 Egyáltalán nem gáz, sőt játszál csak nyugodtan hegylakót.:D
Csak vigyázz a fejedre.:D -
#33 lál
ha a 318 as lábához érsz a procinak, akkor még 3 ghzen fog menni. -
Shadow_THH #32 ugy értem a vinyónak :D -
#31 az csak sztatikus fesz., pár ezer Volt az egész :)
de nincs benne áram, nem veszélyes -
Shadow_THH #30 majd átnézi a gömbvillám :D
apropó amikor foritrzokniban végigkúszok a szőnyegen hogy betekerjek egy csavart, és közben a gépház és a csavarhúzó közt kis villám sül ki, az ha nem vagyok leföldelve mennyire gáz? :) -
#29 Akkor ideje szétnézni melyik kábel vagy konnektor nem földelt . -
#28 lol -
#27 Egyebkent ha mar temanal vagyunk.
SIKERULT!!!!!
Fogtam kabelt rakotottem az egyik csavara a gepbol masikat meg ra a radiatorra es minden csondes!! :DDDD -
#26 Talpas ervtars :DDDDD
Hat ez nem egesz igy volt :D -
Shadow_THH #25 Nézi a gyerek eztet a filmet, szongya "ápuka ákárok hárángot önteni" há honnan a f*szomból szerezzek a gyáráknek ilyenkor bronzot? Áztán láttam ott van a Kossúth lovas szobor, no hátha a lovat elviszem alóla áttól még Kossúth mard! Így ötrtént! :D -
#24 Megvolt a folias dolog a VGA kabel korul de semmi uj :( -
#23 Mert a kissebbség is számít! -
Shadow_THH #22 valyon miért mindenki ugyanarra asszociál ? :D -
#21 Lal! :D -
#20 Ez is egy megoldas... bar fogalmam nincs hol lelek ilyet na. -
#19 Pontosan ma reggel mondta egy haver hogy fogjam a VGA kabelt es tekerjem be egesegesen alufoliaban.
Ha az nem sikerul akkor betekerem a hangkabeleket :D -
Robin Hood #18 A cigányok lopnak neked olcsón. :D -
#17 bemész a boltba és kérsz rca vagy jack dugós 2 eres árnyékolt vezetéket :) -
#16 árnyékold le a hangkábeleket. tekerj a teljes hossza köré alufóliát pl. :)
-
#15 Hat de kerem alasan kedves uram! Mondja mar meg nekem hunnet a bantabol szerezek en ilyenko rezet >:D -
Shadow_THH #14 Há' csókolom a kics kezit lábát árányoskám! Há csák szinesfém köll áz megódhátó! -
Nadi #13 Biztos -
#12 Szal akkor veszem a rezvezeteket es racsavarom mondjuk a haz egyik csavarjahoz hartul. A masik veget a kb 1 metterre levo radiatorra kotom csak ne legyen rajta festek.
Rendben... kerdo hogy hol lelek en vasarnap rezet :D -
Shadow_THH #11 az a membrán közepén lévő bazi elektromágnestől van ami rezgeti :) és nem forditva -
Nadi #10 Haveromnak az 5.1-es hangfal mélynyomója a monitor mellett van és a monitor képét elég jól elrontotta. A bal alsó és jobb felső sarokban sokkal világosabb a kép mint a többi helyen. -
#9 fogj egy rézvezetéket csavarozd hozzá a ház egyik csavarjához a másik végét pedig tedd rá a radiátor csőre de előtte kapard le róla a festéket
a radiátor cső biztos földelve van
másik szedd ki akonnektort nézd meg hány vezeték van bekötve, ha három akkor más a probléma -
#8 De le tudnad irni egy totalis ertetlen embernek hogy pontosan hogyan csinajam? Mert en nem csinaltam meg ilyet es felo hogy felrobban a tombhaz :DD -
#7 Na ilyen nekem is volt, mikor kaptam javítani egy szgéphangszóró párost, mikor bedugtam kipróbálni, szép kis hangfrekis búgás volt benne .
Frekimérővel kiderítettem, hogy a monitor kábele miatt van, a 85 Hz-et ezek az ócska árnyékolatlan hangfalkábelek antennaként szedték össze, meg minden arra járó zavart is, de mikor lecseréltem mindet árnyékolt kábelre, egyből csendes lett .
De ha nem a mély búgás, zúgás hallatszik, hanem nagyon magas sercegés szerű hangok, az valóban lehet a földelés hiánya, tapogasd meg a gép hátulját, hogy ráz-e, vagy fogj egy rézhuzalt és kösd össze a gép hátulját a konnektor földjével (ne a lukba dugd :D), nézd meg, hogy megszűnt-e .
Meg még millió forrása lehet, ezer és ezer eszköz dolgozik hangfrekin, ezek ellen a kábelek árnyékolása a leghatékonyabb védekezés . -
#6 De hogyan foldejem le?
Nem ertek hozza az a baj :(
Es a hangfallal nem lehet gond mert a masik regi monitorral csodalatosan megy.
Es honnan tudom ha a konektor le van foldelve mert nekem olyan hosszabitom van... -
Shadow_THH #5 eddig a földelés vezet mint tanáécs :)
de egy valamit fogadj meg jól (tapasztalat), ne kezdd el cserélgetni egymás után az általad rossznak gyanitott részeket. Ugysem azok elsznek a bűnösök, hanem a gépedben lévő legeslegolcsóbb csumpi alkatrész :) -
flashX #4 Sajnos segíteni pontosan nem tudok, de nekem is zúgott a régi hangfalam. És én próbáltam kikötni AUX-ra, és meglepő módon az is zúgott, tehát valószínűleg nem a monitorral kell valamit eszközölni. Karácsonyra kaptam új hangfalakat, és megszűnt a búgás. Azaz nem a videókartya a bűnös. Tehát, szerintem, a kimenetekkel valamit csinálni.