519
CherryOS (MAC PC-re)
-
#359 amikor duplán katt-am a fájlonm akkor először ellenőrzi a "lemezt", én azt skip-eltem
-
#358 itt van 2db vinyó
macosx_3gb.rar
macosx_6gb.rar
a tigert még nem sikerült felraknom, de én azt csináltam, h a transmac-al rámásoltam a vinyóra a tiger telepítőjét a dokumentumokba, majd duplán rákattintottam
most így lett egy virtuális meghajtó, amiben benne van a tiger telepítője
bele kell menni a /System/Installation/Packages/ mappába, majd elindítani az OSInstall.mpkg fájlt
amikor elindul, utána írta ki nekem a hibát, amiről képet raktam be ide
-
#357 Hát te tudod -
SpyMac #356 én úgy számoltam, hogy mini 140e + egér 9e + billentyű 9e + egy monitor 60e
ez igy nemsok, de ha kell akár kölcsönt is veszek fel rá :-) -
#355 140eFt nem vészes? -
#354 Mac mini 1,25 GHz
Mac mini 1,42 GHz -
SpyMac #353 nem tudnád röviden leírni a tiger telepítést? vagy csak annyit hogy hogyan kell neki vinyot csinálni -
SpyMac #352 ma eljátszottam a gondolattal én is, és arra jutottm, hogy még idén veszek egy macminit az nem olyan vészes vagy egy használtat -
#351 Én is, ha lenne rá pénzem. -
#350 Nem hiszem, PearPC-s oldalon van fennt. -
#349 szívesen lennék Mac felhasználó is :)
-
#348 ezt a megoldást még nem próbáltam, de sztem ez akkor működik, ha van külön egy PC és egy Mac gép
-
#347 Én már nem is törődök vele. Leálltak a fejlesztéssel, szóval én már megtért PearPc felhasználó vagyok. -
#346 nekem elindul a progi, csa nem tudom felrakni rá a Mac-et :D -
#345 Rendben, csak arra linkelj, akinek válaszolsz! -
SpyMac #344 használni fogom, csak tudod nemvagyok valami nagy fórumos ( malyd belejövök) :-) -
SpyMac #343 eddig egy dolog ment minden gond nélkül, a magyarosítást gond nélkül tudtam telepíteni, de ez a net jól kifogott rajtunk -
#342 Nem használnád a Válasz gombot, mert így nem egyértelmű, hogy kinek válaszoltál. -
SpyMac #341 hasonlókat tapasztaltam a G4-el kapcsolatban -
#340 Amióta támogatja a G4-et, azóta azt használom.
Szerintem sebességre ugyanaz.
Én azt sajnálom, hogy 2.5-ös osztóval dolgozik.(vagyis a valódi proci órajel/2.5-t lát a MAC). Remélem a 0.4 Full, már csak 2-s lesz, mint a 0.3.1. -
#339 nemtudom, még nem tapasztaltam ilyet
neked már sikerült G4-et emulálni?
mer nekem igen, de mintha ugyan olyan sebességgel menne
-
#338 Azt nem tudod, hogy néhány PearPC miért csinál olyat, hogy amikor nem aktív az egér, akkor jól megy, de minkor használnám, és rákattintok, akkor minden megfagy a képen. Kilépéskor pedig visszaáll. -
#337 Nekem nincs netem, így majd szombaton akarok netközelben ügyeskedni valamit.
És ha minden jól megy, akkor szerzem be a Tigert is, szóval majd azzal is szórakozhatok. -
#336 neked megvan a Tiger?
-
#335 neked már sikerült összehozni a netet, v majd próbálkozol?
-
#334 Nagyon remélem.
De látom te sem vagy biztos a dologban. -
#333 mióta rájöttem, h hogy kell használni, már nekem is eccerű :)
szintén csak addig jutottam, h a Mac felismerte a kártyát
-
#332 vmelyik mappában van olyan, h send registration
szval sztem magától nem fogja elküldeni
-
#331 Sosem gondoltam volna, hogy ez a topik így fel fog lendülni.
A 10.3 telepítés után a regisztrálást hogy érdemes megcsinálni? Vagy teljesen mindegy?
Mert ha esetleg netezni tudnák rajta, nem fogja kiadni az adataimat, vagy ilyesmi? -
SpyMac #330 kipróbáltam a transmac-et nagyon egyszerű a használata, meg a net-et akartam beállítani, de csak addig jutottam, hogy a a két hálókártya látja egymást -
#329 ma lesz a fix.tv-n egy Mac-os műsor 19:15-kor (MACians)
ha gépnél lennék akkor, megnézném
sebaj, majd letöltöm :)
-
#328 igen -
SpyMac #327 transmac el pakolod a cuccokat a virt.vinyóra? -
#326 egyébként én raktam be új háttereket a transmac-al
legelőször 2 órát szenvedtem azzal, h hogyan lehet rápakolni fájlokat a virt. vinyóra :)
-
#325 leszedtem egy cd/dvd író progit a Mac-hez
lehet, h megpróbálom kiírni azzal a .dmg-t, hátha bootolható lesz
-
#324 Na ittvan 1 pár érdekes progi::
TinkerTool
TinkerToolSystem
Ezzel a progival a Finder-be Látszik a rejtett/system file,és egyébb hasznos dolgra is jó.
shadowkiller
Ezzel a progival pedig a Mac OS X-ba lévő árnyékokat,vizuális hatásokat tudjuk ki,be kapcsolni amivel egy minimális rendszergyorsulást érhetünk el.
-
#323 ha érdekel a Tiger-ről videó, akkor innen szedhetsz le
az alján (A Tigris elszabadul I-II)
meg sztem a Tiger Widgetek is érdekes (én most töltöm :) )
-
SpyMac #322 kipróbáltam, hogy alapból csak a tigert fel lehet-e teni a Tigert, de sajna nem sikerült -
SpyMac #321 www.spymac.com -
#320 csak érdekel a mac :)
de arra nem tudok rájönni, h a Tiger telepítése miért nem megy