519
CherryOS (MAC PC-re)
-
#479 meg #469 :)
csak ami nekem van, az nem jó a Tiger-hez (2.0.1)
-
#478 #226 Beírásban irtam linket.......... -
#477 na majd kipróbálom -
#476 valahol mintha olyat olvastam, h elég átnevezni .dmg-re
csak nem emléxem, h hol olvastam
-
#475 Megpróbálom.
De honnan szüljek dmg-t? Nekem iso-ban van meg. -
SpyMac #474 #421 bel le van írva én úgy raktam fel ahogy ott van és összejött :-)) -
#473 Próbáltam felrakni a Tiger-t, de nem jön össze.
Elindítanám a telepítőt, erre kiírja, hogy indítsam újra a gépet, de újraindítás után ugye már nem jó.
Ha az iso-DVD-ről bootolok, akkor még az alma jelnél lekapcsol.
Ötlet? -
#472 akkor kicsit le vagyok maradva :)
-
SpyMac #471 én kb. fél-egy éve használom :-DD -
#470 felraktam a gépre az iTunes win-es változatát :)
-
#469 elvileg ezzel a progival
még nem próbáltam
csak $20-ba kerül :)
-
SpyMac #468 azt nem tudod, hogy a témát hogyan kell megváltoztatni ? melyik programot kell hozzárendelni? -
SpyMac #467 nekem sincs logo :-( -
#466 ez van nekem is
meg pl. alma menüben->About This Mac-nél asszem egy logónak kellene lennie, de nincs semmi ott
egy nagy üresség van :)
akkor látom műxik a beépített update
én még nem próbáltam
-
SpyMac #465 most meg az nem tiszta, hogy a jobb felső sarokban egy fekete űr tátong, amikor ott a Spotlight ikonjának kéne lenni, de nincs miért? -
SpyMac #464 háát.......most itt tartok :-DD -
SpyMac #463 -
#462 Nézz kőrűl itt....
richardgoodwin.com -
SpyMac #461 fent, most kipróbálok többféle ppc.exe-t hátha akkor jó lesz -
#460 ja hogy színes
én arra gondoltam, ami az elején van :)
nem tudom, lehet h várni kell
-
#459 szval fenn van a tiger?
mer ha igen, akkor nekem is csinált ilyet
én bezártam, majd újra elindítottam és akkor már jó volt
-
SpyMac #458 1,5 nap küzdés után már addig eljutottam, hogy a tiger bootl, kiírja, hogy starting mac os x utána elkezd forogni az a szines kör és tovább nem megy, nemtudom mi lehet az oka :-( -
SpyMac #457 kösz -
#456 akkor sok siker hozzá :)
-
SpyMac #455 szerintem az is gond lehet, hogy a tiger vinyója nem abban a könyvtárban volt amiben a panther, azért gondolom, mert újból feltettem a pantert, de a pearpc a c meghalytón volt a panther meg egy másikon és amikor el akartam indítani ugyanúgy nemtudott bootolni ahogy a tiger ezért ma megint tigert fogok telepíteni:-D -
#454 megpróbálom tesómat rábeszélni, h fordítsa le :)
-
#453 suliban németet tanultam, de az angol jobban érdekel
szval azt jobban tudom :)
-
#452 huhh, nekem bonyolultnak tűnik :)
igaz vmennyire megértem a szöveget
-
SpyMac #451 itt is van egy módszer a tiger telepítésre csak az a baj, hogy az angoltudásom = 0 -
#450 ezt sajnos én se értem
-
SpyMac #449 én azt nem értem az egészből, hogy a tiger rajta van a .img-en, de akkor miért nem tud bootolni -
#448 én pl. panther-ra még nem próbálta felrakni, mer mondták a macians műsorban a fix.tv-n, h úgy sokkal tovább tart a telepítés
-
#447 tényleg úgy nem próbáztaad hogy csak a tigert feltelíteni????úgy hogy nem a pantherra??? -
SpyMac #446 természetesen most sem lett jó, megint feltelepítettem és amikor befejezi a telepítést nem tud bootolni a tiger lemezről (cannot open boot file), úgyhogy marad a panther :-((( -
SpyMac #445 most sem lett jó, megint feltelepítettem és amikor befejezi a telepítést nem tud bootolni a tiger lemezről (cannot open boot file), úgyhogy marad a panther :-((( -
SpyMac #444 na megcsináltam a tiger telepítést még egyszer és most sem lett jó, egyszerüen nem tud bootolni a tiger (cannot open boot file) úgyhogy marad a panther :-((( -
SpyMac #443 háááát kivártam az egészet és végén nem indult el, úgyhogy nekifexem mégegyszer :-((( -
#442 nem, a felső menü csak azért magyar, mert a firefox magyar :)
egyébként elvileg majd meg fog jelenni a Tiger magyarul
szval a magyarítás csak a Panther-hoz jó
-
SpyMac #441 a tiger is magyar ? jó hozzá a panther-é ? -