7
VW gyári magnó kód probléme
  • czapi
    #7
    Megvan a megoldás, találtam neten egy leírást erről a rádióról.
  • czapi
    #6
    Jár még erre valaki? Lenne egy pici gondom. A kód megvan ( azt hiszem ), de van benne hetes (7) de csak 4 szám van az előlapon
  • Vlala #5
    inkább a tulaj felkutatását erőltetném, mint a kikódolászást. Tudod, ha mondanánk rá valamit, akkor nem sok kódolt VW-magnó maradna biztonságban - vö. ez egy többszázezres látogatottságú website (pardon, portál), gyakorlatilag bárki kikódolhatna egy ilyet.
    A VW-magnótulajdonosok védelmében inkább a kereskedőt célozd meg, és legyél láb alatt :-) addig, amíg meg nem mondja.

    Ha már megoldódott, akkor tárgytalan.
  • tigeroo
    #4
    jó, soxerencsét
  • joola
    #3
    Nem a tüctüc a lényeg :)
    De ugy néz ki megoldódik.
  • tigeroo
    #2
    hát szívtál, nem lesz tücctücc döngetés egy darabig o:
  • joola
    #1
    Sziasztok!

    Van egy nekem nagynak tűnő problémám. Tegnap végre sikerült megvennem a kocsit amire vágytam. Ez egy 3-as Golf de nem is ez a lényeg. Eredeti gyári magnó van benne, és a kereskedő levette az aksit tölteni. Persze a magnó szépen lekódolta magát, és a könyvében (se a németben, se a magyarban) a kód mező nincs kitöltve, vagyis nincs meg hozzá a kód. Elég idegesítő, hogy van 6 elég nagy hangszóró a kocsiban és nem tudom használni, a kereskedő meg ne foglalkozik velem, hiába telefonálgatok, mindig elfoglaltak igy nem tudom az előző tulaj számát. 93-as a kocsi, szal nem lehet benne valami nagy védelem, tehát ha valaki tudja hogyan lehet kikódolni akkor azt nagyon megköszönném.
    Nem kell ide beirni, gondolom most belém fognak kötni páran, hogy ez nem legális, meg hogy biztos loptam a magnót. tehát ha valaki tudja akkor e-mail is jó lesz.
    Ja és nincs a közelben VW márkakereskedés, mert akkor már oda mentem volna.

    Előre is köszi!

    joola