12
-
#12 hát ebből a cikkből ismét megtudtuk ami ránk tartozik.... :P -
#11 Ez ilyen spéci galaxis, el tud bújni, nagyon ravasz :) -
#10 Tényleg. A képen nagyón jól nem látszik a galaxis. -
Jilly #9 legalább gyarapodtunk egy új hasonlattal:
Olyan sötét vagy mint a galaxis a Szűzben!...
Egyesek azt mondják, hogy az egy galaxis...Mások azt mondják, hogy egyesek hülyék... -
benli #8 " csillagok csillagok szépen ragyogjatok " - vagy lesz olyan nóta is hogy nem ragyoghattok mert túl sötétek vagytok. A szomszédos országban nem tudjuk, hogy mi van akkor pedig azt meg is nézhetnénk. Felelősség nélkül hülyeségeket meg én is tudok mondani bízván abban kézzel fogható bizonyítékokat ebben az emberöltőben úgy se tud senki produkálni. Ők találgassanak és nekem továbra is lesz min nevetni. Szép az élet! :-)
-
Ratty #7 Szerintem roszul értelmezed! Ez nem irigység csak találtak valamit, amiről nem tudják hogy mi lehet, és több elmléet is van amibe ez beleillik! -
_Vegeta_ #6 Jimmyke: Mint pl ? :)
Érdekes, vajon mit talalunk meg odakinn. .. :] -
#5 Hogy van akinek ilyen problmái vannak...
És ha nincs ott akkor mivan? Afrikában éhezik a nép, a Föld túl van népesedve, és ott egy galaxisnak kéne lennie! -
FTeR #4 érzem, h mostantól más lesz az életem. azzal a tudattal, hogy ott egy galaxisnak kéne lennie és nincs, egyszerűen nem tudom feldolgozni... -
#3 "Derék próbálkozás a sötét galaxisok létezésének bizonyítására, azonban sokkal meggyőzőbb lenne, ha ezt egy olyan területen találták volna meg, ahol nincs ennyi galaxis"
Lefordítva: Rohadt anyátok, hogy nem én találtam meg elsőként. Imádom az emberi irigységet. -
Jimmyke #2 És még mennyi újdonságot fognak felfedezni az űrben. :) -
Shadow_THH #1 "Itt egy galaxisnak kellene lennie"
igen nekem is egyből feltünt!