Pénzügyi válságban a Voyagerek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen lennéének, de akkor nem egy másik kontinensen......<#crazya>#crazya>
Lehet, hogy a szondákon van valami jogvédett zene, és mivel potenciálisan sok milliárd idegen lény fogja másolgatni ...
Kell egy rádióteleszkóp naponta 2 3 órára, meg két ember aki megnézi jött e valami érdemleges.
Adják ki amatõröknek az adatokat, biztos lenne pár száz megszállott aki szivesen felügyelné szondákat, és csak egy rádióteleszkópot kell nekik idõszakosan adni.
Egyébként szerintem ez a hirtelen és korai hírverés épp a szondák megmentését szolgálja. Az egy dolog hogy mi itt lázadunk, de a tudományos elit is biztos felszólalt a voyagerek mellett. Kb mint a Hubble-nál, tényleg, azzal /pill mi a helyzet?
\"The voices are back... Excellent.\"
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Ezen kívûl a NASA-nak rengeteg rádióteleszkópja is van, de ugye ahogy írtam egy-egy teleszkóp csak egy dolgot csinálhat egyszerre, ezen kívûl a jelek közvetése is bizonyos feltételekhez van közve (a Föld saját tengelye körüli forgása plusz a Föld nap körüli forgásából adódóan).
Egyébként egy átlagos, tudományos célú rádióteleszkóp felépítése 10 millió $-tól kezdõdik...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Ha így haladnak, az évszázad közepére talán eljutnak a Holdra...
2.: A Hold nem bolygó. 😉
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Magyarul új célokat kitûztek a NASA-nak fentrõl, de az ehhez szükséges anyagi keretet a NASA-nak kell kigazdálkodnia valahogy, ami jobb hijján nem megy másként, minthogy innen-onnan szépen elvonnak pénzeket...
Ezzel legalább az egész emberiség gazdagodna de nem ez drága...
<#rinya>#rinya><#sir>#sir>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
De azért nem kell bánkódni majd biztos lesznek jobb szondák is amik hamarabb elérik a naprendszer határát idõvel.Csak az energiafelhasználáson és a hajtómûven kell fejleszteni.És azoknál már fejlettebb lessz az érzékelõ rendszer is.