Egyszavas történet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi lesz itt (?)......
mert
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
(Na itt van az új banner
)

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
(Nemnézek putris, szánalmas...na mind1 hagyuk. <#idiota>#idiota>)
(Még mindig nem értem...
)●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
(Ki az a Várógo?)
(Lacee meg mindenki figyelmébe, hamarosan lesz új banner amiben lesz a rules, csak le kell szednem a Flash készítõt, mert flash-el akarom megcsinálni.
Live your life like it\'s your last day...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
(Én is mondtam nekik de nehezen értik meg mit akarunk...
izé itt van az #575-s üzinél az addig.
Majd megint összegyûjtöm, csak nem most, mert most fekszem.
Holnap meg csinálok ennek a topiknak egy rules-t is, Lacee majd írd meg nekem a [email protected]-ra a rulez-eket.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)