Egyszavas történet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
másrészt a ne legyen obszcén kikötés a szabályzatban azért született, mert két v három észlény korábban azzal szórakoztatta magát a folyt.-ban, hogy egymás s***berakásáról vicceskedjen, ezt megakadályozandó kértem még az elején h ne menjünk el ilyen irányba. de a "merevedõ", meg egy-két csúnyább szó még nem a világvége!)
átitatva
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
(Most hagyd abba reménytelen, rád férne egy b.pont <#ejnye1>#ejnye1>. Az egész csak statnövelésre megy...)
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
(PLS ne írj be ilyen román vagy rég kihalt magyar szavakat...)
(Mi az a konstatálás?)
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
(Lazítok én haver!
Annyira laza vagyok, mindjá összeesek!!
)●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
azért,
(Látom nem vagy tisztába a szabályokkal reménytelen...)