Milyen dolgozatot írtál?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
4-es angol szodoga (nem tanultam ra)
5-s 20 oldalas evfolyamdogozat az aztek kulturabol
:/
tegnap:
kémia: röpi
irodalom: a kõszívû ember fiai-ból a farkaskalandot elbeszélés jellemzéssel
Enny1
Végre.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
nem sokat tanultam rá, ráadásul még puskázni sem tudtam, és az elõttem ülõk sem tudtak segíteni... :S
Így visszaemlékezve egy jó pár tanárt máshogy látok, mint annó... jobb fejnek.
Lehet, hogy picit szigorúbb volt, de meg volt az oka...
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Bekentük fogkrémmel az osztályterem kilincsét, ez meg belenyúlt. 😊
Ezért azt eszelete ki hogy írat velünk egy teljes témazárót az egész éves anyagból.
Kicsit elcseszte mert még nem fejeztük be a mostani témánkat.
Szal mindenki be volt sz@rva hogy most egy TZ-re egy 1 est visz haza .
Meg is írtuk (dög nehezek voltak a kérdések) és az óra végén beszedte.
Utána monta hogy mégse osztályozza le a dogákat merthogy Ápr. 1. -je van.
😄 nagy volt az öröm az egész osztályban.
Ezúton is szeretnék sok boldog születésnapot kívánni az Irodalomtanárnak. éa persze az SG-seknek<#law>#law><#love11>#love11><#love12>#love12>
Enny1
nyelvtan 3 (alárendelõ+mellérendelõ öszetett mondatok
irodalom 5- kÁbel a rengetekbe
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Angol felelés Londonból: jobbról segítség (ami 5 lett)
Enny1
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
csakhát egyesek mesteri fokon ûzik az ipart, mások csak próbálkoznak... 😛
Szerencsére egy kedves osztálytársnõm mellett ültem.
Jól összedolgoztunk.
Ha nem ülünk egymás mellett, mindkettõnket meghúznak.
Én a rajzot tudtam, Õ a kémiát.
Régi szép idõk..
2 éve volt...
középsõ paccsorbe ülök, legelsõ pad ehh...<#vigyor>#vigyor>
szal' csak "alul" tudok mozogni :l
én begépelem a puska-anyagot, kicsinyítem, alakítgatom, formázom, kinyomtatom, átviszem a "mûhelybe", ami a szobám gyakorlatila, elõveszek egy kartonlapot, méretre vágom, és a 2 oldalára felragasztom a lapokat, majd leragasztom cellukszal,hogy ne tudjon elkenõdni, megkopni, stb...
ilyenbõl 2-3 db-ra ráfér elég sok cucc, kicsit, nem gyûrõdik, és fasza! 😄
úccsinálok mintha a "homlokomnál" támasztanám a fejemet, nekidõlve egyenesen a padnak..aztán kopizom kifele😄DD
mellesleg ma írtam egy kibaszott nyelvtam röpdolgozatnak álcázott TZ-t, és a kiba angoltanárom beszedte tõlemis a tesztet... :S
mindig kiadja az ukázt az óra elején: "Teszt X a One hundered testbõl, most versenyzünk, ki lesz kész a leghamarabb, és óra végén beszedek 5-öt..." :SSSS
rohadna meg (szerencsére volt megoldókulcsom 😄)