560
Szal...
-
#119 Te hülye vagy?! Én nem mondtam se az enyémre, se az apucikáméra, hogy Smartphone! -
vg #118 "A Symbian miatt nem hívúnk telefont Smartphone-nak... Szóval..."
Igazad van, csak az lehet Smartphone ami neked, és apucidnak van... -
#117 A Symbian miatt nem hívúnk telefont Smartphone-nak... Szóval... -
#116 ez az, nem is kell neked ilyen, szeva -
#115 Ezen a telcsin(w800)-on nincs semmi! ez csak telefon! Amiket te emlitettel, a symbian es windows mobile ezek smartphone-ok! -
#114 Jajj, de nagy szád lát... És nem rontom vele, egyáltalán nem! Azért mert megmondtam milyen telója van... Szerintem meg te ne rontsd tovább a helyzeted! -
izb #113 Na ez nagyon értelmes hozzászólás volt köszönjük.
Symbian60-as Nokia modellek a következők.
3650,3660,6880,6881,6600 és még sorolhatnám.
Na ezeken SYMBIAN OPERÁCIÓS rendszer van.
Ezért kérdeztem,hogy ezen a telcsin mi van,mert elég fejlett a szolgáltatási köre. -
#112 vg! TE nem vagy tisztaban a dolgokkal, de mindegy! -
vg #111 "Figyelj! Ha nincs Microsoft Mobile, akkor szerinted a Motorola Mpx 220 az akkor mi? Mert azon igenis Microsoft "dobog".
És tudom, hogy vannak okostelefonok, ugyanis volt/van P800-am, faternak 3230-a van, szóval...."
Szerintem Mafia G ne rontsd tovább a helyzeted, az ilyen "apucinak ilyen telója van" típusú beszólásokkal... -
#110 Figyelj! Ha nincs Microsoft Mobile, akkor szerinted a Motorola Mpx 220 az akkor mi? Mert azon igenis Microsoft "dobog".
És tudom, hogy vannak okostelefonok, ugyanis volt/van P800-am, faternak 3230-a van, szóval.... -
vg #109 "Mi az, hogy Op rendszer? Ez nem Microsoft Mobile. Ez egy szimpla telefon. Javaval, azt "kész"."
Legalább ne szólnád le a másikat, ha te sem vagy tísztában a dolgokkal! Vannak az okostelefonok, amiken igenis "mini" operációs rendszerek vannak. Ez a te általad "Microsoft Mobile"-nak hívott (valójában ilyen nincs is) dolog, hanem Symbian operációs rendszernek hívják. Természetesen van a MS-nak is ilyen operációs rendszere, de az még nagyon gyerekcipőben jár, ezért nem is elterjedt. Talán pár év mulva.
Erről, es a hozzáértésedről ennyit kedves Mafia G! -
#108 Mi az, hogy Op rendszer? Ez nem Microsoft Mobile. Ez egy szimpla telefon. Javaval, azt "kész". -
izb #107 Milyen Op rendszer van rajta?? -
#106 Akkor van hozzá sok? Esetleg K750i-seket még próbálgathatnál egy párat. -
#105 csiná(k=l)ni -
#104 A java az java, annak mennie kell, de nem néztem még, viszont téma nem ment rajta. eggyel próbáltam, többet nem is néztem, de van ehhez is bőven, meg lehet is csinákni. -
#103 Itt gondolok a játékokra... -
#102 Akkor jó. És régebbi pl K700-as is? -
#101 Témát raktam már rá, csak egy nem ment rajta. Elméletileg ua. -
#100 Borulj lábam elé, csókolgasd az ujjaimat, és megfoghatod az enyémet is. Meg még talán a telcsimet is
Télleg kiba jó, és nem buzis, mint azt a topicban írták. Most már kikérhetem magamnak -
#99 Jah, és előfizetéssel. -
#98 Lenne pár kérdésem. A K750i-s cuccok ugyan úgy működnek rajta? -
#97 Augusztus 25.-26.-tól lesz kapható a Pannonál 79.900-ért!!! -
#96 Fúú! Ez nagyon állat! Csütörtökön volt alkalmam vagy 5 ilyet is fogni, egyet ki is próbáltam! Nagyon frankó! Nekem eddig jobban tetszett a K750i, de mostmár ez tetszik! -
#95 Én vettem egyet. Nagyon jó, gyors a szoftver, jó a hangja (fejhallgatóval állatul szól), szép képeket csinál, és eddig kompatibilis mindennel, amivel sikerült kipróbálni. Jók, kényelmesek a gombok. -
#94 :D:D ;) -
G_ArchAngel #93 egyértelműen az a jobb, ha 1-2hónapot vársz és 50k körül megveszed...:) -
wid22 #92 Nem akarlak meggyözni valakinek a voda jó valakinek a pannon a függetlenités 2000 ft - gari elvesztése aki meg nettó ért tud vásárolni az jó sajna én csak
sarcal. Ha igy számolom a 2 telot akkor nekem egyértelmü melyik jobb. -
G_ArchAngel #91 hááát, régen volt, hogy én bruttó áron vettem vmit...:)
amúgy szokható a Live menü, eléggé átálítható, a függetlenítés meg 2000.- körül megvan, vagy nem?:) -
wid22 #90 Valoban nem csak az a LIVE menü az kriminális azért nem veszek vodát meg ki is kéne függetleniteni.
Ja és holvan Memory Stick DUO kártya 512MB brutto 14 ért? az nem nettó? -
G_ArchAngel #89 K750i Vitamax-szal 69.900.- + SanDisk 512 MByte 14.000.- = 83.900.- és nem kellett előfizetni... -
wid22 #88 Megjelent a panonnál 2 év elöfizuval 80 ezer 1 évvel 90 ezer.
Eddig ezek a legjobb árak. 99 ezer az EW be függetlenül.
Ha a K750 be veszel 512MB s kártyát 16 körül akkor árba ott vagy. -
G_ArchAngel #87 azért kemény, hogy eddig 89e-től 119e-ig láttam hirdetve...
szerintem páran rájöttek, hogy egy 512-es kártya miatt nem érdemes több tízezerrel drágábban venni... -
G_ArchAngel #86 az már az az eset, amiért visszahoznám a halálbüntetást...:P -
#85 És a rózsaszín póló, ing...? Az is? Mert egyre divatosabb. Nem vagy kicsit homofób? ;) -
vg #84 Nem akarok beleszólni, de a nagyarancssárga telefon egy pasinál valóban "buzis"... -
szafi #83 vettem egy w800i-t és teljesen rendben van a többi telóhoz képest (egy motoV3 cseréletem le az egy f.s)! Mondjuk ha most venném meg akkor lehet hogy a k750i jobban megérné anyagilag és jobban is néz ki (25000 huf a két teló közötti árkülönbség). A 2MB pixeles kamera is rendben van, de csak napfénynél!
A USB szerintem 1.1-es, vagy valami nagyon el van rajta b.szva, mert lassan másol. A hozzá adott headsetet meg le fogom cserélni, mert van egy nagy ormótlan műanyag a hátulján ami néha kiránja a fülest a fülemből. A hangja - rendes fülessel - jó - mondjuk a sony ebben erős.
Alapvetően jó teló a w800i, de szerintem akinek nem égető, még várjon vele, mert az ára egy kicsit sok...
gondoltam leírom ide a tapsztalataimat ...
további jó telómániát mindenkinek ;) -
#82 -
G_ArchAngel #81 tényleg recseg? várjál kipróbálom...
kézben nem megy, kicsit ráállok, jó?
:) -
#80 Nekem meg tetszik, és se buzi, se divatmajom nem vagyok. Pf!?
Pap, papné effektus..