560
Szal...
  • Duddits
    Te hülye vagy?! Én nem mondtam se az enyémre, se az apucikáméra, hogy Smartphone!
  • vg
    "A Symbian miatt nem hívúnk telefont Smartphone-nak... Szóval..."

Igazad van, csak az lehet Smartphone ami neked, és apucidnak van...
  • Duddits
    A Symbian miatt nem hívúnk telefont Smartphone-nak... Szóval...
  • Mike
    ez az, nem is kell neked ilyen, szeva
  • kzalaba
    Ezen a telcsin(w800)-on nincs semmi! ez csak telefon! Amiket te emlitettel, a symbian es windows mobile ezek smartphone-ok!
  • Duddits
    Jajj, de nagy szád lát... És nem rontom vele, egyáltalán nem! Azért mert megmondtam milyen telója van... Szerintem meg te ne rontsd tovább a helyzeted!
  • izb
    Na ez nagyon értelmes hozzászólás volt köszönjük.
    Symbian60-as Nokia modellek a következők.
    3650,3660,6880,6881,6600 és még sorolhatnám.
    Na ezeken SYMBIAN OPERÁCIÓS rendszer van.
    Ezért kérdeztem,hogy ezen a telcsin mi van,mert elég fejlett a szolgáltatási köre.
  • kzalaba
    vg! TE nem vagy tisztaban a dolgokkal, de mindegy!
  • vg
    "Figyelj! Ha nincs Microsoft Mobile, akkor szerinted a Motorola Mpx 220 az akkor mi? Mert azon igenis Microsoft "dobog".

És tudom, hogy vannak okostelefonok, ugyanis volt/van P800-am, faternak 3230-a van, szóval...."

Szerintem Mafia G ne rontsd tovább a helyzeted, az ilyen "apucinak ilyen telója van" típusú beszólásokkal...
  • Duddits
    Figyelj! Ha nincs Microsoft Mobile, akkor szerinted a Motorola Mpx 220 az akkor mi? Mert azon igenis Microsoft "dobog".

És tudom, hogy vannak okostelefonok, ugyanis volt/van P800-am, faternak 3230-a van, szóval....
  • vg
    "Mi az, hogy Op rendszer? Ez nem Microsoft Mobile. Ez egy szimpla telefon. Javaval, azt "kész"."

Legalább ne szólnád le a másikat, ha te sem vagy tísztában a dolgokkal! Vannak az okostelefonok, amiken igenis "mini" operációs rendszerek vannak. Ez a te általad "Microsoft Mobile"-nak hívott (valójában ilyen nincs is) dolog, hanem Symbian operációs rendszernek hívják. Természetesen van a MS-nak is ilyen operációs rendszere, de az még nagyon gyerekcipőben jár, ezért nem is elterjedt. Talán pár év mulva.

Erről, es a hozzáértésedről ennyit kedves Mafia G!
  • Duddits
    Mi az, hogy Op rendszer? Ez nem Microsoft Mobile. Ez egy szimpla telefon. Javaval, azt "kész".
  • izb
    Milyen Op rendszer van rajta??
  • Duddits
    Akkor van hozzá sok? Esetleg K750i-seket még próbálgathatnál egy párat.
  • stp4trick
    csiná(k=l)ni
  • stp4trick
    A java az java, annak mennie kell, de nem néztem még, viszont téma nem ment rajta. eggyel próbáltam, többet nem is néztem, de van ehhez is bőven, meg lehet is csinákni.
  • Duddits
    Itt gondolok a játékokra...
  • Duddits
    Akkor jó. És régebbi pl K700-as is?
  • stp4trick
    Témát raktam már rá, csak egy nem ment rajta. Elméletileg ua.
  • stp4trick
    Borulj lábam elé, csókolgasd az ujjaimat, és megfoghatod az enyémet is. Meg még talán a telcsimet is
    Télleg kiba jó, és nem buzis, mint azt a topicban írták. Most már kikérhetem magamnak
  • Duddits
    Jah, és előfizetéssel.
  • Duddits
    Lenne pár kérdésem. A K750i-s cuccok ugyan úgy működnek rajta?
  • Duddits
    Augusztus 25.-26.-tól lesz kapható a Pannonál 79.900-ért!!!
  • Duddits
    Fúú! Ez nagyon állat! Csütörtökön volt alkalmam vagy 5 ilyet is fogni, egyet ki is próbáltam! Nagyon frankó! Nekem eddig jobban tetszett a K750i, de mostmár ez tetszik!
  • stp4trick
    Én vettem egyet. Nagyon jó, gyors a szoftver, jó a hangja (fejhallgatóval állatul szól), szép képeket csinál, és eddig kompatibilis mindennel, amivel sikerült kipróbálni. Jók, kényelmesek a gombok.
  • sokoo
    :D:D ;)
  • G_ArchAngel #93
    egyértelműen az a jobb, ha 1-2hónapot vársz és 50k körül megveszed...:)
  • wid22
    Nem akarlak meggyözni valakinek a voda jó valakinek a pannon a függetlenités 2000 ft - gari elvesztése aki meg nettó ért tud vásárolni az jó sajna én csak
    sarcal. Ha igy számolom a 2 telot akkor nekem egyértelmü melyik jobb.
  • G_ArchAngel #91
    hááát, régen volt, hogy én bruttó áron vettem vmit...:)
    amúgy szokható a Live menü, eléggé átálítható, a függetlenítés meg 2000.- körül megvan, vagy nem?:)
  • wid22
    Valoban nem csak az a LIVE menü az kriminális azért nem veszek vodát meg ki is kéne függetleniteni.
    Ja és holvan Memory Stick DUO kártya 512MB brutto 14 ért? az nem nettó?
  • G_ArchAngel #89
    K750i Vitamax-szal 69.900.- + SanDisk 512 MByte 14.000.- = 83.900.- és nem kellett előfizetni...
  • wid22
    Megjelent a panonnál 2 év elöfizuval 80 ezer 1 évvel 90 ezer.
    Eddig ezek a legjobb árak. 99 ezer az EW be függetlenül.
    Ha a K750 be veszel 512MB s kártyát 16 körül akkor árba ott vagy.
  • G_ArchAngel #87
    azért kemény, hogy eddig 89e-től 119e-ig láttam hirdetve...
    szerintem páran rájöttek, hogy egy 512-es kártya miatt nem érdemes több tízezerrel drágábban venni...
  • G_ArchAngel #86
    az már az az eset, amiért visszahoznám a halálbüntetást...:P
  • sokoo
    És a rózsaszín póló, ing...? Az is? Mert egyre divatosabb. Nem vagy kicsit homofób? ;)
  • vg
    Nem akarok beleszólni, de a nagyarancssárga telefon egy pasinál valóban "buzis"...
  • szafi
    vettem egy w800i-t és teljesen rendben van a többi telóhoz képest (egy motoV3 cseréletem le az egy f.s)! Mondjuk ha most venném meg akkor lehet hogy a k750i jobban megérné anyagilag és jobban is néz ki (25000 huf a két teló közötti árkülönbség). A 2MB pixeles kamera is rendben van, de csak napfénynél!
    A USB szerintem 1.1-es, vagy valami nagyon el van rajta b.szva, mert lassan másol. A hozzá adott headsetet meg le fogom cserélni, mert van egy nagy ormótlan műanyag a hátulján ami néha kiránja a fülest a fülemből. A hangja - rendes fülessel - jó - mondjuk a sony ebben erős.

Alapvetően jó teló a w800i, de szerintem akinek nem égető, még várjon vele, mert az ára egy kicsit sok...

gondoltam leírom ide a tapsztalataimat ...

további jó telómániát mindenkinek ;)
  • Duddits
  • G_ArchAngel #81
    tényleg recseg? várjál kipróbálom...
    kézben nem megy, kicsit ráállok, jó?
    :)
  • sokoo
    Nekem meg tetszik, és se buzi, se divatmajom nem vagyok. Pf!?
    Pap, papné effektus..