Utánam Srácok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1 Hete vettem a Saturnban a DVDt, 1000Ft volt. Rajta van a teljes sorozat (6 epizod). 😉

Na, ezt azota is keresem, meg a DC++-on sem talaltam meg...

Generál - Utánam, srácok!

1. Utánam, srácok, vár egy új nap,
újabb barátok, újtbb varázslat.
Utánam, srácok, jó a játék,
De mi komolyabbat szeretnénk.

2. Utánam, srácok, rajta, srácok,
Mások vitáznak, mi legyünk vidámak.
Valóra váltjuk álmainkat,
Megmutatjuk a világnak!
CLINT EASTWOOD9
Az összes rész.

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

lamase
nekem megvan

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

CLINT EASTWOOD9
Én 4-5 évvel ezelõtt láttam ezt a filmet az m1-en azon a nyáron!
Az utolsó részt vettem fel csak, de nektek nincs-e meg valamilyen állományba az UTÁNAM SRÁCOK többi része?

Fogadd meg egy tapasztalt vén róka tanácsát. Ha borbélyhoz mész, jól nézd meg hogy kinek a kezében van a borotva!

hykao
Nem kétlem, de mivel tõlem kérdezte, én arról írtam, hogy én mikor láttam a tv-ben, és az nem 4 éve volt, de nem is 14 éve...
Dynamic
Adták 4 évvel ezelõtt is.
CLINT EASTWOOD9
pedig a Republico-t adta ki a bcdc++

hykao
Áhh! Hogy lenne! Amikor én láttam a tv-ben még cd-m se volt, az emberek BRG magnókal csörögtek még akkor... 😊)
hykao
Republic??? Na ne má!!! Elõször a 70-es években láttam a sorozatot a TV-ben, ne má', hogy akkor volt már Republic!!! 😊
CLINT EASTWOOD9
Neked megvan valamelyik rész cd-n?

CLINT EASTWOOD9
Neked megvan valamelyik rész cd-n?

CLINT EASTWOOD9
Generál eggyüttes énekelte a zenéit meg a Republic láttátok már valahol az albumot?

hykao
...mások vitáznak, mi legyünk vidáámak,
valóra váltjuk, álmainkat,
megmutatjuk a viláágnak! 😊))

a villamosuk volt a legjobb benne... 😊
Dynamic
Utánam srácok, vár egy új nap
Újabb barátok, újabb varázslat
Punker
ha warez topic-ot csinálsz törölni fogom, mert eddig semmit nem írtál a filmrõl.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CLINT EASTWOOD9
Mi a véleményetek róla, zenéi, kinek hogy tetszik, képek, stb.
Az Utánam srácok részei hol van fent az interneten?