425
SCAR - száguldozz Alfa Romeoval :)
-
#25 -
#24 na ez a topik is bekerült a kedvencek közé:) -
#23 hát a képekből eddig inkább ford racing, mert amolyan ALLinOne-t akarnak, pályaverseny utcai versenyek... majd meglátjuk. -
#22 Nekem is az Alfa a favoritom (156:))
Remélem ez a game nem a ford racing-re vagy a mercis game-hez (nemtom a nevét)lesz hasonló hanem inkább a Need for Speed: Porsche Unleashed-hez :)
-
#21 Hozzám meg a 145-ös kis boxerom nőtt!:)) -
#20 Iszonyatszép :D -
MrTressy #19 Ügye 75ös lesz?:) mert egy 75öst nyúzok és nagyon a szivemhez nött :)) -
#18 az Alfák a legdizájnosabb szériaautók
ez vitathatatlan
-
#17 Hóhó,ez nekem való játék!:)
Alfás autós még nem volt,remélem jó lesz! -
#16 Jáj, Alfa foreva' :D -
Thanatos #15 ez mind? :DDD
veszek neked egyet belőlük! tess! neked aztán könyű a kedvedben járni :DDDDD -
#14 Kedvenc autóm: -
#13 :) jah kicsit :) -
#12 Játéké :) csak gondoltam ráhangolom a népeket az Alfára :) -
#11 Ez ilyen álmodozós topig? -
#10 Most ez az autós topic, vagy a játéké? :-) -
#9 Alfa 159
-
#8 -
#7 Alfa Romeo Brera :)
-
#6 Jónak ígérkezik. Szerintem sok árkád cucc mellé bőven elfér ez is. Bár remélhetőleg ez nem lesz annyira árkád mint pl álltalam gyűlölt nfsu sorozat:) -
#5 -
cyrus #4 hejj, ez joak ! :DDD
Delta van ? -
#3 -
#2 -
#1 "A szakmában igencsak nagy névnek számító Milestone (Superbike-sorozat) fejlesztői újra serényen munkálkodnak, ezúttal autóversenyre invitálnak bennünket: A Sqadra Corse Alfa Romeo-ban meglepő módon a címszereplő autók volánja mögött kell maradandót alkotnunk. Az ígéretek között szerepel a tetteinkre dinamikusan reagáló AI, teljes körű műszaki konfigurálhatóság, illetve egy RPG-játékokra emlékeztető pontelosztásos fejlődési rendszer. A játék egyszerre debütál majd májusban PC-re és PS2-re, melyeket kicsivel később követ az Xbox-os konverzió."
HC.Gamer