64
Semmittudás Egyeteme
  • sz4bolcs
    --->#15 :-)
  • Dj Faustus #63
    Továbbá: a Szelid Energia Alapítványnak az említett fórumokon kívűl (amelyek nemigazán vehetőek kézpénznek) nem találtam ilyen jellegű megnyilvánulását. Szóval arra enged következtetni, hogy a topiknyitó hozzászólása nagyfokú trollozás, és egy alapítvány körüli kavarás inkább.
  • sz4bolcs
    edit beszervezték a multik. :-)))
  • Dj Faustus #61
    Mi a köze a Szelíd Energia Ösvény nevű valaminek a Zöldtech Magazin alternativ energiaforrásokkal foglalkozó portálhoz? Jószerivel semmi (az oldalon sehol sem találtam rá utalást - hivatalosan nem is támogatják ezt).
    Viszont sok fórumon megtaláltam ezt a "kiáltványt":
    * Népszabadság Online
    * Népszabadság Online 2.
    * Greenfo FÓrum
    * Greenfo programajánló - Előadó: dr. Rózsa Sádor, Szelíd Energia Alapítvány
    * stop.hu
    * Mellesleg.hu

Szóval - a honlapcím megadásával - ez egy normális, alternatív energiaforrásokkal foglalkozó magazin lejáratása; és egyben troll viselkedémód is egyben.
  • [NST]Cifu
    Mit vártál, hogy kifejti a T. fórumlakóknak, hogy mennyire nem történtek tudományos áttörések az elmúlt időszakban, és hogy különben is mennyire nem értenek a tudósok semmihez? :)
  • flashX
    barátunk elmenekült a szörnyű igazság elől :(
  • Tetsuo
    Én is imádom a természetet, a fa bútorokat, a tartósítószer nélküli kaját, a pamut v gyapjú ruhákat; és nem váltom évente a telefonom, mert nem kell színes kijelző, kamera, hiszen azok úgyis szarok. Inkább kéne egy fél kilós lap-top, üzemanyagcellás aksival..
  • sz4bolcs
    Bírd ki! Nem tart örökké...
  • Cicero
    Most ezt nekem kéne tudnom??!!
  • Goth
    :DD
  • Goth
    Nekem alapvetően csak azzal van bajom, hogy a tudomány fejlődése együtt jár a természet pusztításával. Én szeretem a természetet, viszont utálom ezt a sok műanyag szart, és a változásokat... dehát sajnos ebbe az elektronikus korba születtem =)
  • sz4bolcs
  • Tetsuo
    Abban igazad van h a MTA nem feltétlenül a legokosabb tudosók gyűjtőhelye, s hogy van gazdasági lobby is az előadásoknál, meg úgy általában a világban, de hogy a tudomány mint alapvetően rossz, a megismerés, a környezet felfedezése nélkülözhető sőt principiálisan elvetendő elem, csak neoluddita közösségekben találsz megértésre. Olyan emberek között akik pl gyűlölik a technikai fejlődés szimbolumát, a számítógépet.
    Biztos jóbarátod lenne a Kirkpatrick Sale nevű csávó, ha felvennéd vele a kapcsolatot; bár messzire kell utaznod (lóháton), hiszen ő még az amishi keresztényeknél is zárkózottabb lehet.
    Van mit tanulnotok tőle, mert a ti amatőr szektátok (a SzEA), nem vmi nagy hatékonyságú: te is használod a netet.
    Viszont ha a Szelíd Energia Alapítványnál elfogadott a többnejűség és a pedofília, akkor lehet h belépek. :DD
  • haxoror
    Kész mázli hogy nem csak ez a két lehetőség van :)
  • sz4bolcs
    Akkor Te leszel a farkasvadász kocka
  • Goth
    Mondjuk én sem vagyok egy aktív ellenálló, főleg amíg nem látom értelmét ebben a világban ennyi sötét ember között :D
  • Goth
    Pedig inkább kötök hegyesre faragott botok végére pattintott köveket és vadászok farkasra, minthogy életem végéig a számítógép előtt görnyedő nagyvárosi pöts kocka legyek :P
  • Goth
    Igazö!
  • Zsolo007
    Hát ha ezt a topikot nem találom meg, akkor egy óriási nevetéstől fosztottam volna meg magam........

Köszönöm Istenem!!!!! Több ilyen topikot!!! Hadd nevessek nagyokat
  • flashX
    Egyébként ajánlom neked az ellenallas.tk-t, bizonyára megleled hasonló gondolkodású barátaidat.
  • flashX
    Az utóbbi.
  • akyyy
  • akyyy
    jézusisten ata ágy, mi vna it tmi ez nem értem az egészet, de lehet azért mert piás vagoyk hawer!!!!
  • Dichter
    Hátha most félretette az elveit :DD

Egyébként igazad van.
  • haxoror
    Amish + internetes fórum = nem létezik bazze ;)
  • burkusdió
    a szüleim mindig azt mondják nekem,hogy a vallási, politikai, egyéb nézeteimet ne nyilvánítsam ki, most mégis megosztanám veletek edivel kapcsolatos nézeteimet...

ez az élőlény vagy egy olyan csaj, akit egy tudós/számítésteknikus, esetleg mindkettő eccerre hagyott el a számítógépéért, vagy valami elmebeteg baromállat, mert ilyen sok sületlenséget összehordani egy kommentbe nem sok embernek sikerült még...

ui.:szerintem nem fog többet írni :DDDD
  • Rafaelo
    lol
  • Dichter
    Szerintem szimplán amish
  • flashX
    Egyébként neonáci vagy?
    Vagy egyéb önkényuralompárti szerveződés tagja?
  • flashX
    "de nem tudunk enni, nem tudunk közlekedni, levelet írni, táncolni, élelmet termelni, önmagunkat szórakoztatni"

Sajnállak érte, mert én mindegyiket tudom.

"Megszületett a gyorsnyomtató, meghalt az írás."

Mily furcsa nemde? Az iskolákban még mindig tollal és ceruzával írunk.
  • PResident Evil
    eddig tök poénos :D
  • Jimmyke
    Van egy igaz dolog abban amit mondott (1 felfedezés 2 kérdés<-- Ettől érdekes a tudomány :) ), de a többi baromság. :)
  • Rafaelo
    Nick: edi [Üzenet küldés]
    Csillagjegy: ismeretlen
    Életkor: ismeretlen
    Neme: ismeretlen

Regisztráció időpontja: 2004. 12. 05.
    Üzenetek száma: 7
  • Dichter
    Persze, hogy nem így van. Elég csak az űrkutatásból pár példát kiemelni. Felfedeztünk egy új bolygót a naprendszerben. Űrszonda szállt a Marsra, és még 100 ilyen "apróság"
  • Darkboy
    Ez azért ez nem hiszem, hogy így van! Vagy mégis?
  • Dichter
    - Az űrkutatásban 40, az energetikában 50 éve semmi.

• Rafaelo
    zárjáé be a topicot
  • Garfield
    Hogy is van az anekdota, amely szerint a XIX. század végén az egyik szabadalmi hivatal vezetője azt mondta, hogy akár be is lehetne zárni ezeket a hivatalokat, mert minden fontosat felfedeztek addigra?
  • Aquir
    topic → :D
  • sz4bolcs
    Tele van ilyenekkel. :)