Semmittudás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont sok fórumon megtaláltam ezt a "kiáltványt":
* Népszabadság Online
* Népszabadság Online 2.
* Greenfo FÓrum
* Greenfo programajánló - Elõadó: dr. Rózsa Sádor, Szelíd Energia Alapítvány
* stop.hu
* Mellesleg.hu
Szóval - a honlapcím megadásával - ez egy normális, alternatív energiaforrásokkal foglalkozó magazin lejáratása; és egyben troll viselkedémód is egyben.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Biztos jóbarátod lenne a Kirkpatrick Sale nevû csávó, ha felvennéd vele a kapcsolatot; bár messzire kell utaznod (lóháton), hiszen õ még az amishi keresztényeknél is zárkózottabb lehet.
Van mit tanulnotok tõle, mert a ti amatõr szektátok (a SzEA), nem vmi nagy hatékonyságú: te is használod a netet.
Viszont ha a Szelíd Energia Alapítványnál elfogadott a többnejûség és a pedofília, akkor lehet h belépek. 😄D
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Köszönöm Istenem!!!!! Több ilyen topikot!!! Hadd nevessek nagyokat <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
ez az élõlény vagy egy olyan csaj, akit egy tudós/számítésteknikus, esetleg mindkettõ eccerre hagyott el a számítógépéért, vagy valami elmebeteg baromállat, mert ilyen sok sületlenséget összehordani egy kommentbe nem sok embernek sikerült még...
ui.:szerintem nem fog többet írni 😄DDD
Vagy egyéb önkényuralompárti szervezõdés tagja?
Sajnállak érte, mert én mindegyiket tudom.
"Megszületett a gyorsnyomtató, meghalt az írás."
Mily furcsa nemde? Az iskolákban még mindig tollal és ceruzával írunk.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen
Regisztráció idõpontja: 2004. 12. 05.
Üzenetek száma: 7
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
vegyük pl a világûrt....
az végtelen igaz ? ebbõl következik hogy sose érünk a végére, ebbõl következik hogy sosem fedezhetünk fel mindent.
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
- A tudomány egy problémát megold, kettõt generál. A mérleg átbillent.
Itt csak én érzek némi ellentmondást?
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."