Semmittudás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
--->#15 :-)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Dj Faustus
Továbbá: a Szelid Energia Alapítványnak az említett fórumokon kívûl (amelyek nemigazán vehetõek kézpénznek) nem találtam ilyen jellegû megnyilvánulását. Szóval arra enged következtetni, hogy a topiknyitó hozzászólása nagyfokú trollozás, és egy alapítvány körüli kavarás inkább.

sz4bolcs
edit beszervezték a multik. :-)))

Dj Faustus
Mi a köze a Szelíd Energia Ösvény nevû valaminek a Zöldtech Magazin alternativ energiaforrásokkal foglalkozó portálhoz? Jószerivel semmi (az oldalon sehol sem találtam rá utalást - hivatalosan nem is támogatják ezt).
Viszont sok fórumon megtaláltam ezt a "kiáltványt":
* Népszabadság Online
* Népszabadság Online 2.
* Greenfo FÓrum
* Greenfo programajánló - Elõadó: dr. Rózsa Sádor, Szelíd Energia Alapítvány
* stop.hu
* Mellesleg.hu

Szóval - a honlapcím megadásával - ez egy normális, alternatív energiaforrásokkal foglalkozó magazin lejáratása; és egyben troll viselkedémód is egyben.

[NST]Cifu
Mit vártál, hogy kifejti a T. fórumlakóknak, hogy mennyire nem történtek tudományos áttörések az elmúlt idõszakban, és hogy különben is mennyire nem értenek a tudósok semmihez? 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

barátunk elmenekült a szörnyû igazság elõl 😞

Tetsuo
Én is imádom a természetet, a fa bútorokat, a tartósítószer nélküli kaját, a pamut v gyapjú ruhákat; és nem váltom évente a telefonom, mert nem kell színes kijelzõ, kamera, hiszen azok úgyis szarok. Inkább kéne egy fél kilós lap-top, üzemanyagcellás aksival..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

sz4bolcs
Bírd ki! Nem tart örökké...

Cicero
Most ezt nekem kéne tudnom??!!

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

😄D

Nekem alapvetõen csak azzal van bajom, hogy a tudomány fejlõdése együtt jár a természet pusztításával. Én szeretem a természetet, viszont utálom ezt a sok mûanyag szart, és a változásokat... dehát sajnos ebbe az elektronikus korba születtem =)

sz4bolcs
<#worship><#eljen><#nevetes1>

Tetsuo
Abban igazad van h a MTA nem feltétlenül a legokosabb tudosók gyûjtõhelye, s hogy van gazdasági lobby is az elõadásoknál, meg úgy általában a világban, de hogy a tudomány mint alapvetõen rossz, a megismerés, a környezet felfedezése nélkülözhetõ sõt principiálisan elvetendõ elem, csak neoluddita közösségekben találsz megértésre. Olyan emberek között akik pl gyûlölik a technikai fejlõdés szimbolumát, a számítógépet.
Biztos jóbarátod lenne a Kirkpatrick Sale nevû csávó, ha felvennéd vele a kapcsolatot; bár messzire kell utaznod (lóháton), hiszen õ még az amishi keresztényeknél is zárkózottabb lehet.
Van mit tanulnotok tõle, mert a ti amatõr szektátok (a SzEA), nem vmi nagy hatékonyságú: te is használod a netet.
Viszont ha a Szelíd Energia Alapítványnál elfogadott a többnejûség és a pedofília, akkor lehet h belépek. 😄D

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Kész mázli hogy nem csak ez a két lehetõség van 😊

sz4bolcs
Akkor Te leszel a farkasvadász kocka <#nyes>

Mondjuk én sem vagyok egy aktív ellenálló, fõleg amíg nem látom értelmét ebben a világban ennyi sötét ember között 😄

Pedig inkább kötök hegyesre faragott botok végére pattintott köveket és vadászok farkasra, minthogy életem végéig a számítógép elõtt görnyedõ nagyvárosi pöts kocka legyek 😛

Igazö! <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Zsolo007
Hát ha ezt a topikot nem találom meg, akkor egy óriási nevetéstõl fosztottam volna meg magam........

Köszönöm Istenem!!!!! Több ilyen topikot!!! Hadd nevessek nagyokat <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2>

Egyébként ajánlom neked az ellenallas.tk-t, bizonyára megleled hasonló gondolkodású barátaidat.

Az utóbbi.

akyyy
<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#pias>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

akyyy
jézusisten ata ágy, mi vna it tmi ez nem értem az egészet, de lehet azért mert piás vagoyk hawer!!!!

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Dichter
Hátha most félretette az elveit 😄D

Egyébként igazad van.

Amish + internetes fórum = nem létezik bazze 😉 <#nezze>

burkusdió
a szüleim mindig azt mondják nekem,hogy a vallási, politikai, egyéb nézeteimet ne nyilvánítsam ki, most mégis megosztanám veletek edivel kapcsolatos nézeteimet...

ez az élõlény vagy egy olyan csaj, akit egy tudós/számítésteknikus, esetleg mindkettõ eccerre hagyott el a számítógépéért, vagy valami elmebeteg baromállat, mert ilyen sok sületlenséget összehordani egy kommentbe nem sok embernek sikerült még...

ui.:szerintem nem fog többet írni 😄DDD

Rafaelo
lol

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Dichter
Szerintem szimplán amish

Egyébként neonáci vagy?
Vagy egyéb önkényuralompárti szervezõdés tagja?

"de nem tudunk enni, nem tudunk közlekedni, levelet írni, táncolni, élelmet termelni, önmagunkat szórakoztatni"

Sajnállak érte, mert én mindegyiket tudom.

"Megszületett a gyorsnyomtató, meghalt az írás."

Mily furcsa nemde? Az iskolákban még mindig tollal és ceruzával írunk.

PResident Evil
eddig tök poénos 😄

Van egy igaz dolog abban amit mondott (1 felfedezés 2 kérdés<-- Ettõl érdekes a tudomány 😊 ), de a többi baromság. 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Rafaelo
Nick: edi <Üzenet küldés>
Csillagjegy: ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen

Regisztráció idõpontja: 2004. 12. 05.
Üzenetek száma: 7

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Dichter
Persze, hogy nem így van. Elég csak az ûrkutatásból pár példát kiemelni. Felfedeztünk egy új bolygót a naprendszerben. Ûrszonda szállt a Marsra, és még 100 ilyen "apróság"

Ez azért ez nem hiszem, hogy így van! Vagy mégis?

Dichter
- Az ûrkutatásban 40, az energetikában 50 éve semmi.

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Rafaelo
zárjáé be a topicot

Hogy is van az anekdota, amely szerint a XIX. század végén az egyik szabadalmi hivatal vezetõje azt mondta, hogy akár be is lehetne zárni ezeket a hivatalokat, mert minden fontosat felfedeztek addigra?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Aquir
topic → 😄

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

sz4bolcs
Tele van ilyenekkel. 😊

nalátod..... azt sem fedezték még fel....

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

GregSB
Nem biztos hogy végtelen 😄

miazhogy minden fel van fedezve ?

vegyük pl a világûrt....
az végtelen igaz ? ebbõl következik hogy sose érünk a végére, ebbõl következik hogy sosem fedezhetünk fel mindent.

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

- Minden föl van fedezve, jelentéktelen részletkutatás folyik.
- A tudomány egy problémát megold, kettõt generál. A mérleg átbillent.

Itt csak én érzek némi ellentmondást?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Rafaelo
vagy magát 😮

akkor biztos válaszolni fog, csak most tehenet fej, vagy valami...

sz4bolcs
Biztos korán kel, mert õ a falu örege. <#vigyor5>

Rafaelo
<#wilting>

artschiatwork
reggel 6-kor honnan veszel ilyeneket? <#idiota>

sz4bolcs
Most olvastam a végét, és rájöttem, hogy ez csak reklám... a "tudomány" része... 😄

Nem lepõdnék meg, ha edi nem írna vissza.

Oldal 1 / 2Következő →