43
Net Telefon
  • csapagy11
    nekem nem üzemel csak a skypém. Ha valaki tudja miért nem jo a voipbuster és a voipcheapcom. léci hivjatok a csapagy011 skypén. KÖSZI.
  • roli613
    www.moile613.blog.hu
  • Telefonod
    Közhasznú hirdetésünk következik!

Eleged van a telefonszámlákból? Legyen az vezetékes vagy mobil…itt a megoldás:

http://www.ingyentelefonlap.extra.hu/

( egy remek kis gyűjtemény az ingyen telefonálási lehetőségekről. )

Ezek a programok ingyenesek és bárhol megtalálhatóak de itt együtt van az összes.

Köszönjük a figyelmet!
  • Coco
    :P
  • Darkboy
    ja én
  • Coco
    VoipBuster-t próbálta már vki?
  • gyűjtő
    Még egy kérdés:

Ismertek-e olyan internettelefon programot, amihez webkamera is csatlakoztatható?
  • gyűjtő
    Szervusztok!

Aktiváló kódot keresek a SuperVoice Pro 6.0-hoz
  • Darkboy
    az a buzi fejű :DDD
  • Yossarian
    melyik csávó?
  • Taranov
    De gáz ez a csávó a fejlécben
  • Yossarian
    neophonex
  • Tufa16
    Egyébként ha a skype épp nem megy(mostanában ilyen nem fordult elő) akkor tudom ajánlani a Firefly nevü programot. gyors, jóminőségű, de halk sajna egy kicsit
  • Tufa16
    1, "mi" ... egészen pontosan, csakis kizárolag TE beszélsz neophoneXról.
    2, ismételten leírom. ha van dombornyomatos kártyád, teljesen mind1 hogy dollárt, eurot vagy esetleg yent fizetsz, magától váltják az utalásoknál...
    "oksi"?
  • zsoleszq
    1. Amiről te beszélsz az valóban Neophone feltöltő kard, viszont amiről mi beszélünk ebben topikba az NEOPHONEX NEtTelefon. utánna kellene nézned a neten három kalatty az egész. Nem pedig oksizni.
    2. Igazad van lehet rohangálni váltóhoz, bank, posta, eu-t váltani stb.. de szerintem valahogy kényelmesebb Ft-be fizetni neten keresztül.
  • Tufa16
    1- NeoPhone, NEM NEOPHONEX.
    2- "nem sok ember rendelkezik euroval" :DDDD elmegyek egy váltóhoz, bankba, vagy postára és váltok pénzt. Egyébként ha bankártyával töltöd, automatikusan átváltják neked a forintot egyéb valutára, mint pl Eurora...
  • ffxi
    Skype magyarosítása itt található, jobb alsó sarokban: http://www.honositomuhely.hu/ism/kat5/tars/skype.php
  • zsoleszq
    Szerintem nem sok ember rendekezik euro-val, hogy feltöltse a skype és tudjon beszélni drágábban, (lásd:#18) mint a NeoPhonex-al.
  • skyyler9
    de nem mondom biztosra, h ez a legújabb:)
    nah meek ha vki szeretne beszélni róla az én fórumomon is indítok egy skypeos témát:))
    http://skyyler9.uw.hu
    és ott a menüben a fórumra menj:))
  • skyyler9
    :))
  • skyyler9
  • skyyler9
    a skype ingyenes (szerencsére), én használom is és naon jó sztem, próbáljátok ki ti is :))
    http://www.skype.com/products/skype/windows/?autoload=true
    <----- ez a címe:))
    a magyarosítást nemtudom hol lehet letölteni azt már az egyik haverom adta +:)) ha vki nemtudja honnan lehet és van msn-je annak átküldöm....
    az msn-címem : [email protected]
  • toto2700
    Nem is tudtam, hogy ilyenre is van lehetőség! Tudnál adni vmi címet az interneten a részletekért? Mert én néztem a skype oldalát, de nem találtam ilyet.
  • zsoleszq
    Köszi CH_Slater a pontos infot:)
    Akkor hasonló mint a NeoPhonex csak a Neop.... olcsóbb és ott Ft-vel is lehet fizetni.
  • Ch_Slater
    de külföldet is kb ilyen árban tudsz hívni ha van kit. pl London vonalas 5-6Ft.

kicsit off:
    bár én laktam kint Londonban 1 évet igy sokat használtam azt hogy mobilról felhívok egy számot, ott beütöm a magyar vonalas telefonszámot és 2pennyért beszélek percenként. ami olyan 7ft/perc és mobilról->vonalasra, ráadásul másik országba. 1 fontból beszéltem 50 percet. király volt..
    gondolom itthon még nincs ilyen...
  • Ch_Slater
    lehet csak nem ingyen. vonalas 8-9ft, mobil 50-55 ha jól emlexem, de mivel euróval kell feltölteni a kártyát, gondolom függ az árfolyamtól. 2 gép között természetesen ingyenes...
  • Tufa16
  • zsoleszq
    Hi ffxi!
    Légyszi mondjál már a Skype-ről egy két dolgot hogy mit is tud.
    Lehete mobilt, matávot is hívni?
  • ffxi
    Skype az igazi!!!!
  • Chaos Mad
    mi is skypeot használunk...
    egész jo. a minősége is.
  • burkusdió
    lol :D
    komoly lehet!
  • DBoy
    állítólag nagyon jó minőség jobb mint a skype és vezetékest hívsz akkor csak 5-6FT !!
    ha mobilt ugyláttam az már drágább..
    de:
    neophone.hu
  • Amse
    Van benne minden jó.Konferencia beszélgetés, fájlküldés, chat(vagy mi) partner keresés minden szempont szerint......
    Haverral azzal szoktunk szórakozni, hogy konferenciába felhívunk 1 japó-t:)Bazz azok hogy beszélnek.Sírunk a röhögéstől:)
  • burkusdió
    aha, vágom...
    hát majd megpróbáljuk... :D
  • Amse
    :)
  • bogyoka
    hagggyááá, nem is azt írtam
  • csum666
    Nem tom de iylen mikrofonos gombos partneres msnszerű szerintem
  • Amse
    Milyen az a sype?
  • bogyoka
    Én is használom a skype-t, szerintem nagyon jó, és igen ingyen van, csak a netemet fizetem :))
  • Amse
    Mármint ingyenes e 2 gép között?Igen.Nagyon sokan használják.
    Vezetékes telefont hívni már nem.