Act of War: Direct Action hamarosan a boltokban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Beowulf
Hajlat!
Én nemrég kezdtem el játszani vele és nekem naon beadja, sõt! Csak annyi a bibi vele, hogy maga a játék 5 giga, és a telepítés után igencsak jóval meghaladta a 6 gigát...<#merges2>
De amúgy tényleg beadja!<#eljen>

Sliders
MEG,

Megjelent?
Hát nem egy erögép de 1300T nem sima mezei cerka: Ez a proci átmenet p3 és p4 között.Eredeti neve Tualatin(celeron-s).A lényeg nekem is megy 1024x768@32 de betölti azt kilép?????????
NEOreg3
nálunk is vagycsak nyugaton?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
de március 15-én jelenik meg <#idiota>

bld
nekem nincs izom gépem de a tiednél kicsit tényleg erõssebb (p42k+Gef4Ti+1024ram) de 1024*768 ban ment akadás nélkül asszem csak a textúrák voltak mediumon de még nm próbáltam ki h mi a max

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

mekkora gépigénye? hiv.oldalon ránéztem semmit nem találtam gém bemutatoján kivul.
Nem igazán akar menni a demo.
1300T p3 768ram fx5700(425/500)
betöltés után mielött vmihez kedenék csak ugy ujra indul???!!!??$ß###@&@
Vki tippet miért nem megy?
hornbali
Majd ha kijön alkotok véleményt.

bld
leszedtem a demót, kisit nagy de nm vészes amúgy megéri csk az a baj h egy pálya választható csak. A gépigénye télleg nudli és ahhoz képpest eléggé eltalált szal tudom ajánlani én biztos letöltöm ha kijön<#idiota>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Milyen szep katonasan allnak a 3-as kepen. :)
M@TriX
demóra valahogy nem fûlt a fogam 600MB-ot kiadni...
de videókat néztem, azok is ígéretesek. Nekem a CC Generals bejött, remélem ezzel sem lesz gond.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Crazygirl
Valamelyotok mar letoltotte a demot? Szerintetek milyen lesz? Nekem mondjuk igy elso ranezesre tetszik<#vigyor2>

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

M@TriX
nekem ez a stílus (C&C) jön be a leginkább, szóval nekem kötelezõ darab lesz ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Bandee
nincs semmi para azzal h 600 mega demo, gépigény meg nudli. kb mint cc generals-nak mivel ez az az engine :)

bld
htá tényleg nonszensz de én azért megnézem eddig nm is hallottam róla, régen volt már ilyen játékkkal dolgom

nevetséges hogy ma már egy demó változat is 600 mega, kinek csinálják ezeket?!

LiPTON
(egyébként jónak tûnik...)

LiPTON
engem csak az zavar, hogy mindig a USA a "jófiú"...<#szomoru1>

NEOreg3
hát most nem tervezek x850xt-t venni, inkább kihagyom, amúgy ahogy elnézem grafban übereli az AoE3-at.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

hát ha ujitás nem is a AoE III nagy lesz...
grafika turbozva hangulat marad, szoval jöhet!

Dynamic
Az a baj, hogy már évek óta unom az rts-eket.Utoljára a WC3-mal játszottam, de azt is csak a neve miatt.Nagy újításokat már nem igazán lehet csinálni ebben a mûfajban.
Kis-Bob
Kipróbálnám.... de biztos, 100 ezer huf-os videocard-ot igényel.

jó lesz, jó lesz... <#taps>

Ha alszom megéhezem, az evéstõl meg elálmosodom! Szép az élet!

alph4
Én azért annyira nem <#idiota>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

grebber
Várom már.

Next PC upgrade: 2022