66
Fight!
-
loga #26 Sziasztok!
Szal nekem nemreg lett meg a jatek most fejeztem be a Konquestet es probalom az osszes harcost megszerezni.
de van egy kis problema a liu Kang ladaja nem jelenik meg pedig mindent ugy tettem ahogy kellett beszeltem rain-nel aztan jade val megint rainnel es jade kinyirta raint de a lada nincs ott hahol lennie kell penteken 1200-1230kozott.
En segitseget innet vettem:
http://deception.davesmk.com -
#25 mutatja de nem tudok femenni mert ugye az egy hegy és nem tudok rá feljutni. -
suncee #24 sorry nem tudok segiteni, mert igazabol mindig mutatja az utat, tenyleg nem is lehet elteveszteni
talan ez segit ? HELP
-
#23 De most valami hegyre kell felmenni és nem tudok mert nem találok felvezetö utat.
ha itt tudod mit kéne csinálni akkor léci -
suncee #22 conquestbe, de leiras nelkul nemelyiket eleg nehez megtalalni...
ladakba lesznek es utana majd a kriptaba ki kell azert a koporsokbol szedni :) -
#21 csá valaki megmondaná hogyan kell karaktereket szerezni mert én még csak azt a zöld ruhás csajt szereztem a krypt-ben.
azt sejtem hogy vagy a kryptbe vagy qonquest modba -
suncee #20 nah sziasztok
Tolja vki kozuletek neten ezt a fantasztikus jatekot ?
Mert ha igen es lesz kedve jacchatnank parat.
amugy ha vki igazan jo combokat akar az a www.mortalkombatonline.com oldalon a forumok kozt keresgeljen!
#1 te meg aztan igazan funny vagy :) -
WeBDeeMo #19 Köszi:) -
#18 Bármelyik Cheat-oldalon fent vannak...
Nesze: Gamefaqs.com -
#17 oldalt nem tudok mondani de nekem van papirom amin rajta van az összes ember kivégzése és harakirije -
WeBDeeMo #16 Tényleg! A kivégzések kombinációit nem tudná valaki megmondani honnan lehet megtudni? -
loga #15 Tudom hogy regi a hozzaszolas de:
Te nem azert de ha be tudsz vinni egy 68%!!!os kombot...lol akkor tok nevetseges hogy nemtudod hogy hogyan breakelj....
Ez kb olyan mintha azt mondanam hogy tok profi programozo lennek es nemtudnam hogy hol a gepen a kapcsologomb. -
kezu #14 Nem tudjátok a kivégzések kombinációit honnan lehet megtudni?? -
#13 nekem is mégsincs ez a problémám, nekem akkor volt olyan, hogy a ps nem szerette a game-t ha az nem DVD-re lett írva -
kezu #12 másolt:) -
Dajin #11 másolt vagy eredeti? -
kezu #10 Hi!lenne egy olyan problémám hogy megszereztem a deceptiont ps2 re de valamiért nagyon lassú sőt finoman szólva akad.megszereztem más forrásból de ott is ez a probléma volt.Mi lehet a baj?? -
#9 A 2x az gyorshátrálás, vagy nagy lépés hátra, ha úgy jobban tetszik.
A 3D-ben mozgó karaktereket pedig 3D támadásokkal lehet megtámadni, mindenkinek van (Kenshinek pl. a karddal van egy 3D-s vágás, etc). Meg te is tudsz mozogni 3D-ben... :) -
#8 Mire jó, amikor 2x hátra és, akkor testét megfordítja az adott karakter? És hogyan lehet megtámadni a mozgó ellenfelet? Figyelem! Nem előre hátra mozog, hanem le és föl. Mert közben, amikor támadok mindig kikerül oldalra és nekem végem Köszi!!! -
#7 http://www.xbox-saves.com oldalon találhattok hozzá mentéseket. -
#6 Block + előre...
De csak 3x tudod használni egy harc alatt (a villámok az energiacsík alatt azt jelzik, hogy még hány breaker-t tudsz csinálni) -
#5 lesd le, milyen gombokat nyom :P -
#4 hm -
#3 [#conf][#conf]Légyszí, segíts(etek)!rinya]Köszike! -
Shadow_THH #2 -
#1 Segítsetek! Az a helyzet, hogy sokat nyomunk a komámmal a Deception-t, de állandóan "break"-el, és tudjátok, nagyon ritka az olyan alkalom, amikor beadhatnék neki egy 68%-os kombót, erre ő meg megszakítja. Az ám, de el sem árulja, hogy csinálja, nekem meg sosem jön össze. Mindig bekapom a kombóit, súgjatok már meg, hogyan lehet "break"-elni? És a hosszú fegyverek ellen mi az ellenszer? Mint pl.: Jade, Sindel fegyvere ellen.