66
Fight!
  • loga
    Sziasztok!
    Szal nekem nemreg lett meg a jatek most fejeztem be a Konquestet es probalom az osszes harcost megszerezni.
    de van egy kis problema a liu Kang ladaja nem jelenik meg pedig mindent ugy tettem ahogy kellett beszeltem rain-nel aztan jade val megint rainnel es jade kinyirta raint de a lada nincs ott hahol lennie kell penteken 1200-1230kozott.

En segitseget innet vettem:
    http://deception.davesmk.com
  • God of War
    mutatja de nem tudok femenni mert ugye az egy hegy és nem tudok rá feljutni.
  • suncee
    sorry nem tudok segiteni, mert igazabol mindig mutatja az utat, tenyleg nem is lehet elteveszteni

talan ez segit ? HELP

• God of War
    De most valami hegyre kell felmenni és nem tudok mert nem találok felvezetö utat.
    ha itt tudod mit kéne csinálni akkor léci
  • suncee
    conquestbe, de leiras nelkul nemelyiket eleg nehez megtalalni...

ladakba lesznek es utana majd a kriptaba ki kell azert a koporsokbol szedni :)
  • God of War
    csá valaki megmondaná hogyan kell karaktereket szerezni mert én még csak azt a zöld ruhás csajt szereztem a krypt-ben.
    azt sejtem hogy vagy a kryptbe vagy qonquest modba
  • suncee
    nah sziasztok

Tolja vki kozuletek neten ezt a fantasztikus jatekot ?

Mert ha igen es lesz kedve jacchatnank parat.

amugy ha vki igazan jo combokat akar az a www.mortalkombatonline.com oldalon a forumok kozt keresgeljen!

#1 te meg aztan igazan funny vagy :)
  • WeBDeeMo
    Köszi:)
  • Anubys
    Bármelyik Cheat-oldalon fent vannak...

Nesze: Gamefaqs.com
  • God of War
    oldalt nem tudok mondani de nekem van papirom amin rajta van az összes ember kivégzése és harakirije
  • WeBDeeMo
    Tényleg! A kivégzések kombinációit nem tudná valaki megmondani honnan lehet megtudni?
  • loga
    Tudom hogy regi a hozzaszolas de:
    Te nem azert de ha be tudsz vinni egy 68%!!!os kombot...lol akkor tok nevetseges hogy nemtudod hogy hogyan breakelj....
    Ez kb olyan mintha azt mondanam hogy tok profi programozo lennek es nemtudnam hogy hol a gepen a kapcsologomb.
  • kezu
    Nem tudjátok a kivégzések kombinációit honnan lehet megtudni??
  • JGTC
    nekem is mégsincs ez a problémám, nekem akkor volt olyan, hogy a ps nem szerette a game-t ha az nem DVD-re lett írva
  • kezu
    másolt:)
  • Dajin
    másolt vagy eredeti?
  • kezu
    Hi!lenne egy olyan problémám hogy megszereztem a deceptiont ps2 re de valamiért nagyon lassú sőt finoman szólva akad.megszereztem más forrásból de ott is ez a probléma volt.Mi lehet a baj??
  • Anubys
    A 2x az gyorshátrálás, vagy nagy lépés hátra, ha úgy jobban tetszik.
    A 3D-ben mozgó karaktereket pedig 3D támadásokkal lehet megtámadni, mindenkinek van (Kenshinek pl. a karddal van egy 3D-s vágás, etc). Meg te is tudsz mozogni 3D-ben... :)
  • ffxi
    Mire jó, amikor 2x hátra és, akkor testét megfordítja az adott karakter? És hogyan lehet megtámadni a mozgó ellenfelet? Figyelem! Nem előre hátra mozog, hanem le és föl. Mert közben, amikor támadok mindig kikerül oldalra és nekem végem Köszi!!!
  • Bogyi007
    http://www.xbox-saves.com oldalon találhattok hozzá mentéseket.
  • Anubys
    Block + előre...

De csak 3x tudod használni egy harc alatt (a villámok az energiacsík alatt azt jelzik, hogy még hány breaker-t tudsz csinálni)
  • sapkafej
    lesd le, milyen gombokat nyom :P
  • precision
    hm
  • ffxi
    [#conf][#conf]Légyszí, segíts(etek)!rinya]Köszike!
  • Shadow_THH
  • ffxi
    Segítsetek! Az a helyzet, hogy sokat nyomunk a komámmal a Deception-t, de állandóan "break"-el, és tudjátok, nagyon ritka az olyan alkalom, amikor beadhatnék neki egy 68%-os kombót, erre ő meg megszakítja. Az ám, de el sem árulja, hogy csinálja, nekem meg sosem jön össze. Mindig bekapom a kombóit, súgjatok már meg, hogyan lehet "break"-elni? És a hosszú fegyverek ellen mi az ellenszer? Mint pl.: Jade, Sindel fegyvere ellen.