A PC World átveszi a Magyar PC Magazint
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A nyomtatott sajtónak meg van az az elõnye, hogy a buszon is használható, meg ügyintézés alatt a hosszú várakozást ki tudod tölteni értelmesen.
Elõbb a D21, most meg a PCM. Már nem sokat kell kipipálni.
Elõbb a D21, most meg a PCM. Már nem sokat kell kipipálni.
Bezzeg 576 KByte, GAMER, Magyar PC Magazin fûbe harapnak..
PC WORLD, Gamestar, PC GAMES.
Háát ez kell a Magyar Népnek.. mazochista áll, birkák.
<#lama>#lama><#help>#help><#lama>#lama>
PC WORLD, Gamestar, PC GAMES.
Háát ez kell a Magyar Népnek.. mazochista áll, birkák.
<#lama>#lama><#help>#help><#lama>#lama>
\"aki nem hiszi az bekaphatja a nyalókát. én profi vagyok\"-kbupdate \"Egy informatikus intelt használ.\"-CyrSyS \"állítom én windowshoz is jobban értek mint itt bárki a linuxhoz\"-kbupdate
Mióta van ADSL-em én se veszek semmilyen újságot.
Minek ? A NET-en még a régebbi számok is megvannak...
Minek ? A NET-en még a régebbi számok is megvannak...
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Nyomtatott sajtó? Tényleg van még ilyen??? :DDDDD
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
mióta neten is megtalálható u. az az infó , ráadásul magyarul , és nem 1 hónappal késõbb .. azóta nem veszek ilyen lapokat, fõleg hogy a színvonal is nagyon sokat esett az évek alatt. Akinek nincs netük otthon, nekik még azért van pár lap (gs, guru, pc world..etc) de sajnos elég kevés info jut át abba a ~ 130 oldalba, ahhoz képest amennyi a neten egy hónap alatt keletkezik..
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
en meg nem mertem elofizetni se gamerre, se pcm re. hat vegul bejott.
sajnalom oket.
sajnalom oket.
Enis vettem mindenfelet, es az a nekem a pcworld (regi) Guru (regi) es pc zed magazinok jottek be... Na persze a pc-x etalon volt. :))
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Tegnap megtalaltam az 1996-11es PCworld cdjet. AAh azok voltak még a szepidok.. Quake shareware, win31, win95 programok. Vááá Meg is keresem megin. :))
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
igazából maguk alól vágták ki a fát. nyilván naiv elképzelés volt, hogy ki tudnak válni a guruból és a chip-bõl.
Én még emlékszem egy ZED magazinra is :)
Valami ehhez hasonlót akartam írni. A PC World nekem soha nem jött be, míg a PC Magazin nagyon tetszett.
PC GURU (GAMER), CHIP (PC Mag)... RIP
PC GURU (GAMER), CHIP (PC Mag)... RIP
Én nem is tudom, 1990 óta vásárolok számtech lapokat. Volt egy idõszak, amikor majd mindegyik havilapot járattam. Való igaz, akkor is, most is elég keskeny réteghez szóltak, misndig is drága pénzen. Ma már csak a kommersz lapok maradtak fenn, az igazi szakmai lapok lassan elsüllyednek. Ez szomorú, ez a hazai valóság: kevés a pénz, alacsony a szakmai érdeklõdés.
Béke a PC Magazin poraira...
Béke a PC Magazin poraira...