Új Sims 2 kiegészítők
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már van sims 2-höz nude patch & skinek 😄DDDD
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
<#nyes>#nyes>LOL
jöhetne egy hot date kieg. mert az 1. részben is azt értékeltem a leggtöbbre
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Inkább egy XXX kiegészitõ <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
HP Pavilion DV6000::AMD Turion64bitx2:: 1GB DDR2:nViDIA GeForce Go6150 256MB 120GB SATA::15.4\" Widescreen::ExpressCard:
ezt nem is kell bejelenteni, nyilvánvaló hogy pár havonta kijönnek. az új tárgyak egyike a rókabõr, segítségével a Simjeinknek több pénze lesz 😊
"Az Electronic Arts bejelentette, hogy õsszel megjelenteti következõ Sims 2 kiegészítõjét Nightlife címmel."
"hiszen az Electronic Arts nem jelentette be hivatalosan a megjelenést"
????
"hiszen az Electronic Arts nem jelentette be hivatalosan a megjelenést"
????
Tesztelo.hu -- Hardver, digit.fényképezőgép, MP3-lejátszó, mobiltelefon, autó és sok minden más... Csengőhang, oplogó, képüzenet, háttérkép, hangos üdvözlet, videó, JAVA játék. Írható CD és DVD
Nekem a sims allatira bejon,mert az unalmas napokonra mindig van egy csalad,akit fejlesztek. Csak ugy erdekes jatszani,ha kituzod mit akarsz a karakterrel elerni... Mindenfelekepp megeri kiprobalni...
„A világot akarjuk! Most rögtön!” Jim Morrison Béke veletek...
én nem rajongok a simsért.....inkább a grafikája teccik a sims 2-nek meg a mimika....az ku....a jó ahogy esznek 😄DDDDDDDD csámcsognak meg pereg a szájukból a kaja 😄DDDDDDDDDDDDD
Nálunk a koliban a hûdeszerelmes párocskák nyomultak ezzel a játékkal. Nagyon örültek egymásnak 😊 Úgy biztosan élvezhetõbb.Úgy is ki kellene próbálnom.