8
  • arty
    dede, utólag kiderült, hogy mi akartuk a több magot a 4-5-6 ghz helyett, és ezért nem is hozták ki a prescottot már, inkább csak duplázták :D
  • Kis-Bob
    Mostanában nagyon felkapott ez a digitális otthon... Mit szólnak ehhez mondjuk Ruandában, vagy Kambodzsában? De akár Magyarországot is említhetném, mint középosztályt. Ez is elég durvának tűnik.
  • clarus
    Mivel a 2 vagy több magos procikról van szó ezért simán elképzelhető, hogy egyiken egy játék fusson a másikon meg videó rögzités, zenelejátszás stb...
    Mondjuk ehez az is kell, hogy az oprendszer normálisan kezelje a két magot.
    Nekem inkább ez tetszik:
    "Az Intel többmagos tervei elsősorban a felhasználók igényeit célozzák meg, illetve jelentős innovációs lehetőséget kívánnak biztosítani az iparág számára"
    Én úgy tudom, de cáfoljatok meg ha nem igaz, hogy a több mag nem elsősorban a felhasználók igényei miatt vált szükségessé, hanem a teljesítmények további növelése miatt, mert az egymagos rendszereknél már eléggé végét járta az órajel további emelése. :-)
    Lényeg, hogy jó PR rizsával mindent el lehet adni, mert ez az egész IDF nem más! Lásd az előző IDF cikkeket, vagy akár a tavalyiakat is, detto ua.
  • HUmanEmber41st
    Biztos az előadó még nem volt LAN partyn, amikor is valaki másolgatott, a többiek meg már játszani akartak...
    Azért már 1 közepes gépen simán fut 1 film+ közben meg valami csetelés+ ne adj isten még valami (khm khm )"nagyobb file" letöltése (vagy sok kisebbé )

A gyerek meg csak pasziánsszal játszhat
  • asysoft
    Anno öcsém nézte a divx filmet a második kimeneten, én meg szórakoztam (net, msn, e-mail) s semmi probléma nem akadt. De tény, hogy ez a "gyerek játszik én meg felveszem a filmet" dolog elég erősnek hangzik (bár ki tudja, nem mondták, hogy 3D-s játékokat tol:D)
  • asysoft
    Ez a digitális otthon-vízió évről évre előkerül, csak kiegészül az éppen aktuális fejlesztéssel (csoda, hogy a 64 bitet nem emlegették itt).
  • Cat #2
    az intel digitális otthon terveiről annyit, hogy félévvel ezelőtt majdnem ugyanezt adták elő, persze akkor egy szörfdeszka kiséretében
    IDF: Az Intel ismertette digitális otthon vizióját (2004. szeptember 10.)
  • arty
    "Egy konkrét példa: egy gyermek a hálószobában játszhat a Pentium D processzor-alapú PC-n, míg szülei a nappaliban a távirányító által rögzítenek, vagy hallgatnak zenét, néznek videófilmeket, egy médiaadapter által ugyanazon PC-t használva, majd továbbítják a tartalmakat a rendszerbe"

és mindez azon a windowson, melyen eddig erre még szerényebb igényekkkel sem volt lehetőség? :D hiszen egy egyszerű webezs esetén is akadt a második videokimeneten játszott divx .... :D

de majd a játék+videoFELVÉTEL menni fog ... hátpersze ... marketing ezerrel :(