Parkolási díj fizetés SMS-ben Budapesten is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazad van.
Gondolom nem ilyen helyen laksz, vagy nem jársz autóval. Majd ha a te otthonod környkérõl is kitiltanak, és nem tatrhatsz autót csak, ha elköltözöl, akkor nem fogod ilyen nagyszájú módon támogatni ezt a szabad rablást. Mikor már a lakótelepek parkolóiban is parkolóórával rabolják ki az ott élõk hozzátartozóit, nem kellene ezekenek a félrevezetõ hazugságoknak bedõlni. Szomorú, hogy így gondolkoztok.
Mindig csodálkoztam azon, hogy emberek érdekeivel egyértelmûen ellentétetes gusztustalan lehúzos törvényeknek, vagy rendeleteknek is akadnak támogatói akár ezen a fórumon is, ha másért nem irígységbõl. (Nem feltétlenül milliomos az aki a belvárosban lakik, és nem kellene rákényszeríteni arra, hogy takarodjon és költözzön vidékre, ha parkolni is szeretne az autójával.)
Mindig csodálkoztam azon, hogy emberek érdekeivel egyértelmûen ellentétetes gusztustalan lehúzos törvényeknek, vagy rendeleteknek is akadnak támogatói akár ezen a fórumon is, ha másért nem irígységbõl. (Nem feltétlenül milliomos az aki a belvárosban lakik, és nem kellene rákényszeríteni arra, hogy takarodjon és költözzön vidékre, ha parkolni is szeretne az autójával.)
Az ott lakókat meg "halálra" fizettetném a parkolási díjjal. 😊
a fizetõs parkolásnak igenis van értelme, ugyanis van pörgés, parkolóhelyet teremt
egyébként én a nagyköruton belül lévõ egész területet lezárnám a forgalom elõl, csak a fõutakat hagynám meg
egyébként én a nagyköruton belül lévõ egész területet lezárnám a forgalom elõl, csak a fõutakat hagynám meg
Az a legszebb mikor a senkiházi, környezetvédõnek nevezett bérencek fejtik ki nézeteiket a fizetõ parkolás elõnyeirõl... Tudtommal egy autó ha áll jóval kevésbé szennyezi a környezetet.
Sosem értettem egyet a közterületekn történõ parkolási díjakkal. Egy csomó ember nem termelõ munkájáról van szó, rablás.
Ha egy kifejezetten erre szolgáló épület/terület szolgál parkolóként, az rendben van, de egy közterület ideiglenes elfoglalásáért pénzt kérni?! Ennyi erõvel a koldusnak is fizetni kellene, hiszen õ is órákig elfoglal egy helyet (Bocs!), meg mi járókelõk is, mivel talpunk folyamatosan elfoglal két cipõnyi területet.
Hülye volt az, aki bevezett ezt a rendszert. Az autósok nem ettõl fognak leszokni a kocsikázásról, hanem még több pénzt vonnak el a családtól/cégtõl.
Ha egy kifejezetten erre szolgáló épület/terület szolgál parkolóként, az rendben van, de egy közterület ideiglenes elfoglalásáért pénzt kérni?! Ennyi erõvel a koldusnak is fizetni kellene, hiszen õ is órákig elfoglal egy helyet (Bocs!), meg mi járókelõk is, mivel talpunk folyamatosan elfoglal két cipõnyi területet.
Hülye volt az, aki bevezett ezt a rendszert. Az autósok nem ettõl fognak leszokni a kocsikázásról, hanem még több pénzt vonnak el a családtól/cégtõl.
szerintem egész jó ötlet.. kicsit idegesítõ mikor nincs nálad 50 darab 10-es 😄