8
  • vax
    #8
    Igazad van.
  • aaaaa
    #7
    Gondolom nem ilyen helyen laksz, vagy nem jársz autóval. Majd ha a te otthonod környkéről is kitiltanak, és nem tatrhatsz autót csak, ha elköltözöl, akkor nem fogod ilyen nagyszájú módon támogatni ezt a szabad rablást. Mikor már a lakótelepek parkolóiban is parkolóórával rabolják ki az ott élők hozzátartozóit, nem kellene ezekenek a félrevezető hazugságoknak bedőlni. Szomorú, hogy így gondolkoztok.
    Mindig csodálkoztam azon, hogy emberek érdekeivel egyértelműen ellentétetes gusztustalan lehúzos törvényeknek, vagy rendeleteknek is akadnak támogatói akár ezen a fórumon is, ha másért nem irígységből. (Nem feltétlenül milliomos az aki a belvárosban lakik, és nem kellene rákényszeríteni arra, hogy takarodjon és költözzön vidékre, ha parkolni is szeretne az autójával.)
  • vax
    #6
    Az ott lakókat meg "halálra" fizettetném a parkolási díjjal. :)
  • Cat #5
    a fizetős parkolásnak igenis van értelme, ugyanis van pörgés, parkolóhelyet teremt
    egyébként én a nagyköruton belül lévő egész területet lezárnám a forgalom elől, csak a főutakat hagynám meg
  • aaaaa
    #4
    Az a legszebb mikor a senkiházi, környezetvédőnek nevezett bérencek fejtik ki nézeteiket a fizető parkolás előnyeiről... Tudtommal egy autó ha áll jóval kevésbé szennyezi a környezetet.
  • Güzüke
    #3
    Sosem értettem egyet a közterületekn történő parkolási díjakkal. Egy csomó ember nem termelő munkájáról van szó, rablás.
    Ha egy kifejezetten erre szolgáló épület/terület szolgál parkolóként, az rendben van, de egy közterület ideiglenes elfoglalásáért pénzt kérni?! Ennyi erővel a koldusnak is fizetni kellene, hiszen ő is órákig elfoglal egy helyet (Bocs!), meg mi járókelők is, mivel talpunk folyamatosan elfoglal két cipőnyi területet.
    Hülye volt az, aki bevezett ezt a rendszert. Az autósok nem ettől fognak leszokni a kocsikázásról, hanem még több pénzt vonnak el a családtól/cégtől.
  • hopp
    #2
    szerintem egész jó ötlet.. kicsit idegesítő mikor nincs nálad 50 darab 10-es :D
  • PyRex
    #1
    Pff, még egy dolog, hogy kihúzzák a lóvét a zsebből.