PASO
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
the clash 😊
madness tényleg nagyon jo, our house számok istenkirály!
meg a baggy trousers (a szám cim is sugallja a ska - skate összefüggést)
meg a baggy trousers (a szám cim is sugallja a ska - skate összefüggést)
hmmm, megin tanultam valamit... 😊 kösz az infót, de az mondjuk tény, hogy volt egy-két ilyen divathullámszerû ska-õrület angliában a 80-as, 90-es években...
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Dá a király,már jáccottunk velük 2szer,egyszer VYban,egyszer meg rockmajálison bogláron,nagyon csípem õket,emberileg is oltári fejek 😊
na meg az apró keblek 😊))
na meg az apró keblek 😊))
Oi!
Tegnap voltam Boogie Mamman.
A Madness nem vmi tetszetõs nekem, az Our House c. számuk tetszik.
A Madness nem vmi tetszetõs nekem, az Our House c. számuk tetszik.
György
már elfajult
ja
ez igy van
azota már kicsit másképp néznek a ska-ra (skate pank, stb)
deszkásoké és pankoké lett a sztájl...
ez igy van
azota már kicsit másképp néznek a ska-ra (skate pank, stb)
deszkásoké és pankoké lett a sztájl...
Néhány kedvenc magyar:
www.paso.hu
www.honeyball.hu
www.skambulance.uw.hu
www.tizenhet.hu
www.yup.uw.hu
www.boogiemamma.ini.hu
És külföldi:
www.skatalites.com
www.madcaddies.com
www.madness.co.uk
www.ska-p.net
www.toasters.org
www.comcat.com/~beaudk/bosstones/bosstones.html
www.paso.hu
www.honeyball.hu
www.skambulance.uw.hu
www.tizenhet.hu
www.yup.uw.hu
www.boogiemamma.ini.hu
És külföldi:
www.skatalites.com
www.madcaddies.com
www.madness.co.uk
www.ska-p.net
www.toasters.org
www.comcat.com/~beaudk/bosstones/bosstones.html
Oi!
A ska zenei mûfaj az 1950-es évek végén Jamaika szigetérõl indult világkörüli hódító útjára, hogy az azt követõ több mint négy évtizedben százezreket perdítsen táncra. Sikere nagyrészt a mûfajban domináns lüktetést adó billentyûk és gitárok által játszott felütésnek, az izgalmas fordított hangsúlyú dob-basszus játéknak, s az igen meghatározó szerepet kapó fúvósszekciónak köszönhetõ. Nehéz olyan emberrel találkozni, aki képes ellenállni a pattogós ritmusnak, a karibi ízeknek és a rezesek hangjának, ennek az alapvetõen tánczenékre (az amerikai rythm and blues-ra és a jamaikai tradicionális népzenére – a mento-ra) épülõ zenei varázsnak. A jamaikai ska a szigeten késõbb rocksteady-vé, majd reggae-ve fejlõdött, jobb ha tudjuk: Bob Marley is ska elõadóként kezdte! A mûfaj további útját és terjedését a karibi szigetrõl az Egyesült Királyságban letelepedõ fekete bevándorlók határozták meg, akiknek hatására a '70-80-as évek Angliájában is kitört a "ska-láz". Itt ötvözõdött a zene az európai hangzásvilággal, és beköszöntött a fekete-fehér kockás 2tone korszak, utalva az etnikai keveredésre: immáron a feketék és fehérek együtt játszották ezt a lenyûgözõ temperamentumú zenét. Innen Amerikába vezetett az út, ahol a '90-es évek közepén újra felfedezték a mûfajt, s a ska mindenféle fúziós változatban egészen a "main-stream"-ig jutott el. Ma egyfajta letisztulás figyelhetõ meg, s a ska-nak újra a tradicionális és jazzes vonulata látszik erõsödni.
Oi!
ska jamaicábol származik.
hmmm, anglia, kocsmák, sör a meccs után, hangulat tetõfokon, közben mindenki pörög ezerrel, kb ez a ska zene hangulata - szerintem
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
egy fasza sztájl.. zenestilus.. elég régi..
pankos zene.. fúvossal.. 😊
de rohatt jóó..
ezen az oldalon ajánlom az összes letölthetõ mp3-at! eszméletlen nagyok! fõleg SickBoy!
pankos zene.. fúvossal.. 😊
de rohatt jóó..
ezen az oldalon ajánlom az összes letölthetõ mp3-at! eszméletlen nagyok! fõleg SickBoy!
Ska? az mi?
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
annyi baj legyen,Django bácsi megér ennyit,legalább aki teheti menjen el,én nem tudok,mert pesttõl kb 200 kmre lakok,és csak fél 8 kor érnék haza reggel...
Oi!
látom az
SKA 4eva!
SKA 4eva!
ez SKA?
Na ebbõl megvan pár, de még nem hallgattam meg a összeset.
csütörtöki koncert? há' másnap iskola!
csütörtöki koncert? há' másnap iskola!
György
paso,bemegyek a városba,babylon,rosszfiúk
nekem ezek a kedvenceim.
persze holnap lesz az új PASO Live EP bemutató,szóval lesz sok új szám 😊
nekem ezek a kedvenceim.
persze holnap lesz az új PASO Live EP bemutató,szóval lesz sok új szám 😊
Oi!
www.paso.hu
érdemes leszedni a számokat,a klippet!
és persze elmenni holnap a koncijukra,amin lesz KING DJANGO az usaból (!!!nagyon nagy legenda!!!)+Victor Rice
érdemes leszedni a számokat,a klippet!
és persze elmenni holnap a koncijukra,amin lesz KING DJANGO az usaból (!!!nagyon nagy legenda!!!)+Victor Rice
Oi!
← ElőzőOldal 2 / 2