48
-
#48 wow az a W800-as nagyon fasza -
orsos007 #47 hello minden fórumozónak!!
nem tom eldönteni hogy m,ost melyik telefon a jobb:? sony ericsson k750i vagy w v800i??
szerintetek?
ha valaki tudna segíteni egy részletes elemzéssel azt nagyon megköszönném!!! írjatok e-mailt
[email protected]
elöre is köszike -
ronnka #46 Melyiket érdemesebb megvenni a K500i-t vagy K700i-t? Az hallottam, hogy a K700-i elég sűrűn lefagy. -
#45 NEkem is k700i-m van, meg is vagyok elégedve vele, de ez a k750-es nagyon-nagyon bejön! Sztem nem csak 10-15k-val lesz drágább, mivel azért a 0,3-as kamera lecserélése 2mp-sre az nem olyan pici újítás, a többiről nem is beszélve... Csak félek egy kicsit, nehogy elkapjon a technológia-hév, mert nem szeretnék súlyos tízezrekkel fizetni a "kicsitmégjobbért" -
#44 pedig jo a szemem :)
(koszke) -
Kasya #43 Tudtok v.mit a p915-rol?
-
HUmanEmber41st #42 Modjuk, az asztalapra kivetíthető infravörös keyboard? -
HUmanEmber41st #41 Jah, járna hozzá még valami övre csatolható külső akkumulátor is, meg napelemes töltés- üzemmód..
még valami további ötlet ? -
HUmanEmber41st #40 Mit vacakolnak ezek ezzel a kis képernyővel??
Inkább fejlesszenek ki 1 Pocket PC-t, aminek a hátuljába van 1 rendes optikai zoom-os 3Mpixel feletti kamera is.
Tennének még bele SD kártya-bővítőt, vagy 1" -os winyót, meg Kékfogút, meg W-LAN-t,integrált GPS-t,
meg 3D-"szélessávú" GPRS-t.
Na ezzel el lehetne menni a világ végére is :) :) -
Cat #39 a hivatalos honlapon is fel van tüntetve, olvasd el ezt: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=global&lc=en&ver=4001&template=pp1_1_1&zone=pp&lm=pp1&pid=10242
MusicDJ
Media Player
FM radio
PlayNow
Content Online
Music tones
Games Embedded
Games Download
Java -
Inquisitor #38 Durván 1,5x annyi mint az SD/MMC. Igaz nem olyan régen 2-2,5x annyi volt még :) -
AS #37 Van rádio.
ÉS 6230i nem szálhat szembe a k750-nel! -
#36 itt azt irjak hogy van FM RADIO a K750i -ben a hivatalos honlapon viszont nincs feltuntetve. illetve csak a W800i -nel van kiirva. most akkor itt irtak el vagy ott felejtettek le ? (mert szvsz kizart hogy kihagyjak belole az FM RADIO -t. hamar a K700i utodja, raadasul abban is van) -
#35 Hááát... Mobilok között király, de digitális fényképezőgépek közül HP-val sem versenyezhet... -
#34 azert a 61xx -es sorozat eleg rendessen fel van szerelve ha olvastad a par nappal ezelotti cikket -
AS #33 Nokiának nincs esélye ezzekel szenben! -
#32 hát asszem vakarhatják a Nokinál! Ezek az SE-k nekem nagyon bejönnek... -
Anee #31 memory stick annyira nincs vészes árba kb mint az rsmmc vagy mini sd...
7-8k ért van 256MB 11-ért fél giga -
Anee #30 s700.hq.hu
itt nézz képeket -
Renegade #29 hmm, holnap kipróbálom és majd jelzem :-) -
bandia #28 Nagyon tetszik az elsQ, kivéve hogy nagy lyuk van rajt a kamera miatt:)Azért kéne majd ha emberi áron lesz:) -
echo #27 Az ok hogy a mobilok közül még a legjobb, de lehet vele pl. egy előadást rögzíteni úgy hogy aztán érthető is legyen? -
#26 AUTO FOCUS?! -
Renegade #25 spanyolviasz, megyek kávézni, nem megy az írás :-) -
Renegade #24 egyébként a p800/p900 is walkman telo.
stereo fülhalgató, 128/1024 mb kártyát tehetsz bele, megszakad a zene, csak csilicsáré kamera nincs benne. újra feltalálták a spsnyolviaszt? -
Renegade #23 p800 nekem az van, messze a legjobb diktafonja van az összes eddigi közül szvsz :-) -
Thrawn #22 Van itt walkmanos, kamerás, szórakoztatásra szánt telefon. Ugye azért lehet majd velük telefonálni is? -
#21 1ikre sem jó igazán..
A Memory Stick többe kerül mint a teló, egy rakás egyszerűen megvalósítható funkció hiányzik belőlük (meg a többiből is) pl a lent említett VAS diktafon. Meg vki pl magának csinálna csengőhangot (mp3-ban) ami már felsőkategóriának számít.. A kijelzők olyan pixelesek h betüknél is zavarnak, nemhogy játéknál.
S nemtom ki h van vele, én ilyen kis billentyűkkel nemtok játékot vezérelni.
-
PieHunter #20 A K300-as olyan mint egy villanyborotva. Bár lehet nemsokára az is lesz bennük :) Telefonálni lehet még ezekkel? Az mp3 lejátszás modjuk jó 5let. De akkor ez most telefonálásra is alkalmas Walkman, vagy walkmannak is használható digitális fényképezőgép, vagy ... -
#19 Navégre, úgylátom a K750-en sikerült kijavítani a K700i gyermekbetegégeit. Így már nagyon jó kis telcsi lesz ez! -
#18 Őszintén szólva nem láttam még, de majd keresek:) -
Keldor #17 W800-as odabasz -
AS #16 Brutál. -
#15 mind ilyen kockásított tojás :C -
Anee #14 ha láttál S700-zal készült képeket akkor elhsied hogy ezek se lesznek szarok:)
Design szempontjából pedig nekem jobban bejönnek a SE telók mint a Nokia vagy púderes gyártók -
#13 Hogy minek van jó designja, az relatív. Nekem pl T610-em van, s nagyon bejön a formavilága.
Ez a K750 tetszik, csak a memory stick duo helyett kéne mondjuk egy SD. Kíváncsi leszek ezekre a 2 megapixeles fényképezőgépekre, de nem hiszem, hogy komolyabban lehetne használni őket... -
#12 "a vállalat ingyen biztosítja a J300 vásárlók számára a 3D-s Rayman 3 első szintjének letöltését" wow, az egész első szintet? és letölteni? nem semmi... -
Inquisitor #11 K700i most 59.990 a PS-ben. És nem a lególcsóbb hely ...
Gondolom a K750i vagy 10-15.000-el drágábbról indulhat majd. Annál többet már csak nem tesznek rá? -
#10 viszont az nem tetszik hogy mindegyikben max. 176*220 -as kijelzo lesz 262000 szinnel. hol a draga 240*320 mint az S700i -ben ? :((((((( -
#9 AHHHHHH :DDDDDDDDDD
amikor elosszor lattam kepet a K750i -rol es a W800 -rol azt hittem fake. de most orul a pici szivem, meghozza mint allat :D
tuti hogy megvarom a K750i -t. melto utodja lesz a K700i -mnek. ugyis a memokartya hianya, a nagyobb kamera, a nagyobb szinmelysegu kijelzo volt a harom bajom a telcsivel. semmi mas.
SONY ERICSSON RULZZZZZZZZZZZZZ :DDDDDDD