52
  • Zoley
    en ugy tudtam, hogy a s754-es procik 64 bitesek mind... de mingya' utanalesek.
  • dez
    Szerinted az 64 bites? Én nem hallottam róla, hogy hirtelen az lett, miközben az eggyel kisebb még 32 bites. Bár, az s754-esek az Athlon64 mag butításai, talán csak letiltották a 64 bites kiterjesztést, nem radírozták ki teljesen.
  • dez
    BTW, nem tartjátok pofátlannak az Intelt, hogy átkeresztelte az AMD64-et EM64T-nek, ami még nem is fedi le a dolog egészét (csak a címezhwtő memória növelésére utal, pedig itt az adatfeldolgozás is 64 bites, a regiszterek többsége 64 bites lett, stb.)? Ez olyan, mintha az AMD átkeresztelte volna az SSE/2/3-at valami mássá. Sőt, még olyanabb.
  • Zoley
    Akkor a s754 3100+ -os sempron megis mi?
  • Zoley
    Egyertelmu, hogy igen. Az intel utoljara a slot1-es lapoknal hagyott neked lehetoseget arra, hogy ne kelljen kidobni a fel gepet egy upgrade-ert....
  • dez
    Na, ezzel kicsit alávághat az Intel az AMD-nek, mert mint tudjuk a Sempron-ban nincs AMD64. Vajon mit lép erre az AMD? Bár, kérdés, mit jelent az első mondatban lévő "idővel".. Jövőre?
  • asysoft
    Kíváncsi vagyok, mikor jönnek a Sempron64-ek:)
  • concrete
    nem a celeronok szemszögéből, mert nem az van benne
  • concrete
    ne de akkor most augusztusban kidobhatom az S775-ös alaplapom, vagy nem?