3552
-
- Mindegyik fajból lőj ki egy Record Bookos és egy World Recordos példányt.
- Szerezd meg a Gold Skint az összes lehetséges fegyvere (14-et ha jól emlékszem, de fogalmam sincs, hogy melyik iez a 14, amúgy ezt úgy kell, hogy vég nélkül lövöd a hímeket és ha megvan a megfelelő mennyiség akkor megkapod)).
- Játsz mittoménhány órát összesen (azt hizem 10-et, de nem emlékszem pontosan).
Meg még van valami, csak nem jut eszembe. -
heky22 #868 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ki mire kapott már díjat a 2005-ben?
Én kaptam egyet arra hogy minden fajtából lőttem egy bakot de van még kb 5 hely. ?? -
azt hiszem egyszerűbb lesz ha ti vesztek fel...
msn: [email protected]
e-mail: [email protected] -

-
Én léenni benne a dho-ban ha kell aok msn oszt tolhatjuk -
Sziasztok!
Viszonylag régóta játszom már a game-el és úgy gondoltam, alapítok egy magyar DH-s klubot, amelynek neve Deer Hunter Online lett.
[DHO] Fórum itt
[DHO] Site itt -
Látom még az SG-n is új vagy :) -
Játékfrissítés
-
Cardea #861 Most jön elő a tudatlanságom..mi az a patch? xD -
1: vannak .SPK fájlok, azokaz berakod a CustomLevels könyvtárba és működnie kellene (patch is fent van?).
2: Az egyik rekord, a másik meg világrekord. A világrekord jobb mint a síma rekord. :-) -
Cardea #859 Üdv!
Igaz,hogy még itt újonc vagyok,viszont elég régóta olvasgattam a fórumot :),és szeretnék pár kérdést föltenni nektek ^^
1.Mivel már untam az alap pályákat,töltöttem le pár pályát a netről..be is illesztettem,ahova mondtátok ezelőtt,de nekem nem csinál semmit a game-ben...:S miért van ez? :/
2.Mi a külömbség a World Record és a Record book között? Mert tegnap lőttem egy igen nagy bikát,és az Recorf Bookos lett xD...nem World Record,mint a többiek :)
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Szerintem a "nomád" íjnál biztos magasabb.
-
Hm, ez jól hangzik. Az íjpuska egy szinten van a többi íjfegyverrel pontozás terén? -
Íjpuskához le lehet tölteni célkereszteket, amitket úgy lehet használni, hogy megnézed hogy hány méterre van tőled a célpont, és a távcsőben a megfelelő keresztre teszed az állatot. (pl.: 45 méterre van a bika, és a 40 és 50 közötti szálkersztre teszed a fegyót) Tuti találat, és mégse infrával lőtted. -
Íjak közül max a crossbow-t tudom úgyahogy kezelni, mert a normális íjak nekem egyelőre kezelhetetlenek. Egyszer volt, hogy gondoltam kipróbálom őket. Azt hiszem Georgiában voltam (ahhol sok a rendezett, fásított terület). Ott sikerült egy hatalmas csordát beterelni az egyik farm sarkába és minimum két hím, négy nőstény és egy szép kazal gida szökdécselt a kerítések között. Mivel féltek tőlem, ezért nem tudtak hová menni, de még így se sikerült akár csak egyet is lelőni. Max a compund bow-t tudnám valamire használni, mert azon van egy viszonylagos célkereszt, de még nem volt türelmem kitapasztalni. :-) -
Egy képet nem tudsz róla mutatni? (térkép) -
Grat! A kövit íjjal lődd! ;) -
Mármint ez 1 tipp volt nrem csinálom csak a fejemben kezd felvázolódni -
És már kezd kialakulni 1jó kis pálya: téglalap alakú a szélén fasor van ott kisvadak(ha vannak) a fasor utána a téglalpon területe az mezei tisztás esetleg kukoricással meg dagonyával és a tisztás vmik oldalán a lehetőleg a kukoricás emg a dagonyához közel lenne 1 nagy fa ott meg 1 magas les és akkor lehet sasolni mikor jönnek a vadak -
Fuuh de rég toltam a 2004et kéne már vmi értelmes vadászos játék mert a trophy hunter 2007 az 1 rakás bagoly köpet;)szal remélem jó lesz hát szivesn segítek bármiben amiben tok itt a msn em vegyetek a fel! thx
[email protected] szal ha kell akkor segítek szivesn majd onlinéz hetnénk mert jó lenne 1 hatalmas fácán (ha van) nyúl fogoly hajtás mert az fasza lenne ha kell vmi irj msn en és ha tok segítek
jó vadászatot! -
Tudom nem nagy szám, de az első Record Bookos szarvasom. :-) Viszont eddig azt hittem, hogy a pontszám alapján nézi, hogy Record vagy World-Record lesz-e egy hím. Csak mert már lőttem 190 pontos jószágokat, de ez még 170-es sincs (és gondolom csak azért lett ilyen "magas" mert pisztollyal lőttem Instant-Killel).
-
szerintem azér van mer bizonyos pont után csa ka record bookok meg wrek érnek pont -
Ha megtudod valahonnan, légyszi közöld velünk is... -
kifogytak a pontok
-
simoncucu #845 Hi
Az lenne a kérdésem ha valaki olvassa, hogy 52.4 pontnál nem lehet többet szerezni, mert nekem már nagyon régóta ennyi van? -
VJP #844 1000 kössz!!!! Bejött! -
lehet hogy azért nincs ott mert cd nélkül játszol, tedd be a cd-t avyg crackeld. -
Bazsix #842 ugye egy bazi nagy hunt gombot azért találsz, jobb oldalon alul -
VJP #841 Az előző kérdesem tárgytalan lett, sikerült megoldanom a problémát!
De akadt még egy gond.... lehet ,hogy én vagyok a hülye, de nem találok a játékon belül START gombot vagy ilyesmit! Hol tudom elinditani a játékot?????
-
Sajnos ki kellett hagynom a Deer Hunter-rel, mert a régi gépemen bedöglött, az új gépre pedig még ne mtettem fel. Holnap felrakom, és ismét nekilátok a pályácsomagom készítésének.
Nemtudom, hogy aktuális-e még, de valaki kérdezte egy korábbi hsz-ben, hogy a pályászerkesztőben én állítom-e be azt, hogy milyen állatok legyenek a pályán?! Ez így van, ott lehet beállítani. Ahogy azt is, hogy milyen szarvasfajokat akarsz a pályán látni! -
VJP #839 Sziasztok! Valaki tudna küldeni, egy olyan oldal linkjét ahonan le lehet tölteni a játék crackjét, mert mér 5 helyet is találtam csak mindenhol sérült a file.... 
-
Mert akkor: v1.2 -
1.2 patchet próbáltad már? -
Hegi22 #836 Köszi. Hát akkor marad a szarvasvadászat. Még annyi ha neten próbálok játszani általában fél perc után megszűnik a kapcsolat a serverrel. "bad packet" v. "disconected" ilyesmi címszóval. -
Én rendszeresen nyomom multiban, megvan a baráti kör is. A többit lásd: [email protected] (msn)
-
Bazsix #834 Hát medve az nem lesz :)) Eleve a progi neve is annyit jelent, hogy szarvasvadász. A szám a neved mellett a tapasztalati pontod, mondjuk nagy jelentősége nincs, de ha eléred a 100 akkor növelheted eggyel a valamelyik tulajdonságodat.
Tényleg szoktatok a gémmel on-line játszani? Én hétvégén összeakadtam egy szerveren néhány magyarral :)) -
Medve?
-
De bizony. A Játék élja minnél bagyobb bikát lőni, ezekért díjat nyerni. Az egész olyan mint egy igazi vadászat. -
Hegi22 #831 Sziasztok, segítsetek már. Most kezdtem el a Deer Hunter 2005-e játszani és azt szeretném kérdezni, hogy hogyan kell tovább jutni. Mert miután kilövöm a két szarvasbikát meg a egy tehenet nem megy tovább. Mindig ugyanonnan kezdi. Nem hiszem hogy mindig ugyanezekre kell vadászni.
A név mellett lévő szám mit jelent, mert ez enyém mellett 8.00
Egy komplett leírás nincs a játékra??? Állítólag medvére is meg mindenre lehet vadászni.
Előre is kösz...... -
Program files/Atari/Deer Hunter 2005/Game/Custom levels
Egyébként #824...