Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😛 figyu már te a shotgun-ra meg a sörétesre meg ezeke hogy szerezted meg a gold skint???meg ha minden fajtából van 1 rrecord book-os azért is kapsz olyan akármit?😄 amuigy kösz

Amit ma megihatsz ne halaszd holnapra

Pistike 007
Grat! Legközelebb albínó világrekordot lõj! Azt feltesszük a biggamelodge-ra... 😊)

PISTIII unokatesómmal lelõttünk 1 world recordosat!!!!!Blacktailt 185pontos!

már cxsak roe deerbõl kell recordos és megvan mindenbõl😄 ehitetailból már van 7record bookos axisból 1 muleból 2 blacktailból 1 meg kell még a roe

Pistike 007
<#szomoru1>

képzeld pisti tegnap este unokatesómmal 1 oylan szarvast láttunk aminek valami 16pontot írt ki qrva nagy volt szerintem tuti word recordos nem sikerült sziven lõni futott de láttu,k hogy lelassul és akkor eltûnt aztán 1 órán keresztül keresteük a holt tstét csak vérnyomokat találtunk de õt nem😞😞😞

Pistike 007
Jó szórakozást! 😊

Pistike 007
Megvannak 😊

Kösz Pisti =D már mennek a pályák, tökjók! <#vigyor>
Pisti neked már megvan az összes trófeád vagy mik azok?😄

Pistike 007
Jó helyre tetted, csak vannak olyan pályák, amik több fájból állnak... Meg kellene hozájuk valami cucc még... de az bonyolult. A biggamelodge.com nagyon huncut honlap, nekem is csak nehezen sikerült leszednem dolgokat. Van még a www.coyotecreekcamp.com, de az úgy tûnik megszûnt. 😞 Próbáljatok más pályákat leszedni, azok lehet hogy jók lesznek, de az atari honlapjáról is le lehet szedni egy level pack-ot, az is jó!

Hú... Most elvileg sikerült egyet letöltenem, kijött egy ikon aminpiros kör van benne fehér háromszöggel. Betettem a custon levelsbe, meg is jeleníti a játékba de ha rányomok hogy hunt kiírja: "map not working, must view log files" :S Mondjuk abban se vagyok biztos hogy jó helyre pakoltam az ikont
Pisti!! Az ég áldjon =D Már mióta le akarok tölteni pályát XD Hogy kell? :"D Felregiztem de egyenlõre még az oldalon se tudok nagyon kiigazodni.<#bohoc>
beregeltem magam be is léptem de mikor a dh2005 maps-ra kattintok mindiiog kiírja hogy nem vagyok regisztrált ez miért van?

Én még sem albínót nem láttam sem rekordosokat =D Most is azon vagyok hogy rekordot lõjjek, médiumra tettem és nyílpuskával megyek, de csak akkor tudok normálisan szarvast találni ha bekergetem a folyóba és utolérem, aztán közelrõl meglövöm XD
köszi amúgy már experten nyomom!

Pistike 007
www.biggamelodge.com

Pistike 007
Na. Látom belejöttél. A nehézséget ne easy-re tedd, mert akkor albínót biztos nem fogsz látni, WR-ot meg fõleg. Ja, és ha Oregonban vadászol akkor több pontot ad a szarvasra, mert összetettebb tereptárgyaknál lõtted=sok a kõ meg bozót stb. Sztem sokkal nagyobb a sikerélmény ha nem egy sík területen lövöd, hanem egy erdõben, magashegységben... Ha regisztrálsz , akkor le tudsz tölteni tök jó pályákat.itt

azt a pálya csomagot már letöltöttem és reménykledtem benne valami jó pálya lesz amin blacktailt tudok lõni mert az oregont nagyon útálom és hát azok közül 1 pályán található és az sem igazán jönbee szóval ha valaki tud olyan pályát amin blacktailt lehet lõni az plz rakja föl.köszi

van valaki aki készített pályát?ha igen rakja föl plz!

kb 10perce egymás után 3record book-os szarvast löttem😛

jah és a albínót csak easy-n lehet lõni?mert amikor még easy játszottam akkor löttem azóta nem láttam egyet sem

már rájöttem a gold skin megszerzésére 1-et már szereztem😛de minden fegyóre külön meg kell?még a bow-ra is?

Pistike 007
Igen. A plusz pályákat meg a játék könyvtárában a 'maps' mappába tedd.

ti löttetek már albínó szarvast?

jah bocs nem olvastam de mi az a gold skin?és ezt hogy érted hogy VÉG nélkül lövöd a hímeket?

mit kell csinálni hogy trófeákt nyerjek?csak a season hunter van többet sehogy sem tudunk segítseetek légyszi!!

HELP!!!!

A plussz pályákat hogy kell föltenni? Ha valaki segítene azt nagyon megköszönném!

Elõre is kössz, aki tud segíteni!

Hmuda
Semmi különös, csak annyi, hogy ha a hím agancsa annyira nagy, hogy már rekordot döntesz vele ha kilövöd akkor azt jelzi mikor távcsõvel megnézed és kiírja az adatait.

Persze a Record Bookos példányokhoz minimum közepes szinten kell játszani, World Recordosok felbukkanásához pedig a legnehezebben.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Köszike
De ezt a record bookot és world recordot nem teljesen értem.Elmagaráznád?
Hmuda
- Mindegyik fajból lõj ki egy Record Bookos és egy World Recordos példányt.
- Szerezd meg a Gold Skint az összes lehetséges fegyvere (14-et ha jól emlékszem, de fogalmam sincs, hogy melyik iez a 14, amúgy ezt úgy kell, hogy vég nélkül lövöd a hímeket és ha megvan a megfelelõ mennyiség akkor megkapod)).
- Játsz mittoménhány órát összesen (azt hizem 10-et, de nem emlékszem pontosan).

Meg még van valami, csak nem jut eszembe.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ki mire kapott már díjat a 2005-ben?
Én kaptam egyet arra hogy minden fajtából lõttem egy bakot de van még kb 5 hely. ??
asdfgh00
azt hiszem egyszerûbb lesz ha ti vesztek fel...
msn: [email protected]
e-mail: [email protected]

Pistike 007
<#eljen><#finom>

Scottt
Én léenni benne a dho-ban ha kell aok msn oszt tolhatjuk

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

asdfgh00
Sziasztok!

Viszonylag régóta játszom már a game-el és úgy gondoltam, alapítok egy magyar DH-s klubot, amelynek neve Deer Hunter Online lett.
Fórum itt
Site itt

Pistike 007
Látom még az SG-n is új vagy 😊

Pistike 007
Játékfrissítés <#vigyor2>

Most jön elõ a tudatlanságom..mi az a patch? xD
Hmuda
1: vannak .SPK fájlok, azokaz berakod a CustomLevels könyvtárba és mûködnie kellene (patch is fent van?).

2: Az egyik rekord, a másik meg világrekord. A világrekord jobb mint a síma rekord. :-)

Üdv!
Igaz,hogy még itt újonc vagyok,viszont elég régóta olvasgattam a fórumot 😊,és szeretnék pár kérdést föltenni nektek ^^
1.Mivel már untam az alap pályákat,töltöttem le pár pályát a netrõl..be is illesztettem,ahova mondtátok ezelõtt,de nekem nem csinál semmit a game-ben...:S miért van ez? :/
2.Mi a külömbség a World Record és a Record book között? Mert tegnap lõttem egy igen nagy bikát,és az Recorf Bookos lett xD...nem World Record,mint a többiek 😊
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Pistike 007
<#confused>Szerintem a "nomád" íjnál biztos magasabb.

Hmuda
Hm, ez jól hangzik. Az íjpuska egy szinten van a többi íjfegyverrel pontozás terén?

Pistike 007
Íjpuskához le lehet tölteni célkereszteket, amitket úgy lehet használni, hogy megnézed hogy hány méterre van tõled a célpont, és a távcsõben a megfelelõ keresztre teszed az állatot. (pl.: 45 méterre van a bika, és a 40 és 50 közötti szálkersztre teszed a fegyót) Tuti találat, és mégse infrával lõtted.

Hmuda
Íjak közül max a crossbow-t tudom úgyahogy kezelni, mert a normális íjak nekem egyelõre kezelhetetlenek. Egyszer volt, hogy gondoltam kipróbálom õket. Azt hiszem Georgiában voltam (ahhol sok a rendezett, fásított terület). Ott sikerült egy hatalmas csordát beterelni az egyik farm sarkába és minimum két hím, négy nõstény és egy szép kazal gida szökdécselt a kerítések között. Mivel féltek tõlem, ezért nem tudtak hová menni, de még így se sikerült akár csak egyet is lelõni. Max a compund bow-t tudnám valamire használni, mert azon van egy viszonylagos célkereszt, de még nem volt türelmem kitapasztalni. :-)

Pistike 007
Egy képet nem tudsz róla mutatni? (térkép)

Pistike 007
Grat! A kövit íjjal lõdd! 😉

Scottt
Mármint ez 1 tipp volt nrem csinálom csak a fejemben kezd felvázolódni

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Scottt
És már kezd kialakulni 1jó kis pálya: téglalap alakú a szélén fasor van ott kisvadak(ha vannak) a fasor utána a téglalpon területe az mezei tisztás esetleg kukoricással meg dagonyával és a tisztás vmik oldalán a lehetõleg a kukoricás emg a dagonyához közel lenne 1 nagy fa ott meg 1 magas les és akkor lehet sasolni mikor jönnek a vadak

Scottt
Fuuh de rég toltam a 2004et kéne már vmi értelmes vadászos játék mert a trophy hunter 2007 az 1 rakás bagoly köpet😉szal remélem jó lesz hát szivesn segítek bármiben amiben tok itt a msn em vegyetek a fel! thx

[email protected] szal ha kell akkor segítek szivesn majd onlinéz hetnénk mert jó lenne 1 hatalmas fácán (ha van) nyúl fogoly hajtás mert az fasza lenne ha kell vmi irj msn en és ha tok segítek

jó vadászatot!