Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de a palyacsomagokat toltsetek elotte mindekepp nehogy kozbe gondoljuk meg magunkat
ok pillanatokon belul kesz a szero emberek neve Magyarok szervere / Jelszo: vadasz a szerverre en csak itt fogok ulni es nezni benneteket 😄
De! Valaki csináljon szervert, induljunk! 😄 Menjünk alap mapon. Utána lehet custom is, ok?
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
megprobaltam azt hogy total commanderbe atirtam a kiterjesztest mpg-re es igy se jatsza le ... ha vki tud vmi megoldast hogyan lehetne a jatek altal keszitett videot feltenni a youtubra az azonnal szoljon itt a topikba nekem vagy mesn [email protected] !!!!!!!!!
hat ... akkor majd kitalajuk 😄
Ezt a mappacsomagot meg mindenki toltse le akinek meg nincs meg es jonni akar vadaszni !!!!!
Ezt a mappacsomagot meg mindenki toltse le akinek meg nincs meg es jonni akar vadaszni !!!!!
Fel akarom tenni a youtubra az axisom vilag rekord ma reggel sikerult meglonom
Naés abban ki tud segiteni hogy a jatek altal keszitett videot hogyan konvertalhatom aviba vagy mijen progval ha vki tud hozza progit az linkejlje be !!!!!!!!!
Ok less szerver és bowwal is vadaszunk de nem ugy mint tegnap ... hanem telleg normalisan cserkelve ... nekem menni fog en sokart vadasztam azzal . Hamarabb nem akartok vadaszni ?? xd
Oké, Ma este 18 órakor vadászat lesz. Czu14 csinál (?) szervert, aki részt vesz, jelezze!
A Pistike topikban leírtam, mi történt. Elég nagy lol, de nem baj az 😄
Huhú, henteltünk bowval nagyokat tegnap is! Ma is lesz hunt, és czu14, ha szépen megkérjük, talán csinál egy szervert is. Ugye?
Egyébként nem lõttem disznót :\ Sebaj!
Egyébként nem lõttem disznót :\ Sebaj!
Én benne lennék egy vadászatban ma is. Jah. Bowt is használunk.
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
És szoktatok bowval is vadászni? Mert nem szeretem a puskát.. túl könnyü, meg akkor lenne társaságom és becserkelhetnénk õket
<#smile>#smile>
<#smile>#smile>
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Lessz ma is ha itt a topikban megjellenek a tobbiek is es szonak hogy mehetunk mar csinalom is a szerot 😄
Sziasztok
ha majd lessz valami multis vadászat megint arra én is mennék
ha majd lessz valami multis vadászat megint arra én is mennék
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
Vki segitsen at kene konvertalni a jatek altal keszitett videot aviba ... lottem egy world record axist es nem tom atkonvertalni az istennek se ...
Albinot bezzeg sose latok ... world recordot se igazan 😄 expertem van mielott vki megkerdezne . 😄
Ma reggel is vart egy ket record 😄 de most axisra vadasztam .

kuld at nekem majd en felteszem .
Nem igaz. Majd a többiek elmondják...
nem látom, de van egy oylan szerver ,hogy: Csak normális magyarok
Gyere oda kamaszaki a nevem
Gyere oda kamaszaki a nevem
Nemlenni nem jó, de nem jobb lenni sem.
Magyarok szervere / Jelszo: Vadasz ez a neve a szervernek ti latjatok ??
Megcsinaltam a szervert es nem tom elinditani a deer huntert hogy jatszhassak ...
Nem tom elidnditani a dh-t megeyszer ...
Dee en igy nem tok jatszani 😄DDD
Egyszerû! Amikor rámész a HOST gombra, bepipálod a "dedicated" négyzetet, a jelszóhoz (password) pedig beírod, hogy pl. krumpli (találjuk ki, hogy mi lesz az). Klikk a hostra, kilép a játékból, és elõjön egy konzol, melyen kiírja, hogy mi folyik a serveren. Ezt tilos bezárni, és kész.
Minnel hamarabb segit vki dedicated szervet csinalni annal hamarabb jatszunk ...
Segithetnel vegyel fel msn-re [email protected]
Itt egy jó pályacsomag én a whitehailslaughter nevu palyan szoktam jatszani .
Az említett pályacsomag .
Itt egy jó pályacsomag én a whitehailslaughter nevu palyan szoktam jatszani .
Az említett pályacsomag .
Akkor lehetnél Te a szerveres XD Segítsek dedicatedet csinálni?
Én tudok szerot csinalni 😄 de azt a dedicated dolgot nem nagyon ertem ...