Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Pisti most depis, hagyjátok picit 😄. Kérdezzetek tõlem XD.)
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"
Ezt honnan vetted? Hülyeség.
Akkor kapsz skillt ha szerzel díjat.
Díjak: Minden fajból egy bika, minden fajból egy RB bika, minden fajból egy WR bika, sokat vadászol kapsz még egy díjat, stb.
Akkor kapsz skillt ha szerzel díjat.
Díjak: Minden fajból egy bika, minden fajból egy RB bika, minden fajból egy WR bika, sokat vadászol kapsz még egy díjat, stb.
de mennyire sokat mert 40 szarvas után kapok 1 skill pontot...és az egy idõ után uncsi meg nincs is szarvas...
mikor van bõgés? ja és közkedvelt pályák név szerint?
OK pistike de hogy szerzek skill pontot?
Közkedvelt...
Mindig más. Mindenki oda megy ahol a kedvenc map-je van. Vagy oda amit utál, mert szereti a kihívásokat😊
Mindig más. Mindenki oda megy ahol a kedvenc map-je van. Vagy oda amit utál, mert szereti a kihívásokat😊
és vki elmondaná hogy multin mik a közkedvelt pályák?
Szóval hogy is lehet trófát szerezni mert nem találom lejjebb...és mikor van bõgés?
Én már évek óta játszom, és egy albínót sem láttam. Úgyhogy keress :S.
aha én még nem találtam😞
ja és még 1...: a fegyvereket amiket letöltök azokat hova tegyem be?
ja és még 1...: a fegyvereket amiket letöltök azokat hova tegyem be?
albinót merre lehet találni?
esetleg ne csináljak 1 mappát v vmi?
esetleg ne csináljak 1 mappát v vmi?
Inkább az utóbbi😊
Nem tudom pontosan, vagy a dokumentumokban csinál egy mappát vagy a játék mappájába...
Most nincs fenn a gém, nem tudom megnézni. Esetleg akinek fent van?
Nem tudom pontosan, vagy a dokumentumokban csinál egy mappát vagy a játék mappájába...
Most nincs fenn a gém, nem tudom megnézni. Esetleg akinek fent van?
hát mondd h hol kéne lennie és megnézem....😄
am albinót h lehet találni? vagy õ talál meg engem:S😄?
am albinót h lehet találni? vagy õ talál meg engem:S😄?
kiírja h error meg ienek😞(
más: am ha töltök le fegyvert meg látcsövet azt hova mentsem?
a game/weapons/reticles mappába nem jó😞
más: am ha töltök le fegyvert meg látcsövet azt hova mentsem?
a game/weapons/reticles mappába nem jó😞
fotót nekem am ne csinál😞
bõgéskor
a trófea nyerés az meg lejjebb levan írva
a trófea nyerés az meg lejjebb levan írva
Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!
És hogy lehet trófeát nyerni? Ja és hogy lehet legkönnyebben szarvasviadalt látni? Thx
skillpontot trófeák nyerésével
Helló mindenkinek csak azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet szerezni még több skill pontot és hogy honnan lehet letölteni a monster island nevû pályát...
adeer huntert már egy egészen más cég fejlesztiaki megvettea jogait, azatari, aki a dh2003at, 2004et és 2005öt adta ki eddig.
ÉSnem kell félniüka pénzhiánytól
ÉSnem kell félniüka pénzhiánytól
THE HUNTER coming soon ^^
nah mindenki itt van amit találtam:"Pénzügyi nehézségei miatt bezárta kapuit a Sunstorm Interactive nevû fejlesztõcsapat, akiket leginkább az érthetetlen módon igen népszerû Deer Hunter sorozat alapján ismerhetünk. Tom Shiflet, a társaság ügyvezetõ igazgatója azt nyilatkozta, hogy fõleg a csökkenõ eladások, és a növekvõ fejlesztési költségek miatt kellett bezárni a fejlesztõ stúdiót. Mindemellett a Deer Hunter 5 rajongóit megnyugtatta, hogy néhány hétig még egy pár fõ dolgozni fog a cégnél, hogy összehozzák a játékhoz az utolsó patch-et"-kemény mi?a vér is meghült bennem mikor ezt elolvastam!
NEMAR !!!!!! adunk mi csak jöjjön ki 😄DDDDD
aha elvileg okzóber, de nemtomhol azt olvastam h pénzhiány miatt lehet h nem jön ki.<#wow1>#wow1>
Van valahol magyarítás ehhez a játékhoz?
Nem rég jutottam hozzá, és tetszik, de a vadászethoz abszolút nem értek, és lehet, hogy segítene!
Nem rég jutottam hozzá, és tetszik, de a vadászethoz abszolút nem értek, és lehet, hogy segítene!
hangacsi.blog.hu
Itt azt írják, hogy október:
http://pc.ign.com/objects/142/14256818.html
http://pc.ign.com/objects/142/14256818.html
Mikor is adjak ki pontosan ? November ?
Nagyon jó!
Deer Hunter Tournament
Deer Hunter Tournament
Talan ujra el kene kezdeni jatszani 😄 megyek is nyomom online 😄
Akkor probald meg azt hogy ne te menj hagyd hogy o jojjon 😄 nekem ossze jott 😄
áá nem vok én oan h nem találok semmit<#crazya>#crazya>
de ha háttal áll akk min lõjem ha nem seggen?😊 nagynehezen a közelébe osonok....ne várjátok el h még meg is kerüljem<#finom>#finom>
de ha háttal áll akk min lõjem ha nem seggen?😊 nagynehezen a közelébe osonok....ne várjátok el h még meg is kerüljem<#finom>#finom>
én meg gondoltam hogy tudod csak esetleg véletlenül nem találtad a játékban<#idiota>#idiota> no mind1 😄
aha...kösz...íjjal nekem bajos lenne...eccer már seggbe löttem 1 bikat oszt ott kergettem 1 félóráig h benne volt a nyílvesszöm a seggébe<#szomoru1>#szomoru1> utána meguntam oszt lelöttem 1 házikészítésü fegyverrel....
Vicceltem. Kíváncsi voltam, tudod-e, mi az. Nem mintha balfasznak néznélek, de elég sok embert láttam, aki nem tudta, mit beszél. De te joféle vagy <#banplz>#banplz> Én egyébként azt az íjat használom.
az, elhasznált fogpiszkáló de müködik 😄