Deer Hunter 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát jólvan megcsináltam de a csak úgy ment amikor a dedicated-et nem ikszeltem be....ez baj v nem baj?
Pistike 007
?

vazz csak én iíro oránként ?? 😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
másodszorra sem sikerült leírni hogy puska😛

pistike fail =??

~)dC(~Soul* |SoFII|

mijen szrás kiszart hova ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

puska skin thonnan szedjek ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

Gando
bocs de az hogy mikor milyent hogyanszartál az nemérdekel köszi 😄

Mentsd meg a Földet... az egyetlen bolygó ahol lehet SÖRT kapni!

Pistike 007
Fail

el mentek hamar gyorsan kiakasztottam õket

~)dC(~Soul* |SoFII|

bocs a server abba maratt vendígek jöttek

~)dC(~Soul* |SoFII|

most indítom a servert darkmaster lessz a nevem a srver neve pedig hungary jelszó nncs

~)dC(~Soul* |SoFII|

am má kaptam arany skint egy fegyobol csak nem találom az hol van ???? dik má van 11 egy pálya ami uj dik az a targetrange az nagyon kemény ijjal do mentem ossz tonnan lovoldöztem az amikor el tünt akk az ijakk miutatták hogy holv van 😄 😄 😄 am az a rohatt puska szót kétszer nem tudtam leirni nah most jó tehát puska skint honnan szerezzek ???

~)dC(~Soul* |SoFII|

psuka skin

~)dC(~Soul* |SoFII|

hello pusk skint honnan lehet le szedni és célkereszt skint ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

Gando
wow nah ezt nem tudtam

azt hisszem aztán nem tok mást nem értek angolul ez itt mind kitapasztaltam

~)dC(~Soul* |SoFII|

hát ezt irjad le egy kicsit több szóval mijen kis ablak ?? meg mi fogod rá méssz a host ott beálitod meddig legyen az idõ tartam aztán mennyi férõ hely legyen én a hetet ajánlom meg a nyolcat a tiz az sok neked is nagy pinged lessz a töbieknek meg ezres kettöezres rámész a hostra utána pedig a locatipnba beálítod a pályát meg még van egy nem jut az eszembe aztán rá méssz megint az onlinre és ott jobb alsó sarok hunt online és késsz

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
Napnyugta után egy órával és napkelte elõtt egy órával nem lehet vadászni-kivéve disznó és róka.

Pistike 007
Igen.

Gando
mért mert rontja a szarvas esélyeit? 😄

Pistike 007
Magyarországon éjjel nem lehet ám szarvasra vadászni!😊

te figy darkmaster: miután a szervert megcsináltad és kijön az a kis ablak utána h lépsz be vissza a játékba? ebben elakadtam
fél hat nem deer muse most együttes vadászat lessz ok ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

sorry egy kecsit elaluttam fél tizenkettõkor am maj egy ojan 2 óra mulva meg lessz le legyen jelszavazva ?? am hungary lessz a neve a jelszo pedig hungary ha azt akarjátok hogy jelszós legyen 10 személy akkor alap pálya és 15 perc ez megfelel ?? esõs idõbe utah egy adag wr

~)dC(~Soul* |SoFII|

Falcon te nem jösz?😄D
gondolom már nézted a weblapot😛PPP
Falcon aha az eleje ismerõs😄DDD
az a Stalker már nem nagyon😄DD

Darkmaster ok csinálj és megbeszéljük...ma fél 6kor jó neked?
Mind1 megvan
bajgunar
Tessék, még egy oldal, és magyar is, sok jó, érdekes tudnivalóval kezdõk számára!
DH'05
Itt meg még egy adag MAP, és egyéb nyalánkság TexasWhitetailFever, nah meg itt is DarrylMatlock
Pistike 007
nemtom😄

Hogyan kell regizni Hagadoora?
Pistike 007
Dodzz semmiképpen ne nézd meg.
Ránézésre megmondom mi ez😄

Falcon87
http://members.home.nl/saen/Special/Zoeken.swf
-Tök jó játék! Nehéz is. Három külömbséget kell megtalálni.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Pistike 007
És mire vállalkoztál?

Falcon87
Vállalkozó vok.

Falcon87
Tényleg... 😄

Pistike 007
Hol dolgozol?😊

Falcon87
Pill. Akkor lehet, hogy mek én is.
CSAK az alap pályák menjenek már. De mikor lesz kész a szero? Mert akkor toljuk, csak pls. ne olyan korán legyen már, mert akkor nem tudok felkelni, +szabadnapos vagyok...
Legyen már 8 körül, ok? Akkorra felkelek. Írj vissza, ok?
("Good Hunting------------------------------------------WildHunterz" STALKER?! -ismered?)

Pistike 007
amúgy honnantudod hogy kirivagyok?<#fejvakaras>

te gyerekek egyedül beszélgetek ez kiri ne nézetek õtültnek lgyszi O,O heh de fáratt már az agyam 😛 nah huzok öt hat óra mulva vissza jövök 😄 😄 😄 😄 :d de ez mos komoly majd irok ok ?? nah ezt kitöl kérdeztem ??és ezt ?? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa <#buck><#buck><#buck><#buck><#miaz><#nezze>

~)dC(~Soul* |SoFII|

Pistike 007
csinájj

deer muse bocs de nem nagyon szeretek emailezni inkáb majd csinálok egy szervert és két személyes lesz ott megbeszéljük vagy add meg a skype címed ha van mer nekem emsn em nincs 😞 :o

~)dC(~Soul* |SoFII|

jah és elfelejtettem mondani hogy holnap föl jövök a ide és egy órát leszek az oldalon azalatt szervezhetnénk egy vadászatot nah ??

~)dC(~Soul* |SoFII|

nem nem az csak vicc volt am én amikor föl kelek és nem tok aludni és az ojan hajnali fél háromkol van be ülök és deer hunterezek 😛 <#alien><#taps><#falbav><#falbav><#falbav>

~)dC(~Soul* |SoFII|

köszi! örülök h tetszik😊)))
minden le van írva h h csatlakozz😛PP
am jöhet még mki aki úgy gondolja.....szerót is csinálok csak rá kell jönnöm h mé nem tok visszalépni a játékba😊))
Pistike 007
Reggel?<#ijedt>

nah mindegy én holnap meg most fogok csinálni egy szerot holnap fél öt fele megy az összes pályan ami nekem meg van vagyis aaz alap páják és ami zezuval szoktatpok játszanii

~)dC(~Soul* |SoFII|

am akkor szerezd meg azokat a pályákat amejiken zezu val szoktatok játszani az is lehet megy

~)dC(~Soul* |SoFII|

😄 😄 😄

~)dC(~Soul* |SoFII|

ok holnap ojan hajnal fél hat ??

~)dC(~Soul* |SoFII|