Deer Hunter 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki HELP 😄
Az lenne a probléma hogy valamiért nem mûködik a gamespy...
ha játékon belül szerverre szeretnék fellépni, nem ír ki egy szervert sem.
ha én csinálok szervert akkor meg kiírja hogy "Can't connect to the GameSpy server" azaz nem lehet csatlakozni a gamespy szerverhez de miért azt nem tudom .. eddig jó volt.
Esetleg valaki megtudja nézni hogy nála kiírja-e a szervereket, vagy csak nálam rossz, vagy mindenkinél ilyen? 😛
Választ elõre köszi!
Mindenkit várunk a csapatba! 😊
de nem értem most visszakapcsolom az UPnP-t és a tûzfalat is bekapcsolom mindenhol és ugyan úgy jó, szóval nem tom mit csináltam vele 😄
(Nem gondoltam volna hogy ilyen nehéz lesz 😄)
jó lenne ha már sikerülne :S ma egész napom ráment hogy megtudjam csinálni.
De nem jártam sikerrel 😞
ha a publish in GameSpy-t pipálom csak akkor írja a hibaüzenetet.
Ha meg semelyiket sem akkor is írja.
Ha meg mindkettõt akkor kidobja Dedicated Server ablakot és ugyan ugy nem jó.. :S
és nem tudok belépni a játékba az miatt 😊
és a szerverem nem jelenik meg a szerver listán
Ha jól tudom gamespy-vel lehet csinálni. Valaki segíteni hogy hogyan kell?
nagyon nagyon nagyon megköszönném! Már hónapok óta próbálom megcsinálni de nemsikerül 😞 Köszi elõre!<#smile>#smile><#smile>#smile>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Azt szeretném mondani hogy újra tervezem az MSZV Magyar Szarvas Vadászok klán létrehozást.
Kicsit a klánról...
2008-ban egyik barátommal gondoltuk hogy egy magyar közösséget lenne jó kiépíteni a deer hunter 2005 játékban... sikerült is de viszont szerverünk akkor még sajnos nem volt... egészen jól mentek a dolgok... míg nem fel oszlott a társaság... 2010 körül... most újra gondolkozom hogy egy jó kis társaságot olyat mint régen összelehetne -e hozni újra? klán a The Hunter vadászos játékkal kötném össze... igaz hogy még multija nincs de biztosan érdekes dolgokat lehetne ott is közösen csinálni... Ti mit gondoltok?
Lényegében ha jól tudom, albínó csak fehér farkúból van, azon belül is cartoon csak tehénbõl, pecsétes bármelyik lehet, meg 'kövér' is. Néha összefutni agancsos nyúllal is.
1.2 az utolsó offical patch.
Leszedtem és felraktam a Deer Hunter 2005-öt és felraktam az 1.3.1-es patchet de nem mûködik.. Mi lehet a baj?? az 1.2_esnél mûködik..
Kérlek segítsetek,elõre is köszi! 😄D