19
-
Skyper #19 én ijet kérek szülinapra ( 6230i ) szerintem és a connect magazin szerint is a legjobb GSM telefon
1,3 mp kamera, mp3 lejáccó, iRDa, Bluetooth, MMC bővthetőség, stereo hang, FM rádió, Push to talk...
cóval Qrva facca
-
#18 Látod, te nem használod ki mert csak elmész a gyárba, meg vissza, (vagy az isibe) De én például szinte minden funkcióját kihasználom a 6230-asomnak. -
#17 de szeretem az ilyen okos embereket. én meg ilyenektől okádok :) -
#16 bazzeg ez a nokia nem normalis.
fasznak csinal ennyi szart ? ;(
okadok -
#15 Ja ez milyen hülyeség, ha csak telefonálni akarsz, akkor vedd meg a leggagyibb nokiát, ennyi. Az nem tud semmi ilyet. -
#14 én is ezt mondtam még meg nem vettem a 6230-ast.... hidd el, valóban, ki lehet ezeket használni nagyon is!!4
-
bandia #13 Hát jah, ezzel csak vadítják a népet, és azokat, akiknek mindíg a legújabb kell, mert az a menQ:)
MEg lehet találni az arany középutat. Én ilyet majd max akkor veszek, ha már normális áron lesz. A céges az más tészta. De ilyenekre pénzt költeni. Kicsit pazarlás szvsz... -
archkoven #12 Nagy kijelző, kurva sok szín, rohadt sok memória, RealOne player (ami egyébként személyes kedvencem), USB port, geci sok pixeles kijelző.......
Azért ugye telefonálni is lehet majd vele?? Mert én speciel a telefonomnak hagyományosan csak a telefonálás funkcióját használom, nekem ez a sok hülyeség az ég világon nem ad semmi pluszt. -
#11 Hozzá tenném, hogy 208x208-as kijelzőt kap (még a nagyobb nokia smartphone-oknak is "csak" 176x208-as a kijelzője...), 1,3MPixeles kamerát (mondjuk az engem nem érdekel), rohadt sok belső memóriát (asszem 32MB - a nokia olala szerint) és RealOne playert - ami jobb, mint a "sima" 6230-asban lévő videolejátszó, mert lehet vele netes streaminget is hallgatni / nézni.
Szóval szvsz SOKKAL job lesz a telcsi. Pláne, ha ezek miatt a plusz funkciók miatt nem lassul. Akkor én tényleg eladom a 6230-asomat :) -
Flashy #10 a legfelső oké, nekem ezek a kerekítettek nem jönnek be. nem mintha az elkövetkezendő években telefont akarnék venni. -
#9 6620 - alighanem valami ilyen néven fut (majd) a ráncfelvarrott 6600-os -
MrTressy #8 most már csak egy hasonló adottságokkal rendelkezö s60as telcsi hiányzik a palettából -
#7 Hm 3-ból 2 egész jó .. fejlődőképes ez a Nokia.. -
#6 6230i VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
adom el a 6230-ast, hcsak hogy egy i betűt tegyek bele...zoom , meg mekkkora....ecsémmm -
#5 Annyi vita után eldölt: a 6230i nem flame...
Annyit azér hozzátennék, hogy USB port is lesz rajta, ami szerintem az egyik legnagyobb húzása lesz így neki.
-
archkoven #4 Az elmúlt években kiadott a Nokia egy-két olyan telefont amiket én kifejezetten csúnyának tartottam. Ezek csak szimplán nem tetszenek. -
#3 Így van. -
#2 Naponta 3 új telefon.... -
#1 A 6030-asnak erős Sony-Ericsson beütése van, már ami
a kinézetet illeti!!