490
-
#49 lehetne 7vége után hajós fun tápig is (csakhogy ne vesszen el:)) -
#48 htx :) -
flashX #47 -
#46 Banner?
-
#45 Jó, ezt is megbeszéltük...
Ez a Fábry meg OFF egyébként, más fórumokon már durrognak azért, hogy fejezze be az ember. Mindegy. Nekekm a Hajós nagyon szimpatikus, és ö az az ember, aki a szarból tud valami értelmeset csinálni. Bízok benne. A Fábry-t is bírom, csak szerintem túl sokat dumál. Múltkor volt benne egy szentlászlói gyerek, az is jól nyomta, nekem bejött. -
#44 ebben tökéletesen igazad van! a vendégek nagyrésze csak köritésnek van Fábryban!
a másik meg, a neten ugyanugy a tuskókon röhögünk mint a tv-ben(már aki nézi). pl szalacsi, meg a szánalmas.hu-n fellelhető östulkok sokaságán. szomoru de ez van:) egyszerüen akkora mértékü az eberi hülyeség, és szereplési vágy, hogy mást azon kívül hogy röhögünk, nem nagyon lehet tenni. inkább nevetek egy jót mint idegeskedem rajtuk. persze ha észreveszem hogy családból bárki győzikére vagy mónikára fanyalodik már elég nehéz megállni idegeskedés nélkül:D -
#43 jómunkásember -
#42 szerintem jó műsor lesz.olyan szalacsis...kinevetünk másokat és jól érezzük magunkat.ez nem dicséretes dehát ez van... -
#41 szerintem régi tévhit, hogy a média 'okosítani' hivatott az embereket. nem. szórakoztatni. ez az igény.
De jó, szóval mostmár ha szórakozni akarok benyomom a mónika zsót, és nézem az összezárt c!gányokat, hogy így meg úgy elbaszták az életüket!
mert -elvileg- igényem van rá -
winnie #40 És csodálkoznak hogy hülyül a fiatalság
szerintem régi tévhit, hogy a média 'okosítani' hivatott az embereket. nem. szórakoztatni. ez az igény. tanulni a fiatalok az iskolában, a családi közösségben tanulnak, a tévé, a bulvár, amit olvasnak szórakoztató céllal jön létre.
a számítógépes játékok is ugyanígy hülyítik ilyen alapon az embert, nem? (nyomjuk a gombokat és meredünk a képernyőre) amikor szétwolfensteineztünk az agyunkat, lőttük a németeket, nyomtuk a space-t minden falszakaszon, anno hülyébbek lettünk? szerintem nem. -
winnie #39 Az a szitu, hogy nem kedveled a Hajóst. Ettől kezdve csinálhatná a világ legjobb műsorát is, neked ugyanolyan szar lenne. Nem? De-de...
muti meg, hogy ezt honnan szedted?:) én nem tudom, de nálunk anno majd minden este ment hajós viasatos talkshow-ja (mint írtam, a múlt heti desszertet megnéztem miatta, sőt még idéztem is, hogy ő milyen ember. azt tartja magáról, hogy egy bohóc, aki "lisztet szór a fejére, meg kolbásszal nemtommit csinál"
A Fábry meg nem a Fábryról szól. A vendégeit beszélteti, néha meg közbeszól, mi meg nagyot röhögünk.
oké, kérdezzük meg a többieket:) (nyilván ekérdésben nem vergődünk zöldágra)
fábry-nál 15 perc sztorizgatás (kvázi standup comedy) után van egy 11 perces dizájncenter, majd még valami fábry-kunszt, szőkével, badárral, gyerekekkel vagy állatokkal. majd a "végén" jön 3-4 ember is (akik olykor ismét fábry-val bemutatnak valamit). (a talkshow-k, de a fábry különösen a host-ról szólnak, ld. kint jay leno, jimmy kimmel, conan o'brian - a minták, ahonnan a fábry lett másolva)
Akkor minek vannak a vendégek, minek a zene, meg a többi?
körítésnek.
bár tényleg vannak értelmes beszélgetések, de fábry akkora arc, hogy _szerintem_ ez az ő one-man-showja (a legjobb sztorijait mindig a vendégekkel történő beszély alatt mesél el) -
#38 Biztos benne? Vagy felezzük meg..?
Ilyen világban vaz (balázs só, BB/VV, katalin bíróő...) És csodálkoznak hogy hülyül a fiatalság -
#37 Az a szitu, hogy nem kedveled a Hajóst. Ettől kezdve csinálhatná a világ legjobb műsorát is, neked ugyanolyan szar lenne. Nem? De-de...
A Fábry meg nem a Fábryról szól. A vendégeit beszélteti, néha meg közbeszól, mi meg nagyot röhögünk. Ne érts félre, én nagyon szeretem a Fábry-t, de nem róla szól a műsora. Egyáltalán nem. Akkor minek vannak a vendégek, minek a zene, meg a többi? -
winnie #36 De ha a Hajós vezeti,akkor jó lesz. A Fábry show sem a Fábryról szól, hanem a vendégeiről, mégis jó!
a fábry show nem fábry-ról szól? az első órában csak ő beszél, utána meg 75-25% azarány, pedig ő csak kérdez. ha nem ő lenne, akkor nézhetetlen lenne
-
Vegas #35 Igen?dejó neked..:O -
#34 az biztos -
#33 a csáó darwin is ilyen..ők bebizonyították benne, hogy tényleg a majmoktól származunk.. -
#32 A Balázs show azért részegen nem gyenge ám... -
#31 akkor jó, ha nem csak én látom így a helyzetet, már azt hittem én nem vagyok normális :) -
#30 jah, pedig a Váncsa jófej -
#29 Nem értem egyesek miért vannak úgy oda a színvonal miatt.Évek óta ugyanez a magamutogatós ikumínusz műsor megy az rtl-n, csak Mónika, Balássó, Győzike stb. címekkel. -
#28 De ha a Hajós vezeti,akkor jó lesz. A Fábry show sem a Fábryról szól, hanem a vendégeiről, mégis jó! -
#27 azt láttad amikor egy kb 200 kilós nő feküdt egy csávón ??
hát én az hittem mingyá rosszul leszek.
-
winnie #26 csak az a baj, hogy ez a műsor nem hajósról fog szólni.
a szellemvasút is egy nagy rakás fekália volt, hiába kényszerítették a váncsát arra, hogy vezesse. ő jó volt, jókat mondott, de az egészet szerencsére az rtl egy adás után megszüntette. -
#25 szerintem csak azért szúrja a szemünket, mert egésznap csak mereszti a seggét :) és babaházat épít :) -
#24 Szerintem hagyjuk a szerintem-et. Amióta elkezdte az az idétlen köcsög a TV-ben, azóta egyre több idétlen köcsög beszél így. Pedig nem vagytok ám idétlen köcsögök, csak befolyásolnak titeket. Na mindegy. Én úgy gondolom, hogy ez fasza kis műsor lesz! Aki nem érti a Hajós humorát, annak meg mindegy. Hajrá Hajós! -
#23 Sztem is nagy baromság lesz de pozitiv értelemben,a Hajós miatt ne vessük el a dolgot hagy kapjon egy lehetőséget. !!!SZERINTEM!!! -
#22 Szvsz rosz nem lesz. Ugyis rohogunk majd oszt az a lenyeg. -
winnie #21 fábry lol. kérdés mi a normális. amit szeret az ember, vagy ami színvonalas?
ha én szeretek egy műsort (nézem) akkor az a normális? vagy a megvalósítást kell nézni? a fókusz nem normális? vagy a legyen ön is milliomos? ezeknek a megvalósítása elég profi - ilyennek kell lennie a műfajnak, amit képviselnek. -
#20 Sztem RTL klub egyetlen normális show műsora a Fábry. Az is csak Fábry miatt jó, bár már így is feltűnő, hogy a csatorna mondja meg kiket hívjon be és így tudnak reklámozni pár dolgot.
Meg néha a heti hetes is elmegy de az is sokkal jobb volt régen. -
#19 Az előzetesek alapján ritka szarnak néz ki ez is! -
#18 benne eszek a tvben -
#17 remélem lesz TVrip a bhumenen -
#16 az idioták még idiotábbat csinállnak magukbol a közönség és a kamerák elött...
még egy népbutito müsorkülönlegesség...
broáf... -
#15 Akkor a szeretett Fábrinkkal mi a helyzet? -
#14 A közönséges azt jelenti, hogy csúnyán beszél. -
#13 győzike inkább, nameg barna
hát az egy.. barna halál :)) -
Coco #12 szvsz soma és győzike igazán közönséges :) -
#11 aha jól van. -
#10 attól függetlenül nagy showman, és ezzel szerintem majdnem mindenki így van ;)